meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Puhára esel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nem én esek le, hanem ti! (Mi vaok én, orálbután????) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nem tudom, de elfértél volna. Csak csendben mondom, volt 1 olyan 2-s sz.sz-ú egyed, hogy hű meg ha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Nem tudom, de elfértél volna. Csak csendben mondom, volt 1 olyan 2-s sz.sz-ú egyed, hogy hű meg ha. Legalább tangában mászott??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 DE amúgy kettő is volt... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Tényleg, volt egy szőke is, az még olyan harmatos volt. A barna az egy fekete, szűk naciban volt és minden nagyon a helyén volt rajta!!! :lol: :lol: ;) :lol: :smt007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Mondtam, hogy ha felmászol azon a minuszos falon megkapod...de neked nem kellett... :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Már nagyon izzadt volt a csaj, sőt még az is lehet, hogy izzadságszaga volt.... majd legközelebb, ha még üde és illatos. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Na latom nagyon komoly maszas lehetett. :twisted: :twisted: Fekuduni a puha szivacson es csajokat stirolni, az persze megy. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Bázze ott a helyem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Héka! Ott nem szemre kell gyúrni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Hanem?? Az ágyéktájéki véredényre? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Vén kéjencek! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Csütörtökre a Kadett-banda megpróbálja nagyon összeszedni magát, és rengeteg tagot összehozni a Lurdy talira. Annyi, hogy nem kint szeretnénk megfagyni, majd ezellen mekibe berohanni, hanem Shell kúthoz közelebbi lejáratnál egyből balra lent fogunk talizni Ott az autók közelében tudunk maradni, és nem fagyunk le. OpelTomi? Suicid? megmutatjátok a vasat? :lol: Remélem sok szép nagytesóval találkozunk (azaz bármilyen más Opellel), mi ott leszünk tuti! Aki nem mászik falat, szeretettel várjuk :lol: ------------------------------------------------------------------------------- Lurdy tali mostcsütörtök, alsóparkoló: 1. Sok Kadett 2. pár távirányítós kisautó 3. reméljük sok-sok Opel 4. 5. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Már nagyon izzadt volt a csaj, sőt még az is lehet, hogy izzadságszaga volt... :wink: Mindenki tudja, hogy a szappan csodákra képes... :twisted: meg hát... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 este lesz valami mekiparti??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 mekkmekk.....vén kecskék stírölnek a Mountexben!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SuiciD Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Probálkozom, de max Mantaval megyek, mert masfel hete keresztbe boritottak a Kadettet. Ha a munka engedi akkor megyek. A hely pontositasa vegett: Hungariarol jobbra le kut mogott el, majd enyhe jobb es vad balkanyar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Probálkozom, de max Mantaval megyek, mert masfel hete keresztbe boritottak a Kadettet. Ha a munka engedi akkor megyek. A hely pontositasa vegett: Hungariarol jobbra le kut mogott el, majd enyhe jobb es vad balkanyar? Pontosan :lol: Ott leszünk lent, de ne túl vadul kanyarodj, mert magas a padka :lol: Annyi, hogy úgy tűnik csak nyolc körül érünk oda. Ákos? Ti is oda jöttök, vagy ti kint fagyoskodnátok inkább továbbra is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 OpelTomi? Suicid? megmutatjátok a vasat? :lol: Sajnos nekem ezek a hétközbeni Pestreruccanások felejtősek. Főleg az idő miatt. :? Reggel 6-tól meló van és 110%-on kell teljesítenem. :lol: Majd egyszer,ha másnap épp nem kell mennem dolgozni. :roll: Bocsi. :sad5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Csak mert láttunk már ilyen összeröfin. Egyszer. Okéééé, majd ha nem melózol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Pontosan :lol: Ott leszünk lent, de ne túl vadul kanyarodj, mert magas a padka :lol: Annyi, hogy úgy tűnik csak nyolc körül érünk oda. Ákos? Ti is oda jöttök, vagy ti kint fagyoskodnátok inkább továbbra is? sajnos most értem haza, ( 19:41) és már nincs kedvem elmenni... :lol: majd a jövőhéten..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Csak mert láttunk már ilyen összeröfin. Egyszer. Másnap kész is voltam teljesen :lol: Fényképeket csinyázzatok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hááát olyan sokan nem voltunk végülis sajna... Volt 4 Kadett (1 D, 3 E), 4 Astra (1 H, 2 G, 1 F), és 1 Manta... Nem volt rossz az ott lent, kint ugyanis csípős hideg szél volt. Miután mindenki megigérte hogy hoz fényképelőt, senki nem hozott :lol: Jó hogy begurultam mosóba, most zuhog a hó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 - "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... - 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. 4. mk76 5. 6. 7. 8. 9. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts