Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

késő b+ :?

Koncentrálj a tűzfalra, ne itt chat-elgess!

Hogy lesz ebből este tali...

Szólok mingyárt a rendszergazdának hogy tiltsa le a forumot! :P :D :D :P

Elküldve

Balázska most hívott, hogy nem fog tudni menni, mert épp egy trélerre pakolják fel a verdáját... egy motoros leszorította, vagyis választási lehetőséget dobott fel: - padka vs gyilkosság...

A vége 2 felni minusz, futómű minusz... :-(

Elküldve

Hát Balázska elmondása szeirnt a motoros két kocsisor között előzött kanyarban, és a kanyart már levágta áthúzva a sávba... :-( Sajnos vannak ilyenek is, de mielőtt bárki általánosítana azt kéretik ne itt, sőt egyáltalán ne, mert ezt akár egy autóstársunk is okozhatta volna, mint hogy volt már rá példa!

Az ok hogy ide írtam ebbe a topicba, a hiányzás okának igazolása...

Tehát off vége...

Elküldve
Rég röhögtünk ennyit...

De mi az a dampfrad??? :-) :-)

nem mindegy..vedd meg a legdrágábbat....lesz egy gőzkerekes GSi-d :P :D :D

---de vegyél egyet GiZiKének is :wink:

Elküldve
Ha páran Kadettosok kinéznénk Lurdyba holnap, egyedül fagyunk kockára, vagy megcsodálhatunk pár egyéb Opel csodát is közben?

akár :P

Elküldve

Ma este túlóráznom kellene...

Viszont lenne kedvem kinézni - OFF autóval - és valószínűleg jönne az egyik Pioneer-os kolléga az egyik idei demoautóval :P

Még egyeztetni kellene a pontos programot...

Elküldve
és valószínűleg jönne az egyik Pioneer-os kolléga az egyik idei demoautóval :D

pedig ma más dolgom lett volna, de lécci mindenképp hivj fel ha jön a demoauto :P

lesz benne szines kijelzőhegyek meg minden?? :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes:

Elküldve

Király. Akkor nyomom a köresemest meg a köremilt a Kadettosoknak. Racce mondta tuti jön, és örülne ha Uhuhu is jönne. Elvileg olyan 5-en leszünk Kadettosok!

Demoautó YEAH

Elküldve
FBalázs valóban túlórázik.... De 7 után ráér....

utána kinézünk persze...

Én is 8 fele érek ki, szerintem az Antiék is kb. a körül. :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.