opel16v Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 "én már a F&F III.-ra lennék kíváncsi....." Dehogyis nincs. :( Futó & Ferencsák a harmadosztályban. :D Tegnap láthattad volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Rendben, csak így nem egyértelmű! Szerintem pedig egyértelmű, ha valaki végigolvassa az összes hozzászólást. A te felvetésedre, a mostani csütörtökökre, jönnek a válaszok : Gelko : " részemről ok" Bogyo : "Én is!!! Én is!!!" kavics: "tyű de jó... bár lehet hogy without car leszek" Jim : "Részemről O.K!" Amusing: "okés" FBalazs : "ok" Tom : "Énis!" Majd opeltomi vés : "Egyszer már szervezhetnétek egy Lurdy talit páros héten is mert mindíg akkorra találjátok ki amikor délutános vagyok" Ezt követően jön a lista, idézve OpTom kérését + a dátum megjelölése mellett felkiáltójelekkel, hogy nem erre a hétre vonatkozik, hiszen Esztergomi barátunk nem ér rá, csak a következő héten. Érdekes, Futó Úr egyből átlátta a helyzetet és azt véste : "Nekem is jónak tűnik a csütörtök... Mindkettő." :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Átlátok én mindenen... Miről is van szó? :( :D :D Attól függetlenül hogy én értettem a dolgot, még nem biztos hogy mindenki ilyen okos ám! :D :D :D Na jó takarodok, mielőtt hozzámvág valaki egy nehéz megjegyzést... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Átlátok én mindenen... Miről is van szó? :D :D :D Attól függetlenül hogy én értettem a dolgot, még nem biztos hogy mindenki ilyen okos ám! ;) ;) :D Na jó takarodok, mielőtt hozzámvág valaki egy nehéz megjegyzést... :D :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Attól függetlenül hogy én értettem a dolgot, még nem biztos hogy mindenki ilyen okos ám! :( :D :D akkor elvisze ma hülyegyerek szerepét....most MIVVVANNN ? a jövőhét részemről kimarad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 akkor elvisze ma hülyegyerek szerepét....most MIVVVANNN ? a jövőhét részemről kimarad :wink: Olvasd vissza Stvn hsz. -át Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Mindegy Pista nem vitatkozom veled csütörtökön viszek csipeszt és egyenként húzom ki a szőrt a pofikádról! Csak azért, hogy jobban fájon. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Igyexem ott lenni most csütörtökön. Csábítok pár Kadettost is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Én is viszem a lángszórót... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Azzal jobban fájna Pííístának a szőrtelenítés. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Szép napot Fejek! A mostani csütörtökön (09.29.) - szintén a csúúúnya munka miatt - csak 10pm körül érnék oda a Szent Lurdy Házi Opel Szeánszra (ez szép volt, nem? :oops: ). Érdekelne, lesz-e még ott vki? Okt. 6.-a részemről 1előre okay. Bár a naptár szerint aznap az évi rendes Nemzeti Gyásznap tartatik, hát mi majd ott jól megünnepeljük... Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
C20Ne Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Úgy látom kell egy kis kozmetika... Minitali Lurdy csüt este 19 órától (04.08. Dénes nap) 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (Az est fékpontja... ) 3. renzso (véRtelenül szerényen csatlakozó) 4. mélykék76 (kötekedő azaz a kiismerhetetlenül változó fizimiskás puttonyos ) 5. redline (kicsi a bors és még lassu is) 6. Future (érdeklődő) 7. Hemi (nagy fehér főnök ) 8. bazs (mélykékkel kötekedő) 9.tibcsy?(.................) 10. FBalázs (ha már tető nincs... viszünk sapit! Laughing ) 11.*C20Ne*-Ascona_Süti :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 szerintem ez nem az aktuális lisa.... :())))))) (Hétf. 05 Ápr., 2004 1:57 pm ) most már tényleg jó lenne egy a keveredések elkerülése végett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Vissza a jövőbe... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Én megyek az tuti!!! Jöhet akármilyen lista :mrgreen: - ascona Süti pont engem hagytál le list-röl???? ezé még számolunk :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 - "Szeptember végén" Tali , Lurdy-Ház, 2005.09.29 ...........................tali : 19.00 óra......................... - 1. gsi.tamás 2. Gelko 3. Bogyo 4. kavics 5. Jim 6. Amusing 7. FBalazs 8. Tom 9. uhuhu 10. redline 11. opel16v 12. *C20Ne*-Ascona_Süti :( 13. 14. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 ....Érdekelne, lesz-e még ott vki?.... Ez most tényleg nehéz megtippelni, mert lehetséges, hogy megnézünk 1 filmet. Ha végeztél a melóhelyeden, akkor csörögj rá valakire, hogy mi a helyzet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 csörögj rá valakire, hogy mi a helyzet :wink: Köszi, ezt fogom tenni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 A 10.06-i talit tuti kihagyom, mert előttevaló nap műtenek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 A 10.06-i talit tuti kihagyom, mert előttevaló nap műtenek :( gyenge kifogás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Na akkor 29-én megpróbálok ott lenni!:( Mantát Szeretnék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
C20Ne Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 héhéhé.... nah elég a savazásbol srácok..... amikor délelött megnyitottam a topicot ez a lista volt az utso ami megjelent hozzászolásként és én csak a 11.hez irtam be a többit kimásoltam!és elnézést ha pontatlan csak jelezni akartam hogy biztos ott leszek.nah te meg Bogyo....hallod egésznap hivtalak...ugyhogy a telefonszámlámat számolhatnánk maximum ha felvetted volna! :( de hogy ne legyen félre értés akkor elinditok egy uj listát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
C20Ne Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 nah megint ez van megnyitottam az oldalt reagáltam és amikor elküldtem a hozzászolást láttam hogy már van azota kb 10 és lista is van uj...igy rontottam el az elözö listát is szoval mégegyszer bocs de ártatlan vagyok :()))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Kedves C20ne! Megmondom én neked a megoldást... :-) Előző alakalommal Te véletlenül nem az utolsó hanem a topic első hozzászólását nyitottad meg... :-) De akkor az aktuális lista mert Mélykék minekt is lehagyott... :-( ------------------------------------------------------------------- "Szeptember végén" Tali , Lurdy-Ház, 2005.09.29 ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. gsi.tamás 2. Gelko 3. Bogyo 4. kavics 5. Jim 6. Amusing 7. FBalazs 8. Tom 9. uhuhu 10. redline 11. opel16v 12. *C20Ne*-Ascona_Süti 13. Mantát szeretnék 14. Szandi + Anti ismét dual version... :-) .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Szeptember végén" Tali , Lurdy-Ház, 2005.09.29 ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. gsi.tamás 2. Gelko 3. Bogyo 4. kavics 5. Jim 6. Amusing 7. FBalazs 8. Tom 9. uhuhu 10. redline 11. opel16v 12. *C20Ne*-Ascona_Süti 13. Mantát szeretnék 14. Szandi + Anti ismét dual version... :( 15. NFS Cabrio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts