redline Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 látjátok ezért nem szabad megöregedni :twisted: :twisted: :twisted: késő b+ :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 késő b+ :? Koncentrálj a tűzfalra, ne itt chat-elgess! Hogy lesz ebből este tali... Szólok mingyárt a rendszergazdának hogy tiltsa le a forumot! :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 7re nem vagyok ott mert van elötte egy találkám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Gelkónak külön ajándékom van hálám jeléül, hogy fiatalabb nálam. Nekem is. :? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Balázska most hívott, hogy nem fog tudni menni, mert épp egy trélerre pakolják fel a verdáját... egy motoros leszorította, vagyis választási lehetőséget dobott fel: - padka vs gyilkosság... A vége 2 felni minusz, futómű minusz... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Basszush... :? Motoros leszorította??? Ilyen is van? Mindamellett óccsón megúszta. Így volt a legjobb valszeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Hát Balázska elmondása szeirnt a motoros két kocsisor között előzött kanyarban, és a kanyart már levágta áthúzva a sávba... :-( Sajnos vannak ilyenek is, de mielőtt bárki általánosítana azt kéretik ne itt, sőt egyáltalán ne, mert ezt akár egy autóstársunk is okozhatta volna, mint hogy volt már rá példa! Az ok hogy ide írtam ebbe a topicba, a hiányzás okának igazolása... Tehát off vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 ....A vége 2 felni minusz, futómű minusz... :-(.... :P :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 megjöttem a talitól.jóóó volt...Gregnek köszi a karbit, Tomnak a csokit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 megjöttem a talitól.jóóó volt...Gregnek köszi a karbit, Tomnak a csokit.... Tényleg jó volt nagyon! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Rég röhögtünk ennyit... De mi az a dampfrad??? :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Tényleg férfinemiszerv@ volt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Rég röhögtünk ennyit... De mi az a dampfrad??? :-) :-) nem mindegy..vedd meg a legdrágábbat....lesz egy gőzkerekes GSi-d :P :D :D ---de vegyél egyet GiZiKének is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Jön Kavics is ? :P :D :D :P erről lecsúsztam.. pedig pont pesten vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Ha páran Kadettosok kinéznénk Lurdyba holnap, egyedül fagyunk kockára, vagy megcsodálhatunk pár egyéb Opel csodát is közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Ha páran Kadettosok kinéznénk Lurdyba holnap, egyedül fagyunk kockára, vagy megcsodálhatunk pár egyéb Opel csodát is közben? akár :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Akkó lesz ma Lurdy tali vagy nem lesz ma lurdy tali? :dontknow: Mert hogy Opeltomi ma délelőttös. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Ma este túlóráznom kellene... Viszont lenne kedvem kinézni - OFF autóval - és valószínűleg jönne az egyik Pioneer-os kolléga az egyik idei demoautóval :P Még egyeztetni kellene a pontos programot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 akkor legyen lurdy tali 19:00 tól a parkolóban.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 és valószínűleg jönne az egyik Pioneer-os kolléga az egyik idei demoautóval :D pedig ma más dolgom lett volna, de lécci mindenképp hivj fel ha jön a demoauto :P lesz benne szines kijelzőhegyek meg minden?? :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 akkor legyen lurdy tali 19:00 tól a parkolóban.... :wink: Anti nemrég küldött sömösöt Romából. "Lesz ma este Lurdy ? Mert mi megyünk !" :P :D :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Király. Akkor nyomom a köresemest meg a köremilt a Kadettosoknak. Racce mondta tuti jön, és örülne ha Uhuhu is jönne. Elvileg olyan 5-en leszünk Kadettosok! Demoautó YEAH Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 FBalázs valóban túlórázik.... De 7 után ráér.... utána kinézünk persze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 FBalázs valóban túlórázik.... De 7 után ráér.... utána kinézünk persze... Én is 8 fele érek ki, szerintem az Antiék is kb. a körül. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 No, Pioneer Demoautó elvileg OK, valamikor 8 után van rá esély... Egy Seat, szolid hangtechnikával... :twisted: no bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts