Tápiószecső Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Tápiószecső! Viszem a notebook-ot... :( Ok. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ja! Tessék megpakolni azokat a kecsói opeleket!! :( Opel16V megfogja! :D Éppen most beszéltem vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 That's Suxxx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Banyek... Otthonhagytam a GSI-t...de majd jól hazaszaladok érte... :-) luzer hulye hetvégi autos :( már be sem ul a kocsiba csak ha motogatnikell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nem csak nem tudok bejönni velel a szállodábaaaaa Teeee... :-) Bár biztos örülnének ha segítenék tereprendezni az utcában... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Díszvendég : Opeltomi " Tali, Lurdy-Ház, 2005.10.06 ...........................tali : 19.00 óra......................... fakultatív program : Knight fel és megismerő verseny ------------------------------------------------------------------- 1. Opeltomi 2. mk76 3. Boogie 4. opel16v 5. Rastalos & Soundra 6. Hugi + greg 7. Ricky 8. Bogyo 9. Szandi + Anti 10. Knight 11. uhuhu és a Zasszonya 12. Gsi.Tamás 13. Amusing + barátosnő 14. Astroid + Kedvese 15. FBalázs 16. gyurszi 17. NFS Cabrio 18. telo 19. Zeuss + Moncsi 20. Dark, Orsi 21. Aga 22. *C20Ne*-Ascona_Süti 23. Senátor-Admirális 24. BallaImi 25. Tom 26. Tomi023 27. J0hnny Mnemonic+Joee valószínűleg 28. Albert 29. Tápiószecső 30. Vktr + Angel 31. ... ... ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 luzer hulye hetvégi autos :( már be sem ul a kocsiba csak ha motogatnikell :D Jössz ki ma Lurdy? Ha igen kihoznád a dugókulcs készletet? :D Mondjuk ha a jövő héten elkezded berakni a turbót, akkor Neked adom. Nos? Nosnos? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Tudjátok mi ez ugye ? Akkor cselekedjetek így a dumálás kapcsán, valamelyik chat témakör irányába :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Pííísta! Köszönjük az interaktív oktatást. :( A madarak szaporodásáról nincs? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Opeltomi megmondta, hogy elintézte a jóidőt! YESS! :wav: Csak az a kár hogy nem lehet elöbbre szervezni, mert hétkor már nagyon sötét van mostanában. :black: :infinity: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Te is lehet, hogy jössz gyugyo? Az még nagyobb királyság lenne! :D Szia! Na ez van, ember tervez, isten végez :( Nem tudtam elmenni!Fuck! :evil: Remélem képek lesznek :D Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Én mindjárt indulok... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Tudjátok mi ez ugye ? Igen! Kanadai lúd! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Én mindjárt indulok... :-) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Sziasztok!! Jól éreztem magam tegnap este :wink: Akivel nem tudtam beszélni attól elnézést kérek,akivel igen attól meg bocsánatot :D :D Kicsit korán lett reggel :? (éjfélre értünk haza :( ) Hazafelé sikerült kifognunk egy buszt amit lakott területen 120-szal kellett követni,hogy szélárnyékban maradjunk. Vazze az a buszsofőr egy állat.(készült video felvétel is) Amikor átment a piroslámpán 90-nel akkor már nem követtük :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Én is örülök, hogy eljöttél, és mindjárt két példányban :D Már megint megismerkedtem egy csomó Opelossal. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Tomi! És gratula a vashoz, mert igen csak szép darab! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Tomi! Azért jól megszivattatok! :D Ennyire nem voltam összezavarva azóta, hogy rájöttem, nincs is igazi mikulás... :D Én is örülök hogy ilyen sokan eljöttek, bár sajnálom hogy így legalább fele emberrel nem is tudtam dumálni... Majd legközelebb pótoljuk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Sziasztok! Én megszivattam magam! A Meki elött vártam, de nem láttam senkit. Asszonkával bejártuk az egész Lurdy-t majd vissza a Meki elé. Fél hét körül eljöttünk mondván ezek szerint le lett fújva! Még jó, hogy a telcsi is nálam volt...csak épp nem használtam. Sajnálom! Zeuss A Marha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Sziasztok! Én megszivattam magam! A Meki elött vártam, de nem láttam senkit. Asszonkával bejártuk az egész Lurdy-t majd vissza a Meki elé. Fél hét körül eljöttünk mondván ezek szerint le lett fújva! Még jó, hogy a telcsi is nálam volt...csak épp nem használtam. Sajnálom! Zeuss A Marha! ne mán :( elküldjem a számomat??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Aláírások összejöttek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Szerinted? :( Hogy lehet ilyet kérdezni... @Zeuss: Pedig már bíztunk benne, hogy ismét látunk... Mostanában nagyon eltűntél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Szerinted? :D Hogy lehet ilyet kérdezni... @Zeuss: Pedig már bíztunk benne, hogy ismét látunk... Mostanában nagyon eltűntél Hát sajna...vagy inkább szerencsére sok a munka. Lélekben mindig Veletek vagyok csak épp a testem jár másfelé. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 ....Fél hét körül eljöttünk mondván ezek szerint le lett fújva!.... Ott volt a szövegben, "...........................tali : 19.00 óra........................." :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Különben 6 körül már voltak, voltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts