Vktr Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Azért sem!!! Nem hódolunk be a multiknak!!! :twisted: :twisted: :twisted: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Lurdy minimeet, 06.15. Kedd, 19h --------------------------------------- 1. Opel16v 2. Vktr+párja (ő még nem tudja) 3. Jóska 4. Addamsky 5. Lacee 6. mélykék76 7. 8. 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Azért sem!!! Nyugi: nekem is elég volt a szombat délelőtt belőled! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Bazs! Akkor a következő tali időpontja csütörtök lesz, ok? :o Már úgyis rég láttam a bárgyú képed! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Bazs! Akkor a következő tali időpontja csütörtök lesz, ok? :o Már úgyis rég láttam a bárgyú képed! :) :) :) ok, de melyik csütörtök? mi van, ha akkor kedd-szerda leszek szabad? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Mennyi bajod van! :) Jövő hét utáni héten melyik nap melózól? Kb. akkorra kellene a következő minimeetet tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 NAAAAA! Csak 6-an érnek rá holnap :?: Tessék jönni a többieknek is! Szép időt mondanak, lehet csodálni egymás verdáját, asszonkáját :!: :) :) :) Hol vannak a szokásos Lurdys emberkék??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Renzso, Agressor, Zorro, Lacee, Redline, stb... Nincs kifogás, nyafogás! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....Lacee.... Gyorsszemű :) Megjegyezném, hogy Lacee már felíratkozott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Jóvanna. Azért cseszegethetem hogy biztos ott legyen! :) Viszek egy 18 éves hölgyeményt, aki boldog Corsa tulaj, csak nem tud most autóval jönni. Meg kell vele kedveltetni az Opelos társaságot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Ja, és lehet hogy nálam lesz éppen a Krisztián belső felvétele a borulásról, meg lehet majd tekinteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....Viszek egy 18 éves hölgyeményt, aki boldog Corsa tulaj, csak nem tud most autóval jönni....Nah :) Corsa az majdnem Astra, végén még összejön a másik topic-ban említett project :wink: Meg kell vele kedveltetni az Opelos társaságot :) Akkor én jobb ha nem megyek igaz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Mennyi bajod van! :) Jövő hét utáni héten melyik nap melózól? Kb. akkorra kellene a következő minimeetet tartani. akkor a szombat-vasárnapom szabad, ami ugye Kesztölc, ahova viszont nem biztos, hogy megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Bazs! Na, miért nem? Mélykék! Nyugodtan gyere, egyből bedobjuk a mélyvízbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Jóvanna. Azért cseszegethetem hogy biztos ott legyen! :) Viszek egy 18 éves hölgyeményt, aki boldog Corsa tulaj, csak nem tud most autóval jönni. Meg kell vele kedveltetni az Opelos társaságot... :) Csak nem Cs-ről van az illető esetleg talán :) :idea: :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Süllyedt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 épp irni akartam h nem érek rá holnap :) ezek szerint mégis rá érek :) igyexem növéremet el hozni bnő hijjjjján :twisted: 8) Agressor Renzso Redline még ide se dugta a pofiját a topicba :) télleg gyühetnének.... na hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....Nyugodtan gyere, egyből bedobjuk a mély Mondjuk ha el tud viselni, akkor a többiekkel simán megbarátkozik :wink: Illetve ott van még aztec, de ő úgy sem jön hiszen NEM ÍRATKOZOTT FEL A LISTÁRA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Na akkor nektek kinn Game over lesz, ha Lacee kiviszi a nővérét :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 :DDDD gyere te is te Aztec embör! legalább te már fel vagy avatva :) bár ahogy ismerem növérem : azt mondja :kik jönnek? én maj mondom h opeles fickok jo autok!köv kérdése: jo pasik lesznek ? én meg maj mondom : rajtam kivül nemigen :) :) :o ugy is csak dumerálni mennénk mer píz az nem igen vanik :oops: na hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Mennék, de sűrű a 7 sajnos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Mennék, de sűrű a 7 sajnos :) Mit is mondtál milyen roppant fontos elfoglaltságod lesz kedden ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Mit is mondtál milyen roppant fontos elfoglaltságod lesz kedden ? Meló, angol (most röhögj ki) utána edzik a jóember. De lehet edzés törölve lesz asszonykám miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....Meló, angol (most röhögj ki) utána edzik a jóember. De lehet edzés törölve lesz asszonykám miatt :).... Hát akkor hozd el őt is moziba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Süllyedt. :) És itt is van. :) Sziasztok! Úgy döntöttem, azért megnézem, kiket fogok megismerni! :) Hát igen, ha autókról van szó, főleg Opelről, elég könnyen rá lehet venni ilyen talikra! Úgyhogy holnap. :wink: És opel16v-nek köszi! Ott a képen pedig a most elég ramaty állapotban levő Corsa figyel. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts