Addamsky Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Ebből nem maradhatok már ki! :wink: Majd beállítok a Polskival! :) Mikor lesz már kész a corsa :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 - Shrek 2., Lurdy-Ház, 2004.07.07, 19.00 óra - 1. Opel16v 2. Atommanó +né 3. Addamsky 4. mélykék76 5. GH +né 6. hbarby 7. Sonique ?! 8. 9. 10. no néz már eddig ugy néz ki nem melozom ezen a nap lehet elmegyek én is ha addig nem valtozik a beosztásom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 . Opel16v 2. Atommanó +né 3. Addamsky 4. mélykék76 5. GH +né 6. hbarby 7. Sonique ?! 8. Vktr 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Sajna erre a talira most nemtok elmenni (szerdánként focázok), remélem a következő jobb időpontban lesz számomra!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Future! Meddig focizol? Shrekre szerintem 8 után megyünk csak be. És utána is bizti maradunk még picit. SXP! Várunk, végre személyes dumcsipartyban is benne leszel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Future! Meddig focizol? Shrekre szerintem 8 után megyünk csak be. És utána is bizti maradunk még picit. 6-tól fél8ig.......de tudod utána még hazamenni, fürdeni és utána még elindulni egy talira....na akkor elég nyűgös lennék már társaságban.....:o (meg most jut eszembe hogy jövő7en Balatonon fogok nyaralni! :) :) ) Majd a következőn kint leszek!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 1. Opel16v 2. Atommanó +né 3. Addamsky 4. mélykék76 6. hbarby 7. Sonique ?! 8. Vktr 9. 10. En kihuztam magunkat a listarol, ugyanis ma egy csaladi akcio kereteben mar sikerult megnezni a muvet. Nekunk nagyon tetszett, jobb mint az elso resz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 En kihuztam magunkat a listarol, ugyanis ma egy csaladi akcio kereteben mar sikerult megnezni a muvet. akkor lejösz dumálni b+ én utoljára 7-8-9 évesen voltam szülökkel moziba...de ugylátom tédeg még nem engednek egyedül :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Redline! Látom ma az udvarias éned van talpon... :) GH! Igaza van, gyere le dumálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 én utoljára 7-8-9 évesen voltam szülökkel moziba...de ugylátom tédeg még nem engednek egyedül :twisted: :twisted: Sztem sehol nem irtam hogy szulokkel voltam :) De most elarulom neked hogy baratnom unokahuga cipelt el minket. A dumalast meg majd meglatom, attol fugg lesz-e eleg nyal az autoban. Mert azert nem a szomszedban lakok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 EEEEEEEmberek! 20h-kor és 21:15-kor játszák szerdán a Shrek2-t. Fél 8ig oda tud érni mindenki? Mert akkor az első időpontot céloznánk meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Én is láttam már de megnézem mégegyszer.... :wink: Max majd mondom előre a poénokat... :wink: Én a 21:15-re szavaznék, mert ahhoz is ott kell lenni 20:30-ra a társaságnak, és hát nem arról ismeretesek a kedves clubtársak, hogy a 8 óra az 8 óra.... :wink: :) :) :) ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Én is arra gondoltam, hogy a későbbire kellene menni, csak nemtom ráér-e mindenki 11ig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 EEEEEEEmberek! 20h-kor és 21:15-kor játszák szerdán a Shrek2-t. Fél 8ig oda tud érni mindenki? Mert akkor az első időpontot céloznánk meg... Amatőr kérdés volt, a 21:15 lesz jóóóóóóóó :) Így beleférnek a szokásos késéseink is, illetve aki csak dumcsizni akar, annak is érdemes lesz kinéznie :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Én is inkább a 21:15-ös idüpontra szavaznék, arra már biztos hogy odaérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Ok, akkor a 21:15 lesz a nyerő. De azért tessék odaérni minél előbb, 7 órától lesz a tali!!! Lehet jókat dumálni, ismerkedni, cseszegetni a másikat, stb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 A cseszegetés mikor kezdődik, mert én csak arra mennék oda..... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Jó, de Te leszel a szenvedő alany! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Te már megint ábrándozol Gabi! Nem lesz ez így jó, vagy 16 éves (jobb esetben már megünnepelte a 16-ot rosszabbikban még csak most lesz neki... :) ) vagy náluk már nem jön be a dumád??? :) és jönnek a pasik???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Pasik? Nem, Én még nem gondolkodtam ezen... Ellenben ha belőled ilyen gondolatokat hoz ki a házasság, akkor még egy indok, hogy Én miért nem házasodom még... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 ....Én miért nem házasodom még... :) :) :).... Mert ritka csúnya menyasszony lennél, épeszű nő, pedig nem bírná ki melletted egy életen át :o :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 "Mert ritka csúnya menyasszony lennél" Ezt elismerem, nem is vágyom erre a posztra... :) "épeszű nő, pedig nem bírná ki melletted egy életen át" És ezt éppen Te mondod... :shock: :o :?: :) :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 "épeszű nő, pedig nem bírná ki melletted egy életen át" És ezt éppen Te mondod... :shock: :) :?: :) :roll: :) Ühüm, ugyanis jó a helyzetfelismerő képességem 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Felismerted a helyzeted? :) :) Na ne offolj már annyit, mert a moderátor úr megkorbácsol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Felismerted a helyzeted? :) :)Ha jó a helyzetfelismerő képességem, akkor a sajátommal is tisztába kell lennem :wink: De én most rólad írtam, hogy nincsenek túl fényes kilátásaid a témakörben :) Na ne offolj már annyit, mert a moderátor úr megkorbácsol! :o Antinak igaza lehet :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts