opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 De Nekem abban az űlésben elég sokat kell gépészkednem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2004 Renzso! Szal ahelyett hogy jófajta társasággal múlatnád az időt, inkább bedőlsz a TV elé és bámulsz pár IQfightert, ahogy kergetnek egy színes lufit? :? Hát ja van ez így, de ha agyilag le vagy fáradva, gondolom te is ezt tetted volna. Még ha nem is focit nézel (te private gold föggő) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Renzso! Én mindig le vagyok fáradva agyilag... :) Főleg miután beszéltem Mélykékkel, akkor különösen... :) A TV-m szegény nem sokat van bekapcsolva, ugyanis Én inkább jó társaságba járok szórakozni (és ha mezítelen női testet akarok látni, azt is inkább élőben teszem), egyesekkel ellentétben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Jah vezetés is tud elég fárasztó lenni! De ez a túra dolog....te egy elvont pasas vagy Gaben! :wink: hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2004 Renzso! Én mindig le vagyok fáradva agyilag... :) Főleg miután beszéltem Mélykékkel, akkor különösen... :) A TV-m szegény nem sokat van bekapcsolva, ugyanis Én inkább jó társaságba járok szórakozni (és ha mezítelen női testet akarok látni, azt is inkább élőben teszem), egyesekkel ellentétben... :o Te nagydumás vagy :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mindenki Nekem udvarol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mindenki Nekem udvarol? :) az autódra vagy a pénzedre hajtanak Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mindenki Nekem udvarol? :) azé ne legyen ekkora önbizalmad! :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mindenki Nekem udvarol? :) Élvezd ki ezt a kis nyugalmas időszakot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mindenki Nekem udvarol? :) Fene tudja... én annyira nem örülnék neki a helyedben, tekintve, hogy egyikük sem nő... :roll: :) Ja, nem mondtam még, de jó volt a tali! Csak valaki magyarázza már el, mi az a bal5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Barby! Azért örülök hogy ennyien törődnek szerény személyemmel... :) Te nem akarsz egy kicsit udvarolni? :D Következő talira is várunk, és ha még mindig nem lesz kocsi, megint ülhetsz egy Astra S1600-ban. 8) :P Következő talin majd továbbképzést tartok B5-ből! :) :) :o Talán még a navigátorom is kifárad végre a talira, és akkor majd sztereóban nyomjuk... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Következő talira is várunk, és ha még mindig nem lesz kocsi,megint ülhetsz egy Astra S1600-ban. 8) :) miért hoz ki valaki ilyesmit? vagy kérsz egyet kölcsön? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 miért hoz ki valaki ilyesmit? vagy kérsz egyet kölcsön? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Vagy kérj kölcsön egy Astra GSI-t!!! :) :) :) :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Te nem akarsz egy kicsit udvarolni? :o bár nem ismerem Barbyt, de valószínűnek tartom, hogy van egy kis szépérzéke és jó ízlése, így szerintem ne reménykedj! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 ....Te nem akarsz egy kicsit udvarolni? :).... Látom, hogy nem érkezett még meg a használati utasítás, amit korábban kértél Barbitól :) Bár ahogy nézem, rajtad már az sem segítene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mélykék, Bazs! Valahogy számítottam rátok. :) Redline! Látom megirigyelted fentebb említett két jóbarátom tehetségét... :) Future! Nekem is volt ám GSi-m! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mélykék, Bazs! Valahogy számítottam rátok. :) Redline! Látom megirigyelted fentebb említett két jóbarátom tehetségét... :) Future! Nekem is volt ám GSi-m! :o Mindenki hülye, csak te vagy helikopter miiiiiiiiiiiiiii ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Én nem vagyok hülye! Megmondták a belső hangok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2004 Te nem akarsz egy kicsit udvarolni? :o Jajajaja, szerinted megfordult a világ és a tehén b@ssz@ a bikát??? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Renzso! Nagyon puritán megnyilvánulásaid vannak néha. :) Látom sok börtönfilmet néztél... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2004 Renzso! Nagyon puritán megnyilvánulásaid vannak néha. :) Látom sok börtönfilmet néztél... :) :) Csak azt ne mond, hogy ezt a mondókát nem ismerted???? 12 éves voltam amikor először hallottam. CSak poén volt :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Tudom. :) Látom Te meg a börtönös viccet nem ismered... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Legközelebb nézzük meg ezt :) De most tényleg legyen mozizás is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Legközelebb nézzük meg ezt :) De most tényleg legyen mozizás is Ha előbb eszedbe jut, adok meghívót ingyenes premier előtti vetítésre... :roll: (plusz kaptál volna egy grátis DVD lemezt.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 jah 7végén volt ez a mozi unnep vagy mi....mehettünk volna 40 en(vót kuponom)....mindenkinek 300 ft lett volna jegy....de utolag má mind1....amugy nem sok jo film volt .....meg foci is 6 tol este 10 ig ment szal max éccakai vetitésre mehettünk vóna......akko meg má nem adtak szinte semmit :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts