Atommanó Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Persze! Nekem is van opc-m, meg AMG55-öm, meg S3-m, meg Modenám, de még két Subarum is (STI)!!! :wink: :wink: :wink: Amíg nem látjuk úgysem hisszük el!!!! :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Atommanó! Félreértettél... :D "körünkhöz tartozó lány" Mélykék megfogalmazásában... Szal csak arra akartam kilyukadni, hogy nem tudom be "sajátomnak", de a társaságban levő összes lány egy kicsit hozzám is tartozik... Mármint barátilag, nehogy mán' valaki félreércse'. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Félreértettél... :D "körünkhöz tartozó lány" Mélykék megfogalmazásában... Szal csak arra akartam kilyukadni, hogy nem tudom be "sajátomnak", de a társaságban levő összes lány egy kicsit hozzám is tartozik... Mármint barátilag, nehogy mán' valaki félreércse'. :) :D Érdekes, hogy lassan, de annál biztosabban kezd rádragadni a "félreértett ember" szerepe :D :P Amúgy Opeles Szexkommuna megalapítását tervezed ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 ...és főleg nem ugyanaz, akivel előzőleg voltál... :) Tényleg csinos, Agressor mondatára nem reagálok, mert csak az lenne, hogy "persze, persze", meg ilyenek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Viktor! Ez az irigy banda mindig kivesézi a nőügyeket... :? :roll: Mélykék! Nem szeretek közösködni a lányokon, ezt már megtanulhattad volna... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Ez az irigy banda mindig kivesézi a nőügyeket... :? :roll:Az miért kivesézés, illetve irigykedés, ha azt írom : "mindegyik, körünkhöz tartozó lány nagyon csinoska volt" ? :roll: Ez színtiszta megállapítás volt :wink: Nem szeretek közösködni a lányokon, ezt már megtanulhattad volna... :twisted: He-he na persze :) Antiszociális, meg nem értett ember vagy :D Mert aki nem veled jön, azokat bár nem tudom be "sajátodnak", de mégis a társaságban levő összes lány egy kicsit hozzád is tartozik, ellenben te szinte soha nem érkezel női kisérővel :wink: Egyoldalúúúúúúúúúúvaaaaaaaúúúúúúúúúúúú :D ui: képet elküldhetnéd ám...tán....már 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Leszólunk, oszt' kunyizunk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Leszólunk, oszt' kunyizunk? :) Mindössze emlékeztettelek valamire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Július9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2004 Mindössze emlékeztettelek valamire :P Már megint ti????? Állandóan vitáztok oda nem illő topicban.... Lassan kezdem azt hinni, hogy ti túlságosan is jóban vagytok :D :D :D :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Renzso! Beszálhatsz... :D Mármint a vitába. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Július9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2004 Renzso! Beszálhatsz... :D Mármint a vitába. :) :D :D Nem kössz...inkább ezt kihagynám :P :wink: Én vitatkozi is csak nőkkel szeretek :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Ha valakit érdekel még! Be másoltam ide! SenatorAdmirális írta: Hölgyek Urak !!!!!!!!!! Blitz menet megbeszélés 30.-án 19.00 Lurdi parkoló, kivetítő mellett. Aki nem tud jönni a megbeszélésre, vagy messze van neki az hívjon fel.... Tel: 30/916-04-09. Vita lezárva, mindenki oda megy ahova a pénztárcája engedi, vagy ahova neki tetszik, a választása miatt senki nemlessz megkövezve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Esteleg egy Lurdy talit nem akarunk szervezni?! Kinek teccik az 5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Jövő héten mondjuk csütörtök este? Pénteken úgysem kell menni dógozni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Én benne vagyok! Akkor csütörtök Lurdy tali... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Ja, és ha már így a jövő hétről van szó: pénteken koradélutántól tervezem pár haverral a rakparti sörcsapok végigkóstolását, hogy az esti tüzijátékot a megfelelő hangulatban tudjuk élvezni, és esélyes a hajnalig tartó bulizás is... :D Aki jönne, jelezze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Én benne vagyok! Akkor csütörtök Lurdy tali... Üdv.: Atommanó Még nem tudom, akkor hol leszek, de ha itt leszek, akkor ott leszek. :) Vagyis: lehet, hogy épp nyaralni fogok, de ha nem, csütörtökön megyek én is, muszáj hallanom a sztorikat Akaliról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Barbi! Sajnálhatod hogy lemaradtál, szerintem elmesélni sem tudjuk olyan hatásosan, amilyen hangulat ott volt... :) Várunk csütörtökön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Ja, és ha már így a jövő hétről van szó: pénteken koradélutántól tervezem pár haverral a rakparti sörcsapok végigkóstolását, hogy az esti tüzijátékot a megfelelő hangulatban tudjuk élvezni, és esélyes a hajnalig tartó bulizás is... :D Aki jönne, jelezze. :) Csak azt nem értem, hogy ném kell csütörtökön is talizni, ha pénteken is megtehetjük ezt, kicsit maszívabb formában ? :roll: Ja a pénteki mozgolódás érdekelene, asszem most a kocsi is marad otthon :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Csütörtök is péntek is! :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Én asszem a pénteket kihagyom, nem biztos hogy itt leszek a Fővárosban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Mész le Akaliba mi??? :wink: :) Nem Te akartál nagy pénteki tüzijátékos összeröffenést??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Nem, legalábbis a 20-át nem ott töltöm, haverok hívtak Boglárra, sokan röffennek össze, aztán rég voltam már velük. :D De még nem 100% ez sem. Majd spontán alakul valami. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 Akkor lesz valaki Lurdy talin? Én fél9 körül tudok odaérni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus18, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 eh.... elég kicsi az érdeklödés... :) igy nem igérem én se h megyek :D ez nem igazán jött most össze asszem :D nemtom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts