aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 yessss... ha kivágnak cégtől megyek nyomozónak, mert nagyon rá tudok érezni az ilyen dolgokra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 yessss... ha kivágnak cégtől megyek nyomozónak, mert nagyon rá tudok érezni az ilyen dolgokra :) akkor sürgősen rendelj egy ACME P.I. Kit-et mert amennyit fórumozol és nem melózol simán van rá esély :twisted: :twisted: :twisted: ha kicsit átszervezem a programomat akkor kimegyek énis holnap látjátok ezt mondtam, kisüt a nap itt a jóidő hirtelen mindenkinek talizni támad kedve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....Sziasztok! Úgy döntöttem, azért megnézem, kiket fogok megismerni! :).... Szia hbarby ! Üdvözlünk a holnapi "moziklub" csekély létszámú, ám annál lelkesebb tagjai között :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Na akkor en is bejelentkeznek tisztelettel :) Lurdy minimeet, 06.15. Kedd, 19h --------------------------------------- 1. Opel16v 2. Vktr+párja (ő még nem tudja) 3. Jóska 4. Addamsky 5. Lacee 6. mélykék76 7. GH 8. 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Filmre már van ötlet? Félve rákérdeznék a Harry Potterre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Filmre már van ötlet? Félve rálérdeznék a Harry Potterre. Lehetőségek kb. : 20:00 "Harry Potter és az azkabani fogoly" 20:15 "Az 50 első randi" 20:30 "Trója" 21:00 "Van Helsing" 21:15 "Kill Bill 2." Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 nézzétek meg az 50 első randit! nagyon jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 jaham télleg jo....Troja is... engem most ez nem érint... Redline tedd magad szabaddá !(többiek is 8) ) na háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Sajna én nem tudok ott lenni, mert megint meló van.... :) Jó talizást...! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 A HP -t -bevallom erős előítéletektől gyötörve- már megnéztük. Ennek ellenére nem mondhatnám hogy rossz. Inkább érdekes. Legyen inkább más! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Szerintem a mozi kérdését hagyjuk a talira, majd megbeszéljük. Nem kellene mindjárt moziba rohanni, mert nem mindenki akar jönni, és így nem lenne tali jellege. Majd ott a parkolóban letárgyaljuk. :P Barbi! Üdv a fórumon, remélem itt is sokat fogsz előfordulni. ;) Holnap Go érted, majd csörgök. Aztec! Tessék holnap megjelenni asszonypajtással egyetemben!!! Különben megrovásban lesz részed! :) Atommanó! Ha végzel időben, azért gyere ki! Addig meg küldd asszonyt, asszem Ő is hatékonyan képvisel majd Téged. :D Bazs! Holnap délelőtt csörgök! Viktor! Hányszor szerkesztetted a hozzászólásod, mire volt merszed a H.P-t beírni? :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Lurdy minimeet, 06.15. Kedd, 19h --------------------------------------- 1. Opel16v 2. Vktr+párja (ő még nem tudja) 3. Jóska (asszony?) 4. Addamsky 5. Lacee + nővérke 6. mélykék76 7. GH 8. HBarby 9. Redline 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Sajna 7-kor kezdek!!! Esetleg odamegyek előtte, 6-ra hátha ott lesz valaki... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 növéremet nem tom garantálni azé... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Atommanó! Ehhh... Késni nem lehet? Én csak fél8 körül érek majd oda. Asszonyka nem hiányol minket? :) Lacee! Csak elejted a varázsszót: jó fickók... És jönni fog. :) Tud valaki valamit a két álgenxsterről (Agressor, Renzso)? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Én Agressort még szombat éjjel 10-11 között láttam élve és akkor még dobogott benne az opelszív :idea: meg eszmét is cseréltünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Asszonyka Puntója Átalakítások alatt van és a GSI meg nekem kell!!! :wink: A késést meg megbeszélem bennt a kollegával...! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Jó kifogás! :) Várunk, kolega meg igazán lehet megértő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Most ébresztettem a kollegát!!! (Örűlt :oops: ) Szóval csak 8-ra kell bejönnöm, úgyhogy 19:45-ig ráérek!!! :) Ott leszek! Gabi! Ha minden igaz viszem a Fehérvá-ralley-s képeket + a Tétényieket. Ha türelemes vagy a vidijót majd később, mert DVD készül belőle!!! :wink: Türelem rózsát terem.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Nincs DVD játszóm... :oops: Úgyhogy ha lehetne, inkább CD-n. :) Akkor nem sokat fogunk ütközni, mert Barbival fél8 körül érkezünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Akkor nem sokat fogunk ütközni Tervezel ISMÉT valami hasonlóan frappáns belépőt ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Ne kötekedj, mert nem lesz űlésed! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Jelen. :oops: :wink: Tudhatnátok már, hogy sosem iratkozom fel, viszont mindig elmegyek. A mozit nem igérem. Lacee! frsztbl-t hozz plíííz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2004 Én is itt vagyok ám :wink: Mint mondottam már korábban nekem se a kedd se a csüt nem jó :wink: Nyelvsulim van. Nektek jó szórakozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Én is itt vagyok ám :wink: Mint mondottam már korábban nekem se a kedd se a csüt nem jó :wink: Nyelvsulim van. Nektek jó szórakozást. me too!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts