Atommanó Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Persze! Nekem is van opc-m, meg AMG55-öm, meg S3-m, meg Modenám, de még két Subarum is (STI)!!! :wink: :wink: :wink: Amíg nem látjuk úgysem hisszük el!!!! :wink: :) :D Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Atommanó! Félreértettél... :D "körünkhöz tartozó lány" Mélykék megfogalmazásában... Szal csak arra akartam kilyukadni, hogy nem tudom be "sajátomnak", de a társaságban levő összes lány egy kicsit hozzám is tartozik... Mármint barátilag, nehogy mán' valaki félreércse'. :) :D
mélykék76 Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Félreértettél... :D "körünkhöz tartozó lány" Mélykék megfogalmazásában... Szal csak arra akartam kilyukadni, hogy nem tudom be "sajátomnak", de a társaságban levő összes lány egy kicsit hozzám is tartozik... Mármint barátilag, nehogy mán' valaki félreércse'. :) :D Érdekes, hogy lassan, de annál biztosabban kezd rádragadni a "félreértett ember" szerepe :D :P Amúgy Opeles Szexkommuna megalapítását tervezed ? :wink:
Vktr Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 ...és főleg nem ugyanaz, akivel előzőleg voltál... :) Tényleg csinos, Agressor mondatára nem reagálok, mert csak az lenne, hogy "persze, persze", meg ilyenek... :D
opel16v Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Viktor! Ez az irigy banda mindig kivesézi a nőügyeket... :? :roll: Mélykék! Nem szeretek közösködni a lányokon, ezt már megtanulhattad volna... :twisted:
mélykék76 Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Ez az irigy banda mindig kivesézi a nőügyeket... :? :roll:Az miért kivesézés, illetve irigykedés, ha azt írom : "mindegyik, körünkhöz tartozó lány nagyon csinoska volt" ? :roll: Ez színtiszta megállapítás volt :wink: Nem szeretek közösködni a lányokon, ezt már megtanulhattad volna... :twisted: He-he na persze :) Antiszociális, meg nem értett ember vagy :D Mert aki nem veled jön, azokat bár nem tudom be "sajátodnak", de mégis a társaságban levő összes lány egy kicsit hozzád is tartozik, ellenben te szinte soha nem érkezel női kisérővel :wink: Egyoldalúúúúúúúúúúvaaaaaaaúúúúúúúúúúúú :D ui: képet elküldhetnéd ám...tán....már 8)
mélykék76 Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Leszólunk, oszt' kunyizunk? :) Mindössze emlékeztettelek valamire :D
renzso Elküldve Július9, 2004 Szerző Elküldve Július9, 2004 Mindössze emlékeztettelek valamire :P Már megint ti????? Állandóan vitáztok oda nem illő topicban.... Lassan kezdem azt hinni, hogy ti túlságosan is jóban vagytok :D :D :D :twisted: :twisted:
opel16v Elküldve Július9, 2004 Elküldve Július9, 2004 Renzso! Beszálhatsz... :D Mármint a vitába. :) :D :D
renzso Elküldve Július9, 2004 Szerző Elküldve Július9, 2004 Renzso! Beszálhatsz... :D Mármint a vitába. :) :D :D Nem kössz...inkább ezt kihagynám :P :wink: Én vitatkozi is csak nőkkel szeretek :D :D :D
gsi.tamás Elküldve Július27, 2004 Elküldve Július27, 2004 Ha valakit érdekel még! Be másoltam ide! SenatorAdmirális írta: Hölgyek Urak !!!!!!!!!! Blitz menet megbeszélés 30.-án 19.00 Lurdi parkoló, kivetítő mellett. Aki nem tud jönni a megbeszélésre, vagy messze van neki az hívjon fel.... Tel: 30/916-04-09. Vita lezárva, mindenki oda megy ahova a pénztárcája engedi, vagy ahova neki tetszik, a választása miatt senki nemlessz megkövezve..
Lacee Elküldve Augusztus13, 2004 Elküldve Augusztus13, 2004 Esteleg egy Lurdy talit nem akarunk szervezni?! Kinek teccik az 5let?
opel16v Elküldve Augusztus13, 2004 Elküldve Augusztus13, 2004 Jövő héten mondjuk csütörtök este? Pénteken úgysem kell menni dógozni... :)
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2004 Elküldve Augusztus13, 2004 Én benne vagyok! Akkor csütörtök Lurdy tali... Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Augusztus13, 2004 Elküldve Augusztus13, 2004 Ja, és ha már így a jövő hétről van szó: pénteken koradélutántól tervezem pár haverral a rakparti sörcsapok végigkóstolását, hogy az esti tüzijátékot a megfelelő hangulatban tudjuk élvezni, és esélyes a hajnalig tartó bulizás is... :D Aki jönne, jelezze. :)
hbarby Elküldve Augusztus13, 2004 Elküldve Augusztus13, 2004 Én benne vagyok! Akkor csütörtök Lurdy tali... Üdv.: Atommanó Még nem tudom, akkor hol leszek, de ha itt leszek, akkor ott leszek. :) Vagyis: lehet, hogy épp nyaralni fogok, de ha nem, csütörtökön megyek én is, muszáj hallanom a sztorikat Akaliról! :D
opel16v Elküldve Augusztus13, 2004 Elküldve Augusztus13, 2004 Barbi! Sajnálhatod hogy lemaradtál, szerintem elmesélni sem tudjuk olyan hatásosan, amilyen hangulat ott volt... :) Várunk csütörtökön! :D
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2004 Elküldve Augusztus17, 2004 Ja, és ha már így a jövő hétről van szó: pénteken koradélutántól tervezem pár haverral a rakparti sörcsapok végigkóstolását, hogy az esti tüzijátékot a megfelelő hangulatban tudjuk élvezni, és esélyes a hajnalig tartó bulizás is... :D Aki jönne, jelezze. :) Csak azt nem értem, hogy ném kell csütörtökön is talizni, ha pénteken is megtehetjük ezt, kicsit maszívabb formában ? :roll: Ja a pénteki mozgolódás érdekelene, asszem most a kocsi is marad otthon :wink: 8)
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2004 Elküldve Augusztus17, 2004 Csütörtök is péntek is! :) :D :D Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Augusztus17, 2004 Elküldve Augusztus17, 2004 Én asszem a pénteket kihagyom, nem biztos hogy itt leszek a Fővárosban.
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2004 Elküldve Augusztus17, 2004 Mész le Akaliba mi??? :wink: :) Nem Te akartál nagy pénteki tüzijátékos összeröffenést??? Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Augusztus17, 2004 Elküldve Augusztus17, 2004 Nem, legalábbis a 20-át nem ott töltöm, haverok hívtak Boglárra, sokan röffennek össze, aztán rég voltam már velük. :D De még nem 100% ez sem. Majd spontán alakul valami. :)
opel16v Elküldve Augusztus18, 2004 Elküldve Augusztus18, 2004 Akkor lesz valaki Lurdy talin? Én fél9 körül tudok odaérni...
Lacee Elküldve Augusztus18, 2004 Elküldve Augusztus18, 2004 eh.... elég kicsi az érdeklödés... :) igy nem igérem én se h megyek :D ez nem igazán jött most össze asszem :D nemtom....
Recommended Posts