greg Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Én is irigylem a vidéken élő cartársakat. A nagyvárosokban pont úgy megvan minden mint itt, és az itteni tempóhoz képest tök nyugi van. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Én is irigylem a vidéken élő cartársakat. A nagyvárosokban pont úgy megvan minden mint itt, és az itteni tempóhoz képest tök nyugi van. :? Persze! Azért itt nem mindig lehet olyan jó bizniszeket kötni, mint Pesten. Az élet viszont biztos, hogy nyugisabb! Én nem szívesen élnék Pesten, sőt szívesebben élnék inkább még vidékebben, de ugye ott semmi munkalehetőség! Na, jó, ez itt már elég OFF! Ui: És szerinted mikor van itt opeles tali? Max, ha találkozok Korival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tegnap Balázskával voltunk Pécsen, és este fél11kor semmi nem volt nyitva, a McDrive-on kívül. Még a nonstopok is sötétek voltak. Szal azért azt nem mondanám, hogy megvan minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tegnap Balázskával voltunk Pécsen, és este fél11kor semmi nem volt nyitva, a McDrive-on kívül. Még a nonstopok is sötétek voltak. Szal azért azt nem mondanám, hogy megvan minden... Drága fejlesztőmérnök barátom!! Tegnap Október 23 -volt Pirosbetűs nemzeti ünnep :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tudom. Viszont itt Pesten minden sarkon nyitva volt valami éhenkórászságot gyengítő hely. :D Ez a különbség. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tudom. Viszont itt Pesten minden sarkon nyitva volt valami éhenkórászságot gyengítő hely. :D Ez a különbség. :P Akkó örűjjé vázz. Az évzáróra elvigyem az akkus lámpámat :roll: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Éltem 3 évig Pécsen, és nagyon tetszik a város, nem azé montam. :P Csak mások a lehetőségek minden téren... :P Akkus lámpád már ismerem, mutass valami újat! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Na lesz ma indurka-pindurka Lurdy tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 hát én részemről odatolom a képem :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 hát én részemről odatolom a képem :-) Akkor lehet hogy kinézek én is. Max. kájulunk meg dumcsizunk egyet. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Fél 8-ra ott vagyok... Legyen inkább háromnegyed... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Fél 8-ra ott vagyok... Legyen inkább háromnegyed... :-) Mehetek Sissi is 7re. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 kimegyek énis, ugysem tudtunk anniyt dumálni multkor amennyit szerettem volna kérdések özöne van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Akkor indul a lista.. :-) 1. Tom 2. Redi 3. Uhuhu ? 4. Anti 5. 6. 7. .. .. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Este 8kor "Hazárd megye lordjai"! Szép színes, feliratos film... Aki jön, aki nem :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nekem oksi, de vegyetek nekem is jegyet, ha nem érek oda addig... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Adjátok le a pontos igényeket... Asszony gondolom akkor még ugrálni fog :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Jól látod... ugri bugri.. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 sztem kinézek....fent lesztek vagy lent ? Ugribugrik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Hát egyik lábunk itt a másik ott... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Mindenképpen mentek mizi-moziba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Hallóóó! Mi is terveztünk mozit estére....mi lenne a film??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nem feltétlenül, de ha van rá igény felőlem mehetünk, de lehet csak dumcsiparti is... Tudom hó vége van... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 tehát akkor eddig úgy áll, ha jól látom, hogy ki tudja mi lesz... :P Mondjuk ez így egészséges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 nekem sem lételemem a mozi :roll: sőt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts