opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Agressor! Helyes, számítunk rád! Mozi nem is bizti hogy lesz, illetve ha lesz is, akkor is csak szigorúan későbbi időpontban. :) Renzso! Én is szeretnék egy jó francia nyelvtanárt, de ezért nem húzom ki magam a talikból! :) Ha végeztél a tanárnővel, nyugodtan kifáradhatsz ám közénk! :) Majd csörögj ha végeztél, aztán hangulatjelentést adok. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Kess! Mit Te is? :) Gyere, ne a kifogásokat keresd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Hányszor szerkesztetted a hozzászólásod, mire volt merszed a H.P-t beírni? :) :) :) Nagyon féltem, hogy mi lesz... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 viszem Agressor.... Varázs szót maj bedobom növéremnél de Te fox Gabi maj falazni h hol vannak a jo pasik ! :) ha nincs randija akkor sztem elgyün egyébként... na háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 No... én is csatlakozom, viszont csak valamikor 9 után... addig sajna programom van. Első a csapat... meg persze Barbira is kíváncsi lettem :) (most, hogy "szabad" vagyok, már kíváncsiskodhatok, hehe :twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 (most, hogy "szabad" vagyok, :?: :?: :?: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Sajnos... :) Ez most így jött össze, de én még bízom benne, hogy van némi remény :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Mi van koma? Szinglizel? Na gyere majd este, aztán dumálunk! Igyekezzél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2004 Hol vannak a képek a tegnapi taliról???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Hol vannak a képek a tegnapi taliról???? Mélykék már megint lemerítette a fényképezőt... :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Renzso! Jönni kellett volna, nem interaktívkodni!!! Hallom lefárasztott a nyelvtanárnő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 hát igen a spanyol egy igencsak elterjedt nyelv :) valld be h EB-t nézted! (remélem is mer ezek a kutyaütök rá se hederitettek :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2004 hát igen a spanyol egy igencsak elterjedt nyelv :) valld be h EB-t nézted! (remélem is mer ezek a kutyaütök rá se hederitettek :oops: ) Természetesen néztem a meccset :wink: A spanyol meg tényleg jó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 "dos huemos batidos" :) ez az össz tudásom meg "Roberto Carlos jugador del Real Madrid" :) ennyi ....amugy nem vót rossz a tali amig én vótam....9 elött gyüttem el.... jo bevizsgáltam 16vG moci terét :wink: sok volt számomra a rejtély :roll: :) (még jo h vlkit édekel az EB/foci....nem mintha az opelklubban ennek kéne követelménynek lennie, csak csodálkozom h ennyien elkerülitek a legnépszerübb sportot....) na hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Relatív a "legnépszerűbb sport" jelző... Szerintem a Rallye az. :) Renzso! Szal ahelyett hogy jófajta társasággal múlatnád az időt, inkább bedőlsz a TV elé és bámulsz pár IQfightert, ahogy kergetnek egy színes lufit? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Jo hát Rally is népszerü de sztem f1 sokkal népszerübb nála ...ha már autosportrol beszélünk...de ha összevetve a sportokat ugy egyáltalán akkor sztem foci a legelterjedtebb/legnépszerübb....inkább fejtsd ki h miért nem szereted?! 1-nem tucc jáccani mer faláb vagy ( :) ) 2-nem szted mer unalmas..... na ebbű válassz! :) hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 3-alapjaiban nem értem, mit tudnak rajta ennyire élvezni az emberek, főleg ha csak nézik. :) De abban is igazad van, hogy nem tudok focizni (annak ellenére hogy tavalyi nagytalin az Opel olimpián gólkirály voltam :) ), sőt, semelyik labdajáték nem érdekel. :o A legközelebbi hasonló sport a biliárd és a flipper, ami érdekel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 a mindenségit ! gólkirály ?! :) na akkor azé ha 1x sikerül opelklub focit szervezni akkor oda te is el gyüssz az tuti! :) hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Én ugyan nem. :) Max. ha lesz sör, meg szép drukkerlányok! :) Akkor majd Én is beállok drukkolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 na te pom pom görl! :) maj akko kapsz 2 sört oszt gyühecc kapufának :) ezt a lusta embört...há nemigaz ...flipper meg biliárd?! mi?! h mik vannak :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 B@ssz@meg a leprás-kankós kecske, volt kedden lurdy tali engem meg itthon evett a süly... Rá kéne már szoknom erre a "Helyi" topicra.... Fikk! Fákk! FUKK!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Ha már spanyolul akartok tudni, akkor meccsen azt kell ordítozni, hogy "csingátumádre", röviden ejtve az á-t. Vagy ordítozhatjátok azt is, hogy "mierdapincsádáenpáló". Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Nem vagyok Én lusta, csak máshogy szeretek mozogni... Pl. szoktam teljesítmény-gyalogtúrázni, az 30-40km-t jelent. :) De pl. egy Té-Tény Rallye után kifejezetten fáradtabb vagyok, mint egy gyalogtúra után. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Meg azt is lehet ordítozni, hogy "putámádre", "konnyo", "káráhó". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Pedig te majdem végigülöd az egészet!!! :wink: Akkor mi mit szóljunka apálya mellett??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts