mélykék76 Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 én meg azthittem hogy a Zorró ... :blink: Reá gondoltam :)
Albert Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Ismét jól szét cinkeltük egymást, de azért jót is beszélgettünk! Új GSI tulajdonos is van a klubban aki bemutatta autóját! A Subi tulajok is megtiszteltek jelenlétükkel és köszi, hogy egy-két csorgónyálú embert megautókáztattak! Szép volt jó volt jövőre is tartsunk ilyen kis összejöveteleket! Ákos itt vannak a videok a felnikről amiröl beszéltem! Persze az ár amit mondtam gumi+felnire azt a Flash-ből néztem annó! Nagyon nem kellett bemutatni, megnéztétek hálisten :blink: Valaki meg hazafelé Hungárián durván eltépett mellettünk :)
Tom Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Jók ezek a felni videók. Milyen árban mennek ezek a felnik?
Racce Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Mesélj ki vót az? Mi az, hogy durván? Há ize egy csóka, fehér GSI Astrával, de szerintem pecázni volt a lelkem, mert nagyhohohóóó sapi volt a fején :) :) Dúrván csak annyit jelent, hogy gyorsan cikkcakkban, mint az ökörhugyozás :blink: :lol:
Atommanó Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 A schmidt felniket én is néztem, mert bejönnek, hátmég a radinox eljárással készült darabok...:-) Csak drága...:-(
gsi.tamás Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Persze mert ki kelett keverednem a tömegből (tömeg iszonyom van :blink: )aztán az élre álva visszavettem és szép normál megengedett tempóban lehetett haladni. Utálom amikor szüttyögnek elöttem (nem a Kadettosok).
Albert Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Csütörtökön akkor 90%, hogy megint jönne a műanyagos srác, akit mondtam GSi topikban. Vonószemtakaró + minden más (Redinek karbon cuccok :blink: ) ügyben.
redline Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 nah faxa :blink: max ha fagyoskodtok sokáig akkor tudok odaérni....de elég esélytelen... viszont halkan jegyezném meg, hogy jan 16-tól kezdik nyomni az Üvegtigris 2-t...lehet el kellene skezdeni szervezkedni, hogy pár nappal előtte tudjunk jegyet rendelni
gsi.tamás Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Miért meddig dolgozol? Gyalog mész és azért nem érsz oda? Mert én kb 19-kor indulok ha gondolod elmegyek érted csak híjjá fő napközben!
Racce Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 nah faxa :blink: max ha fagyoskodtok sokáig akkor tudok odaérni....de elég esélytelen... viszont halkan jegyezném meg, hogy jan 16-tól kezdik nyomni az Üvegtigris 2-t...lehet el kellene skezdeni szervezkedni, hogy pár nappal előtte tudjunk jegyet rendelni ezt jó ötlet Redi.......már 2en vagyunk :)
Gelko Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 ezt jó ötlet Redi.......már 2en vagyunk :blink: mehetünk..17.én vizsgázom.... :)
redline Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Miért meddig dolgozol? Gyalog mész és azért nem érsz oda? Mert én kb 19-kor indulok ha gondolod elmegyek érted csak híjjá fő napközben! egyéb projekt van, most nem meló
Albert Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Szerintem ott leszünk egy darabig, mivel utána karaokeezni megyünk XVI-ba, és az csak 10-kor kezdödik, igaz Racce? :) Fagyoskodni meg nem fogunk a mélygarázsban. Sanyi a király :blink:
opel16v Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Az üvegtigrisre télleg kéne szervezni vmi közös örvendezést. :blink:
redline Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 ma reggel láttam egy plakátot, hogy nem 16 hanme 19.-e tehát még több türelmet :blink:
Tom Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 ma reggel láttam egy plakátot, hogy nem 16 hanme 19.-e tehát még több türelmet :blink: És ma évadnyitó Lurdy tali?
gsi.tamás Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 Erröl van nagybaszó már pár napja! De a gyengébbek kedvéért: -------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli parkló -------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. 3. 4.
Albert Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 ---------------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli mélygarázs ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. Áki 3. Redi 4. Műanyagos Peti sajnos nem :blink: 5. Racce 6. Diny 7. Albert 8. Kadettklub - mint mindig . . . .. Szerintem elég sokan csak 8-tól jönnek! (én is)
opel16v Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 ---------------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli mélygarázs ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. Áki 3. Redi 4. Műanyagos Peti sajnos nem 5. Racce 6. Diny 7. Albert 8. Kadettklub - mint mindig 9. Opel16v (olajjal együtt) :blink: . . Én is csak 8körül érkezem sztem... hol kell menni a kagylós kút felől??
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 ---------------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli mélygarázs ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. Áki 3. Redi 4. Műanyagos Peti sajnos nem 5. Racce 6. Diny 7. Albert 8. Kadettklub - mint mindig 9. Opel16v (olajjal együtt) :blink: . . Én is csak 8körül érkezem sztem... hol kell menni a kagylós kút felől?? Szokott helyen nem mész le a pincébe vagy balra a szabadtéribe, hanem egyenest, aztán jobbos, mintha a K.K.-ra mennél, van először egy teherbeálló beljebb, s rögtön utána egy ugyanolyan lehajtó, mint a másik. Az az. De most jut eszembe, megváltozott a Lurdy parkolás!!!! Behajtani csak a régin, kihajtani pedig ezen a másikon lehet!!!
FBalazs Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 Szeretnék kérni egy transzportot... mondjuk Szentendréről, az egyszerűség kedvéért :blink: Valaki meg tudja oldani?
Recommended Posts