opel16v Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Életszerű a kép... :rolleyes: :blink: ;) De én már láttam mosolyogni is... mondjuk szerintem erről lehetne képet felrakni emelt díjas sms-es oldalra... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 De én már láttam mosolyogni is... mondjuk szerintem erről lehetne képet felrakni emelt díjas sms-es oldalra... :rolleyes: :blink: ;) megvádolnának, hogy hamis a kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Leszállni rólam nyavajások! Csütörtökön kapjátok az ívet ne izguljatok. Viszont örömmel látom, hogy ilyenkor összetartó a csapat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Leszállni rólam nyavajások! Csütörtökön kapjátok az ívet ne izguljatok. Viszont örömmel látom, hogy ilyenkor összetartó a csapat. Kerestem képet amin vigyorogsz de nem találtam :blink: Biztos van csak azon háttal állsz. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Mindig is ilyen kedves barátságos voltál! :rolleyes: http://www.kepfeltoltes.hu/060221/DSCN0695...ltoltes.hu_.jpg Ha egyszer lesz egy örző-védő cégem, akkor asszem már tudom is hogy mi lesz az emblémám... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Van rólam mosolygós kép is csak az már az intím szférához tartozik. Hol is van a moderátor, itten már sok az OFF! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Heyyy! Holnap Lurdy House hánytóóól? Szokásos 7pm, v később? Meeer... mennék ééén... :rolleyes: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Szokásos időben bár mostanában mindenki 19:30 és 20:00 között érkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Te olajkályhás maradj csöndben! ;) Még nem indult el a haszongépjármű topic... ;) :rolleyes: :blink: ;) Ez kihívás? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Szokásos időben bár mostanában mindenki 19:30 és 20:00 között érkezik. Köszííí! Akkor előtte próbaterem - dob(szét)szerelés... Szíjúder... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jah, nekem is megpróbálták elmagyarázni, hogyan kell gyertyát cserélnem ;) Meg persze siránkoztak a naagy fogyasztások miatt :rolleyes: Te olajkályhás maradj csöndben! ;) Még nem indult el a haszongépjármű topic... ;) :blink: ;) :D Ez kihívás? ;) Mindig jöttök ezzel a fogyasztással.... mi lenne veletek, ha nem lenne már faxa télálló gázolaj?? Az enyém elmenne den. szesszel is! ;) Különben is a benzinnek illata van, a gázolajnak meg szaga! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 viszont mindekettő íze szar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Nem igaz! "Ez benzin!" "Pfuj, ez víz, bacca meg...átvertek minket a ruszkik!" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Nem is csak a fogyasztás... Ha nem lenne télálló gázolaj, átülnék valamelyik benzinesbe, vagy valaki mellé... :rolleyes: A BMV-ből elég volt az elmúlt pár hónapban... (a tömegközlekedési költségeim nem sokkal voltak az üzemanyag költségeim alatt. Viszont ha autóval járok, átlag 3 órával többet vagyok otthon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Mé akarsz te otthon kuksolni, amikor nézhetnéd helyette a széplányokat a BMV-ben?! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 na akkó tessék elindúnyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 na akkó tessék elindúnyi Én megyek mingyárt. Ha kibírja addig a futóművem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Én megyek mingyárt. Ha kibírja addig a futóművem... :rolleyes: Micsináltál már megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Micsináltál már megint? Semmit csak elkezdett sírni a toronycsapágy, meg a szilent... :rolleyes: De ez várható volt. Csak nem mostanra vártam. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Korábbra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Korábbra? Későbbre. :blink: Amikor lesz pénzem. Egyébként tényleg jó, hogy eddig bírta. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 S mitől ment szét? Ültetés miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 S mitől ment szét? Ültetés miatt? Vagy simán a magyar utak. Szerintem még nem volt benne toronyszilent cserélve és már lassan 9 éves lesz a paripa. :rolleyes: Persze biztos a keményebb futómű is katalizálta a folyamatot, ezt nem tagadom. De ez itt már kezd off lenni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Vagy simán a magyar utak. Szerintem még nem volt benne toronyszilent cserélve és már lassan 9 éves lesz a paripa. :rolleyes: Persze biztos a keményebb futómű is katalizálta a folyamatot, ezt nem tagadom. De ez itt már kezd off lenni. :blink: Háát,ha odaírod,hogy a Lurdynál a fekvőrendőrök miatt akkor nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 most csütörtökön lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts