Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 én most nem tul sokáig (max 8 ) de jo lenne ha jönnél beszélnünk kellene a ledekről is, meg a videjórol is vótam :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Nem ártana ha töbször jönnél ki, és persze hamarabb mert pl. semmit nem tudtunk beszélgetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 én dógozom (de legközelebb megpróbálok korábban menni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Jó hangulatú volt a tegnapi tali. Szerintem... :wink: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ja. És én is tudtam tovább maradni. ;) Anti&Szandi meg is jutalmazott ezért a kabrióból kikerült lámpákkal. :lol: Ezúton is köszönöm a magam és a csapat nevében. Örök hála. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 végül csak nem beszéltük meg az irányjelső bekötést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Bocsi mindenkitől nem tudtam elköszönni. Vinnem kellett a gépet az Interátba 20:30-ra. A tali nagyon jó volt. Megyünk máskor is. Üdv. Mindenkinek. Greg: totál eltüntél te is. Pedig még kellett volna dumcsiznom veled. Majd küldök mailt. Hali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Vezető oldal lábnál a műanyag burkolat alatt van a hátsó kábelköteg csatija, onnan megy a küszöbben hátrafele. Abban keresd a fekete-fehér és a fekete-zöld vezetékeket, ez a két oldal irányjelző pozitív. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Nekem ez volt az első Lurdys talim. Nagyon tetszett, szerintem legközelebb is megyek. És elnézést kérek :prayer: mindenkitől, akinek nem sikerült bemutatkoznom, vagy nem sikerült beszélgetnem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Vezető oldal lábnál a műanyag burkolat alatt van a hátsó kábelköteg csatija, onnan megy a küszöbben hátrafele. Abban keresd a fekete-fehér és a fekete-zöld vezetékeket, ez a két oldal irányjelző pozitív. ;) THX off és egy oldalon megy mind2? on Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Igen, egy kábelköteg megy csak hátra, a vezető oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Sziasztok! Megint lemaradtam egy taliról ;) . Affene! Jók lettek a képek! Pedig szívesen mentem volna csakhát épp a bakonyban voltam a Bevetési irány 2005 gyakorlaton, ma jöttem haza 2 hét sátortáborozás után . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Voltunk mi is... :-) Azért videókat igazán tehetne fel valaki... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Ha sikerül bedigitalizálnom akkor felrakom. Pár perc az egész, de jó lett. Apropó kiderült az autóm indulási betegsége. (aki a közelembe állt az hallotta, hogy vagy 5mp-t teker mielőtt beindul) Computer hibás a lelkem. Ez olyan 30-70 ezer pénzbe kerül majd nekem. Attól függ mi szállt el. Vagy egyszerüen türőm a dolgot, és cserélgetem az öninditót úgy 3havonta. ...kellett nekem fullos verda!? De azért én így is imádom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Hey, Fanok! Nem sikerült odaérnem a talira... ;) Majd legközelebb. Érdekelnének fotók a buliról. Hol találok ilyet? Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Talis képek Ha valakinek van esetleg reklamációja, nem akarja h fenn legyen pl. vmelyik kép, szóljon, egyből leveszem. Videók még nem vannak.. nem tom hova kellene, meg kéne vmi progi ami a fényképező avijából csinál mondjuk divx-et... Lacika nézzed meg EZTET! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Itt vannak, de várunk még pár videót is majd... :-) http://www.kep.tar.hu/laci4/50135695#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Köszi, jók lettek. Láttam ismerőst, a 18-as kerekű 1.8 G Astra képében. Az 1 bitang verda... Üdv, Zolika, ha látod... :wink: ;) Peace&Love Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Voltunk mi is... :-) Azért videókat igazán tehetne fel valaki... :-) Nah nagyjából megismertem virtualdub azon funkcióit ami hirtelen nekem kellettek. fájl összefüzés, convertálás.. szóval nagyjából készen vannak a videók... már csak az a kérdés hova tegyem fel őket? uw-re lehet avi-kat rakni? illetve mégegy kérdés: van videó a motortérről, a szerelésről(SXP,anti stb, a gumicső, illetve lámpa szereléskor) mehetnek ezek a videók is fel? szerintem nincs bennük semmi.. nem beszélve arról, hogy fényképezővel csináltam, így nem vmi HQ ;) Jah.. meg van az OFF kék Subaruról is ON gondolom az is mehet?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Szóval akkor jöjjön egy kis videós,képes élménybeszámoló! Történt egy olyan, hogy a lurdy parkolójában gyülekeztek a szebbnél szebb Opel autócsodák. Voltak széria autók , de jócskán tuningolt paripák is. Volt ott kék-fekete, narancs? fekete , morcos fehér. Volt amiben ürrepülő belső volt, de olyan is amiben majdnem "hagyományos" müszerfal. :wink: Aztán belevetettük magunkat a motorok világába. Elösször többen megszakértettük Anti hengerenkénti pillangóját. Ezután Anti barátunk tartott egy kis élményautókáztatást. Majd megérkezett sonique cartárs is, és a hozott gumicsövet beszakértették Anti verdájába. Ezután jött a kötelező Próbakör. Közben ment a beszélgetés, és hallgattuk a távolban Anti váltások közti durrogásait, és miután visszatértek, bemutatót tartottunk közelről. is, eme látványos hatásból. Volt szerencsénk egy OFF Subarut On, illetve a motorterét, műszerfalát megcsodálnunk. Majdan egy szép kis cabrión történt némi műtét. angyali szemeket kapott a drága. Igaz, azért némi bonyodalmak támadtak, amit ki kellett bogozni, ennek folyamán láthattunk "négylámpás" tekintetű, harapós Gsit is ;) Végül hála a szakiknak megoldódott a kérdés, és bekerültek a lámpák. Közben én megcsodáltam Tom barátunk szép kis műszereit. Amik szerintem nagyon jól mutatnak, és nem mellékesen fontos adatokat közölnek. Persze mindez csak pár apró mozzanat, mindabból ami ezen a kis talin történt. Volt sok-sok beszélgetés, kajálás, viccelődés, hóka-móka. Valószínűleg mindenki jól érezte magát... Viszlát legközelebb! ui: nem tom mennyire jó, de talán még a GSi oldal hirek vagy akármi rovatba is mehetne.. :wink: csak a linkek gondolom igy egy az egybe nem mennek.. vagy mégis? (nem érteni a webszerkesztéshez) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Bravo :hello1: Bravo :hello1: Bravo :hello1: Laci benned egy cikk író veszett el ;) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Jó kis cikk, Laci kap legközelebb egy "sajtó" kitűzőt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Bravo :hello1: Bravo :hello1: Bravo :hello1: Laci benned egy cikk író veszett el :lol: :roll: jóóóóóóóóóóóó mééééélyeeen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Srácok! Csütörtökön 29-én egy röfögés a Lurdynál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Srácok! Csütörtökön 29-én egy röfögés a Lurdynál? részemről ok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts