aztec Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 ne s mondd Lacee, én asszonnyal vagy 6szor voltam, de 1ik film sem volt megnyerő... a legszarabb az a2, ami nem tudom milyen néven fut, de vmi nagy rakat fosh :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 jah nagy szemétség volt az egész....most már tök nyóóóc Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 jah nagy szemétség volt az egész....most már tök nyóóóc mir is gondolsz konkrétan :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 csak a mozira.....h nem attak semmi jot.....illetve rosszkor atták meg minden.....egyébként te gyerek nézzé má be a privieidbe! dobtam nekd üzit! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 csak a mozira.....h nem attak semmi jot.....illetve rosszkor atták meg minden.....egyébként te gyerek nézzé má be a privieidbe! dobtam nekd üzit! :wink: new dízájn :arrow: kexem nem volt,h üzentél... ha nem jön bele a képbe semmi (függ asszonyállattól,akkor sima ügy :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 beszarás ez a nyelv amit használsz :) alig érti meg az ember fia h mirű karattyolsz :) amzgy oksa ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 beszarás ez a nyelv amit használsz :) alig érti meg az ember fia h mirű karattyolsz :) amzgy oksa ! annyi a lényeg, hogy mennék, mert kedvem és energiám és joGSIm MÉG van, de van egy hölgy, aki az 1%ot képviseli, mikor mondom, hogy 99,h mejek. Na és ezért nem merek nyilatkozni, mert éppen romantikus hangulatban van a drága (viva moziakció - Igazából szerelem) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Megjött a párzási időszak? :) Azért csütörtökön csak gyere, mert különben nem lesz mivel párzani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Megjött a párzási időszak? :) Azért csütörtökön csak gyere, mert különben nem lesz mivel párzani! :) hogymiiiii :shock: :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Tudod, csütörtökön focis-sörözős este lesz a Kultiplexben... Vili? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2004 Tudod, csütörtökön focis-sörözős este lesz a Kultiplexben... Vili? :) Aztán nem sokat inni ám!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Franciaóra után becsatlakozhatnál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 höhöhö... ezt a témát most valahogy nem találom viccesnek :evil: Következő Paintball competition alkalmával nyertél egy ingyen (be)lövést! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 annyi a lényeg, hogy mennék, mert kedvem és energiám és joGSIm MÉG van, de van egy hölgy, aki az 1%ot képviseli, mikor mondom, hogy 99,h mejek. Na és ezért nem merek nyilatkozni, mert éppen romantikus hangulatban van a drága (viva moziakció - Igazából szerelem) :) Lexamul oldalán láttam GSI papucsot, nem érdekel esetleg ? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Mélykék, te fíreg :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Amúgy meg biztos van L E X M A U L tetőcsomagtartó, meg vonóhorog combira :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Amúgy meg biztos van L E X M A U L tetőcsomagtartó, meg vonóhorog combira :twisted: He-he ezt buktam :) Lexmaul-t akartam én is írni :roll: Amúgy a "Lexamul" kínában gyártott utánzatok elnevezése :) De van papucs dögivel, igaz a max méret 40-es :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 FBalázs! Melyik téma? Mi van Veled? Írj majd mailt! Évi régi állását betöltötték már? Lehet hogy tudnék valakit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 mozizás???? padlógáz???? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 En sajna nem sok jot hallottam arrol a filmrol. Shrek 2-ben viszont benne lennek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 mozizás???? padlógáz???? 8) Állítólag nagyon gatya... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 a Pdlógázt minden autósmnak meg kő nézni, vannak venne jó kocsikák. törik is rendesen. A történet szar. Nem annyira látványos, mint a ######t és furulya, de azé egész jó, Cserébe nem mese az egész, akár még velünk is megtörténhene :-))) Amugy az Uj udvari moziba voltunk, és 7 azaz heten voltunk a teremben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Jövő héten valamelyik este kellene egy Lurdy tali, Shrek 2-t kellene megcélozni! Közvéleménykutatás: melyik este lenne jobb? (hétfő-csütörtök) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Állítólag nagyon gatya... :? :mrgreen: (az az) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Nem annyira látványos, mint a ######t és furulya, de azé egész jó, Na ezen most kifetrengtem magam, nem ismertem :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts