Laci4 Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nekem imbusz rémlik.. ha kinézek én is viszek. inkább több legyen mint egy se.. gyertyacsere lesz? :rolleyes: Bár ez már lehet OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Nekem imbusz rémlik.. ha kinézek én is viszek. inkább több legyen mint egy se.. gyertyacsere lesz? :D Bár ez már lehet OFF Nem csak illene kiszedni őket mer még nem volt alkalmam mióta cserélve lettek(EZ GÁZ)....... ez sem OFF vagy mi remélem :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Nem csak illene kiszedni őket mer még nem volt alkalmam mióta cserélve lettek(EZ GÁZ)....... ez sem OFF vagy mi remélem :rolleyes: :blink: ;) Normális gyertyakulcsod van? mert még az lehet jó móka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Legyen szíves valaki hozzon gyertyakulcsot SárgaGSi Zolinak, mert én igértem meg hogy szerzek, de nem tudok tali előtt hazamenni, és igy kulcsot sem tudok vinni. Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Legyen szíves valaki hozzon gyertyakulcsot SárgaGSi Zolinak, mert én igértem meg hogy szerzek, de nem tudok tali előtt hazamenni, és igy kulcsot sem tudok vinni. Köszönöm!!! Van egy gyertyakulcsom kiderült, csak nem tuttam h az az :rolleyes: :blink: ;) De azér hozzon vki mer nem tomh hogy jó e enyimhez(bocs de zöldfülű vok még......) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 lehet, hogy én is kinézek este és akkor nekem is megejthetünk egy gyertya-cserét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 lehet, hogy én is kinézek este és akkor nekem is megejthetünk egy gyertya-cserét :rolleyes: Kihozod a tr-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Naggggyon romantikus este lesz... :rolleyes: Ennyi sok gyertya... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Kihozod a tr-t? aha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nah kiviszem az egész szerszámos ládámat.. ugyis lent van még a kocsiban. az elmúlt 1-2 hétben úgyis autómentősdit játszottam :rolleyes: Törött autó vontatás, abs jeladő buherálás.. árokból kocsi kihuzás.. (nyári gumikkal lol volt) .. szal mókás.. gyertyakulcsom is van, de jófajta tesco gazdaságos, szóval azzal nem biztos hogy ki tudjuk mókázni a romantikázás kellékét... aztec cartárs invesztált be egy jó kis kulcsba elvileg.. gyertyát is vigyek? van vaniliás, meg vmi egzotikus, meg sima... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 valami gyümis nincs? :rolleyes: mondjuk erősen gondolkodom, hogy kell-e most nekem ez a csere lusta vagyok felmenni a gyertyákért a másodikra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 na akkor én is kitolom a kis pirosat. fú de szép lesz, két korza egymásmellett :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Én meg viszek fényképezőt jól.. oszt megörökitjük... ha az aksik is bírják majd.. asszem kell vennem újakat, mert hamar megpusztúlnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 helyes én 8-negyed 9 körül érek oda, tarts fenn egy helyet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 A memókariban? :rolleyes: tényleg!! bááz.. mikortol vagyunk kint? csak hogy ne egyedül engem verjenek meg a felvonulás miatt :DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 1/2 8 tól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nah akkor szedem a satrafámát.. izé.. sátorfámat, és felveszem Petyát is útközben. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nekem meg a meló jutott mára... :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nekem meg a meló jutott mára... :blink: :rolleyes: Nekem meg az alvás.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 1/2 8 tól. bakker ezért nem volt ott senki n8kor :rolleyes: szép volt jó volt...mint mindig :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 bakker ezért nem volt ott senki n8kor :rolleyes: szép volt jó volt...mint mindig :D Nekem is tesztett 2 GSi-vel is mehettem. ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Vezettél is Tom? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Vezettél is Tom? :blink: Azt azért nem. Szerintem senki sem szeretne mocigenerált mostanában. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 jó volt meg minden,köszi Gelko, hogy kihoztad a kerekeket!!! Bezabáltam 8 sajtbúrert meg 1 nagy krumplit....szar ez a mekkdonalds, de mégis eszem :rolleyes: ;) halliihalleerrr :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts