kavics Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 nya lassan elindulok... itt győrben jó sz@r esős idő van...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Mi fél 8-ra durrogunk ki... :-) kb én is vagy nemtom..... :roll:
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Én itt vagyok pár percre a Lurditól, és most nem esik...elállt... :-)
Gelko Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 ömlik és szakad meg minden...nemsokára indulok
redline Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 fakken Cisco routert zaklatom, nemtom mikor tudok indulni
Jim Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Elnézést mindenkitől (főleg Redline, Gsi.Tomi, Gelko és Amusing, mert nektek ígértem is valamit :prayer:), hogy az előzetes bejelentés ellenére nem jelentem meg, de halaszthatatlan dolog jött közbe... Redline, Gsi.Tomi és Gelko, ha nem gond küldjétek már el a telefonszámotokat PÜ-ben és akkor hétvégén megpróbálom eljuttatni Nektek a cuccost. Amusing a Tiédet tudom :(
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 jó volt, tök örültem, hogy a kecskeméti banditák is meglátogattak minket itt a messzi budapesten!!! :( Csak kár hogy hamar le kellett lépnem, de a Zasszony k. beteg volt, és nem akartam otthonhagyni egyedül sokáig....
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Tök jó lett volna ha nem kakil be a generátorom (túltöltés)! Ez rányomta a bélyeget a napra + az egész hónapra! Nem voltam a toppon ezért bocsi. Az a lényeg, hogy hazaértem de az utolsó 2km-en már a motor kontrol és az ABS lámpa is világított! Szerintem még megyek egy kicsit és vége. Pedig a rátettem minden fogyasztót!
Racce Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 na sziasztok!! mi most értünk haza a taliról. tök király volt elég szépen összegyűltünk :smt003 Ja és köszöntsük köreinkben Dr. Antit aki bármilyen gyomorpanaszt orvosol egy kis hánytatással.... :laughing6: :laughing6: üdv és jó éjt mindenkinek
Bogyo Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Tuti volt a téma!!!! Én is most értem haza. atommanó: Eltüntél, pedig meg volt dumcsizva, egy pörgés az omival. mire visszaértem a sráccal, már nem voltál sehol. Pedig Te jöttél volna. Gelko fel is hívott mikor visszaértem. ...na majd, ha legközelebb esik. :evil:
Tom Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Klafa volt, csak kár hogy mindenki szétszéledt, de nekem is dolgom volt, gondolom ezzel többen voltak így. :roll: Kellemes meglepi volt a kecskeméti kollegák megjelenése, remélem rendszer lesz belőle! :( :D
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Na... hát mi is mentünk, láttunk, hazaértünk! :D Egy élmény volt! :( Köszönjük a szívélyes fogadtatást! Gondoltuk meglepünk Titeket! Szerintem mindenképpen szándékozunk még felnézni időnként! :D De egyszer pár Ti is leugorhatnátok Kecsora egy péntek este...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 ....De egyszer pár Ti is leugorhatnátok Kecsora egy péntek este.... Én spániel szívesen elgurulnák hozzátok :( Csak táláljatok valami kellemetes, belülős/dumcsizós helyet :wink:
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Én spániel szívesen elgurulnák hozzátok :( Csak táláljatok valami kellemetes, belülős/dumcsizós helyet :wink: Ez nem lehet akadály! :D
kavics Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 jó volt találkozni mindenkivel :( bár az idő lehetett volna jobb is :D
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember30, 2005 Elküldve Szeptember30, 2005 Tök jó lett volna ha nem kakil be a generátorom (túltöltés)! Ez rányomta a bélyeget a napra + az egész hónapra! Nem voltam a toppon ezért bocsi. Az a lényeg, hogy hazaértem de az utolsó 2km-en már a motor kontrol és az ABS lámpa is világított! Szerintem még megyek egy kicsit és vége. Pedig a rátettem minden fogyasztót! van egy 70amp es generatorom csak a szijtarcsat kell atraknni és muxik ha gondolod hivjfel
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2005 Elküldve Szeptember30, 2005 Jó volt este... :-9 Mi még moziztunk is... szal sorry, ha valaki úgy vette, hogy leléptünk, hát nem... csak kezdődött a film...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2005 Elküldve Szeptember30, 2005 Örülök hogy ennyi jóember egymásra talált tegnap este. :( Jó volt a film is, bár kissé Andersen-es utóérzése volt. (Szállító 2.)
Gelko Elküldve Szeptember30, 2005 Elküldve Szeptember30, 2005 Télleg jó volt...örülök h Kavics kollégát is megismerhettem személyesen :wink:
Recommended Posts