J0hnny Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 No tegnap mi is sikeresen hazaértünk igaz a gépem úgy nézett ki mintha vásáros cigányok bérelték volna ki! :( Ennyi kárpit a világon nincs,mint ami nálam volt! Emléxel Gabi,azon röhögtünk,mi lenne ha megállítana egy rendőr hazafelé!Nos a soroksárira kiérve,első lámpánál mögénk csorgott a rend őre,egy fantasztikus szusi dragonerrel!Ott röhögtünk Tomival,hogy tuti megállít a sok cucc miatt meg a matricám miatt,de elfordult a köv sarkon! Szerintem Wolfi papa ma egész nap legosat játszott a rengeteg müanyag elemmel és kárpittal! :D A tali jó volt,hasonló hangulatú,mint ami nálunk is van péntekenként! Ma esti szexció talin tárgyalni fogunk a Ti látogatásotokról is,szállásügyben és hely ügyben! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Jelentem ma esti talin beszélgettünk a látogatásról és úgy néz ki már alakul is valamiféle szállás,nem akarok semmit elkiabálni,Gepárd fater majd bővebb tájékoztatást ad a dologról! Szal lehet időpontot kitalálni mikor is jöttök! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Jaja. Hétfőn rákérdezek, a dologra. Faterom egy kolesz(munkásszálló)-ban recepciós. Knight, tudja a helyet. Szóval beszélek a főnökkel szállásügyben, szerintem lesz, és nagyon baráti áron. Gabinak jó hír lányok is szoktak lenni :( Ja és aki akar az hozhat sqash ütőt is, mert van pálya a koleszban, (persze fáradtan ki akarna játszani, főleg éjjel) De erre is rákérdezek azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Johnny! Ti még szerencsések voltatok, engem ismét lehúztak tegnap este a rend éber őrei. :( Gepard! Úgy néz ki, az évadzárót ide szervezik Budaörsre, de szerintem decemberre le lehetne szervezni egy előkarácsonyi-előszilveszteri bulizást nálatok a szállással együtt. :D Szerintem sok embert érdekelne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Johnny! Ti még szerencsések voltatok, engem ismét lehúztak tegnap este a rend éber őrei. :D Gepard! Úgy néz ki, az évadzárót ide szervezik Budaörsre, de szerintem decemberre le lehetne szervezni egy előkarácsonyi-előszilveszteri bulizást nálatok a szállással együtt. :D Szerintem sok embert érdekelne. :D Mit találtak nálad? :( Hol meszeltek le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Budaörsi út, és változatlanul le van járva a műszaki. Jövő héten vizsgázik majd az autó, miután belekerült az új kerékcsapágy... Addig nemtom még hány rendőrrel fogok egyezkedni. A fene a magyar szabályozásba, hogy nem adnak semmi türelmi időt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 A péntek esti talinkra jelezték, páran, hogy lejönnének és ezzel kapcsolatban keresem a szállást azoknak akik itt is töltenék az éjjelt. Előszilveszter? Gondolkodom rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Ha lehetne ezt a kecsói levonulósos dolgot páros hétre rendezni az rosszlány jó lenne. :roll: Mert páratlan héten délutános vagyok :( Lécci-léccííííí :sad5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Ha lehetne ezt a kecsói levonulósos dolgot páros hétre rendezni az rosszlány jó lenne. :roll: Mert páratlan héten délutános vagyok :( Lécci-léccííííí :sad5: Megoldjuk! :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Lesz most csütörtökön is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Lesz most csütörtökön is? Áhá tehát nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Megkérdeztem vannak szobák 1500-ért olyanok amelyeknek közös zuhanyzójuk van a folyosó végén. 2200-ért saját zuhannyal és wc-vel (ezt még jobban meg kell érdeklődnöm, hogy hány szoba is van) 2500-ért hasonló elrendezéssel, mint szemesen 2-2 ágyas szoba amik egy közös előtérből nyílnak ezek is wc-vel és zuhannyal. Az árak per fő értendőek. Előre kb 2-3 nappal kell szólni, még jobb az egy hét. 10 fő környékén, már valami kedvezmény is elképzelhető, de erősen tulajfüggő (hangulat, stb.) Az udvarba is be lehet állni kocsival, de a parkoló is jó, mert az egész 24 órás kamerás megfigyelás alatt áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 Áhá tehát nem :( És most 20-án? :roll: Esetleg valamelyik másik napon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Most csütörtökön kinézhetünk :-) 1. Ivannorbi 2. Anti 3. 4. 5. 6. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Most csütörtökön kinézhetünk 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. 5. 6. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Most csütörtökön kinézhetünk 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. Gelko,Gellért,Gelli...kinek mi teccik :wink: 5. 6. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Most csütörtökön kinézhetünk :-) 1. Ivannorbi 2. Anti 3. 4. 5. 6. .... Nem is emlékszem hogy föliratkoztam volna, de sebaj, ha már a kolléga volt oly kedves, hogy felírt, akkor elmegyek! (nem tudom, hogy kell kitörölni a nevem :( :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. Gelko,Gellért,Gelli...kinek mi teccik :wink: 5. Rastalos&Soundra 6. .... Hey! Bevállaljuk, Brada! Ha nem jön közbe vmi halaszt6atlan... Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Most csütörtökön kinézhetünk 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. 5. 6. .... Gabi! Én ezt nem érteni :?: :!: Ez meg miféle álnév? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. Gelko,Gellért,Gelli...kinek mi teccik :wink: 5. Rastalos&Soundra 6. Melcsi és Gregi meg a karburátor Gelkonak!! :wink: .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Nem is emlékszem hogy föliratkoztam volna, de sebaj, ha már a kolléga volt oly kedves, hogy felírt, akkor elmegyek! (nem tudom, hogy kell kitörölni a nevem :( :D :D ) Kicsit önállósítottam magam... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 "Én ezt nem érteni Ez meg miféle álnév?" Jelenlegi szervíz emberekkel együtt 4 Gábor van a csapatban. :( Aztán egyezményesen kiosztottuk egymásra a megkülönböztető jelzéseket, én ezt kaptam Misutól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ------------------------------------------------------ ............. Tali, Lurdy-Ház, 2005.10.20 ......... ........................... 19.00 óra ....................... ------------------------------------------------------ 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. Gelko,Gellért,Gelli...kinek mi teccik :wink: 5. Rastalos&Soundra 6. Melcsi és Gregi meg a karburátor Gelkonak!! :wink: 7. telcsóka 8. 9. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ------------------------------------------------------ ............. Tali, Lurdy-Ház, 2005.10.20 ......... ........................... 19.00 óra ....................... ------------------------------------------------------ 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. Gelko,Gellért,Gelli...kinek mi teccik :wink: 5. Rastalos&Soundra 6. Melcsi és Gregi meg a karburátor Gelkonak!! :wink: 7. telcsóka 8. Tom, nemtom 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ------------------------------------------------------ ............. Tali, Lurdy-Ház, 2005.10.20 ......... ........................... 19.00 óra ....................... ------------------------------------------------------ 1. Ivannorbi 2. Anti 3. Soxelepes :( 4. Gelko,Gellért,Gelli...kinek mi teccik :wink: 5. Rastalos&Soundra 6. Melcsi és Gregi meg a karburátor Gelkonak!! :wink: 7. telcsóka 8. Tom, nemtom 9. bazs + valszeg bazsné (de szerintem nem érünk oda 19re, ahogy Gellike sem :D) 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts