bazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 én az első sorra reagáltam ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Most erre mit mondjak...:-( Ne offoljunk, inkább valaki jöjjön értem is, és menjünk falat mászni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Hányra és hol kell felvenni? Lurdyhoz nem tudok még menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 falmászás? mi van? én nem tom, mikor lesz a lurdy, de szerintem bori bár még nem tom, asszony nem szervezett-e valami mást :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Lurdyhoz nem tudok még menni. mit jelent ez a mondat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 értem 7-re jöhet valaki a szállodába, ez lett sajnos a feltételel a mászásnak, és haza kell, hogy dobjon, így 8-ra ott tudunk lenni bőven! De csak ha nem gond valakinek! Vendégem egy sörre az illető! :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 7 fele oda tudok érni. Pontosan hova is? BAZS: Mi az a bori??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 9-ker Angyal u. 33, most a Tompa u. felől lehet éppen bejönni, de csak ha tényleg nem gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 BAZS: Mi az a bori??? boráros tér amúgy ez most falmászás lesz? mer akkor nem megyek :arrow: az nekem túl sportos dolog, ellenkezik az elveimmel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Bazs, Milyen elvekkel nem egyezik? Anti, téged hova kell előtte hazadobni? S hova esik a 33. szám? A Tűzoltó u.. felé, vagy a Mester felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 a tunyaság elvével :lol: a tűzoltó felől egyirányú az utca, ahhoz is van közelebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Akkor ott van, ahol mostanában csinálták a díszburkolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Normál esetben így is van ahogy Bazs mondja, de most nem teljesen: Tompa u felől bejössz, és balra bejössz az Angyal u.-n a Tűzotó fele, (behajtani tilos van kinnt kivéve Hotel! De hát Te hozzám jössz... :-) Utána pedig Árpád híd budai hídfő! Ez azt jelenti, hogy normál esetben háromnegyed 8-ra már ott is lehetünk a mászokában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 OK. Ismerem, szoktam oda a Tompába járni a kávézóba. Biztos ismered. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Én nem járok ilyen luxushelyekre...örülök ha a budira van 5 percem elmenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Én is dolgozni járok oda. Ügyfél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Hát ez tök jó duma... kiváncsi lennék erre mit mondana a Szandi... Na de ne offoljunk tovább... Este várlak és még 1X köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 OK. TELO, te nem jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nekem is kellene egy transzport... :twisted: Még nem tudom, hogy alakul az estém, mikor tudok elindulni Szentendréről. Haza kell mennem mindenképp, onnét talán Antihoz be tudok esni 7ig... Feltéve, hogy beférek hozzátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Beférsz, feltéve, ha addig nem hízol 2 mázsásra Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 addig még elég keményen kellene gyúrni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Most akkor mivvaa??? Mi lesz ma este??? Mer émmán elvesztem. Megmásszátok a Lurdy falát? :shock: Lesz, vagy nem lesz? Ááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 OK. TELO, te nem jössz? Engem annyira nem vonz a falmászás. Szeretnék 2x5 ép ujjat megtartani a gitározáshoz... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Most akkor mivvaa??? Mi lesz ma este??? Mer émmán elvesztem. Megmásszátok a Lurdy falát? :shock: Lesz, vagy nem lesz? Ááááááááá Te jössz Greg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Falat kaparni??? Dehhogy megyek! Még a végén leestek! :lol: Most akkor Lurdy tali helyett van falramászás??? :puppydogeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts