Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Mi fél 8-ra durrogunk ki... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 nya lassan elindulok... itt győrben jó sz@r esős idő van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Mi fél 8-ra durrogunk ki... :-) kb én is vagy nemtom..... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 esik az eső..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Nem baj majd eláll... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Garázs tali lessz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Én itt vagyok pár percre a Lurditól, és most nem esik...elállt... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Én is fél nyolc körül érek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 ömlik és szakad meg minden...nemsokára indulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Most már itt is... megint.. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 fakken Cisco routert zaklatom, nemtom mikor tudok indulni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Elnézést mindenkitől (főleg Redline, Gsi.Tomi, Gelko és Amusing, mert nektek ígértem is valamit :prayer:), hogy az előzetes bejelentés ellenére nem jelentem meg, de halaszthatatlan dolog jött közbe... Redline, Gsi.Tomi és Gelko, ha nem gond küldjétek már el a telefonszámotokat PÜ-ben és akkor hétvégén megpróbálom eljuttatni Nektek a cuccost. Amusing a Tiédet tudom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 jó volt, tök örültem, hogy a kecskeméti banditák is meglátogattak minket itt a messzi budapesten!!! :( Csak kár hogy hamar le kellett lépnem, de a Zasszony k. beteg volt, és nem akartam otthonhagyni egyedül sokáig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tök jó lett volna ha nem kakil be a generátorom (túltöltés)! Ez rányomta a bélyeget a napra + az egész hónapra! Nem voltam a toppon ezért bocsi. Az a lényeg, hogy hazaértem de az utolsó 2km-en már a motor kontrol és az ABS lámpa is világított! Szerintem még megyek egy kicsit és vége. Pedig a rátettem minden fogyasztót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 na sziasztok!! mi most értünk haza a taliról. tök király volt elég szépen összegyűltünk :smt003 Ja és köszöntsük köreinkben Dr. Antit aki bármilyen gyomorpanaszt orvosol egy kis hánytatással.... :laughing6: :laughing6: üdv és jó éjt mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tuti volt a téma!!!! Én is most értem haza. atommanó: Eltüntél, pedig meg volt dumcsizva, egy pörgés az omival. mire visszaértem a sráccal, már nem voltál sehol. Pedig Te jöttél volna. Gelko fel is hívott mikor visszaértem. ...na majd, ha legközelebb esik. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Klafa volt, csak kár hogy mindenki szétszéledt, de nekem is dolgom volt, gondolom ezzel többen voltak így. :roll: Kellemes meglepi volt a kecskeméti kollegák megjelenése, remélem rendszer lesz belőle! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Na... hát mi is mentünk, láttunk, hazaértünk! :D Egy élmény volt! :( Köszönjük a szívélyes fogadtatást! Gondoltuk meglepünk Titeket! Szerintem mindenképpen szándékozunk még felnézni időnként! :D De egyszer pár Ti is leugorhatnátok Kecsora egy péntek este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 ....De egyszer pár Ti is leugorhatnátok Kecsora egy péntek este.... Én spániel szívesen elgurulnák hozzátok :( Csak táláljatok valami kellemetes, belülős/dumcsizós helyet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Én spániel szívesen elgurulnák hozzátok :( Csak táláljatok valami kellemetes, belülős/dumcsizós helyet :wink: Ez nem lehet akadály! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 jó volt találkozni mindenkivel :( bár az idő lehetett volna jobb is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Tök jó lett volna ha nem kakil be a generátorom (túltöltés)! Ez rányomta a bélyeget a napra + az egész hónapra! Nem voltam a toppon ezért bocsi. Az a lényeg, hogy hazaértem de az utolsó 2km-en már a motor kontrol és az ABS lámpa is világított! Szerintem még megyek egy kicsit és vége. Pedig a rátettem minden fogyasztót! van egy 70amp es generatorom csak a szijtarcsat kell atraknni és muxik ha gondolod hivjfel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Jó volt este... :-9 Mi még moziztunk is... szal sorry, ha valaki úgy vette, hogy leléptünk, hát nem... csak kezdődött a film... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Örülök hogy ennyi jóember egymásra talált tegnap este. :( Jó volt a film is, bár kissé Andersen-es utóérzése volt. (Szállító 2.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Télleg jó volt...örülök h Kavics kollégát is megismerhettem személyesen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts