Gelko Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 jó volt a mai kis tali...Köszi Gregnek és Agressornak a cumót,örülök h megismertem Suicid kartársat.... kockává fagytam :P vagy mivé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Meg kell állapítsam, hasznosak ezek a kis esti talik. Nem csak azért mert megfázunk és pénteken már nem dolgozni kell menni max orvoshoz igazolásért, hanem mert elég sok érdekeset és nagyon hasznosat látunk-hallunk. Ma is így volt, jól éreztük magunkat, jót dumáltunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 jó volt a mai kis tali...Köszi Gregnek és Agressornak a cumót,örülök h megismertem Suicid kartársat.... kockává fagytam :P vagy mivé.... Szívesen!!! :D Suicid cartársat vajon én is megismertem??? :dontknow: Na de a megfagyás azért még korai nem? 8-10 fok volt!!! (Hőérzékelője válogatja :wink: ) Mi lesz télen??? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Szerintem tök jó idő volt és még Gregéket is pont láttam a lámpánál! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Meg kell állapítsam, hasznosak ezek a kis esti talik. hasznosak! meg lehet nézni, hogy hogy parkol egy igazi férfi :twisted: :twisted: :twisted: ejj de rossz vagyok :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Szerintem tök jó idő volt és még Gregéket is pont láttam a lámpánál! :PIgen, láttunk mi is titeket. Sajna Melinda átfázott és sokan már le is léceltek, így mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ....Suicid cartársat vajon én is megismertem??? :dontknow:.... Szerintem igen, Kadett GSi-vel jött :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Szerintem igen, Kadett GSi-vel jött :wink: amikor odaértetek akkor mi 2en voltunk....kék kadett.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Szerintem igen, Kadett GSi-vel jött :wink: akkor ő már klubtagunk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ejj piték vagytok :P :D fél12 körül mentem hazafelé és bekanyarodtam a parkolóba de sehol senki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ejj piték vagytok :P :D fél12 körül mentem hazafelé és bekanyarodtam a parkolóba de sehol senki :D Te megen hova mentél a Hungárián ? Észre sem vettél miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 dehogynem láttalak, de már korábban leszervezett programomra rohantam :P sztem te nem vettél észre először, amilyen sebesen elsuhantál jobbról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 dehogynem láttalak, de már korábban leszervezett programomra rohantam :P sztem te nem vettél észre először, amilyen sebesen elsuhantál jobbról :D Rohantál miiiii ? Amikor láttam, hogy 1 fehér Astra GSi tötymörög a középső sávban, akkor 1ből tudtam, hogy te vagy az :D :P :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 :twisted: Azért a szolid hagtechnika igencsak jól szólt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
SuiciD Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Pfff eltuno kommentek Suicid cartársat vajon én is megismertem??? Nem hinnem. Ahogyan en sem a tisztelt megjelenteket. Erre azt hiszem ido hianyaban nem volt mod, amugy meg sajnos nem vagyok egy gyorsan oldodo, pedig igyekszem, sorry. Idovel ha nem zavartok el a parkolobol... Gelko este kuldom a szamot amit kertel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Most már tudom ki vagy. :wink: ( Siettél haza fürdetni az utódot. Egy szép kék kadettod van. Stimmel. :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Gelko este kuldom a szamot amit kertel. köszi jöhet püben mert már megoldódott a műszerfal projekt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 vettél müszerfalat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 vettél müszerfalat?? igen ! találtam egy hibátlan ascona műszerfalat...és caklipakli megvettem...hétfőre ki is szerelik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Most nov. 10-én egy tali esetleg? Persze azok akik nem akarnak sörözni menni. Ákos lerónánk tartozásunkat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Most nov. 10-én egy tali esetleg? Persze azok akik nem akarnak sörözni menni. de nem lesz, tolódik egy héttel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Most nov. 10-én egy tali esetleg? Persze azok akik nem akarnak sörözni menni. Ákos lerónánk tartozásunkat! jájjjj. fogyókúrázom 14-ig.., utána még 1 hétig semmi Meki. csak utána. 8) Ráér az, ne kapkodjunk :P :D a tali OK!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 de nem lesz, tolódik egy héttel :P Mert alkohol pista vagy azért miért kéne eltolni? :wink: Szóval aki akar jönni jelezze azért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Mert alkohol pista vagy azért miért kéne eltolni? :wink: Szóval aki akar jönni jelezze azért! melyik tolódik ? Redi a sörözésre irta nem ? vmelyik nekem ok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 megállapítottam h a sörözés lesz eltolva :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts