Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 én most nem tul sokáig (max 8 ) de jo lenne ha jönnél beszélnünk kellene a ledekről is, meg a videjórol is vótam :twisted:
gsi.tamás Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Nem ártana ha töbször jönnél ki, és persze hamarabb mert pl. semmit nem tudtunk beszélgetni!
Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 én dógozom (de legközelebb megpróbálok korábban menni)
Tom Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Jó hangulatú volt a tegnapi tali. Szerintem... :wink: ;) :lol:
opel16v Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Ja. És én is tudtam tovább maradni. ;) Anti&Szandi meg is jutalmazott ezért a kabrióból kikerült lámpákkal. :lol: Ezúton is köszönöm a magam és a csapat nevében. Örök hála. :lol:
Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 végül csak nem beszéltük meg az irányjelső bekötést
Bogyo Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Bocsi mindenkitől nem tudtam elköszönni. Vinnem kellett a gépet az Interátba 20:30-ra. A tali nagyon jó volt. Megyünk máskor is. Üdv. Mindenkinek. Greg: totál eltüntél te is. Pedig még kellett volna dumcsiznom veled. Majd küldök mailt. Hali.
opel16v Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Vezető oldal lábnál a műanyag burkolat alatt van a hátsó kábelköteg csatija, onnan megy a küszöbben hátrafele. Abban keresd a fekete-fehér és a fekete-zöld vezetékeket, ez a két oldal irányjelző pozitív. ;)
Jim Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Nekem ez volt az első Lurdys talim. Nagyon tetszett, szerintem legközelebb is megyek. És elnézést kérek :prayer: mindenkitől, akinek nem sikerült bemutatkoznom, vagy nem sikerült beszélgetnem vele.
Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Vezető oldal lábnál a műanyag burkolat alatt van a hátsó kábelköteg csatija, onnan megy a küszöbben hátrafele. Abban keresd a fekete-fehér és a fekete-zöld vezetékeket, ez a két oldal irányjelző pozitív. ;) THX off és egy oldalon megy mind2? on
opel16v Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Igen, egy kábelköteg megy csak hátra, a vezető oldalon.
BallaImi Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Sziasztok! Megint lemaradtam egy taliról ;) . Affene! Jók lettek a képek! Pedig szívesen mentem volna csakhát épp a bakonyban voltam a Bevetési irány 2005 gyakorlaton, ma jöttem haza 2 hét sátortáborozás után .
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Voltunk mi is... :-) Azért videókat igazán tehetne fel valaki... :-)
Bogyo Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Ha sikerül bedigitalizálnom akkor felrakom. Pár perc az egész, de jó lett. Apropó kiderült az autóm indulási betegsége. (aki a közelembe állt az hallotta, hogy vagy 5mp-t teker mielőtt beindul) Computer hibás a lelkem. Ez olyan 30-70 ezer pénzbe kerül majd nekem. Attól függ mi szállt el. Vagy egyszerüen türőm a dolgot, és cserélgetem az öninditót úgy 3havonta. ...kellett nekem fullos verda!? De azért én így is imádom!!
Rastalos Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Hey, Fanok! Nem sikerült odaérnem a talira... ;) Majd legközelebb. Érdekelnének fotók a buliról. Hol találok ilyet? Peace
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Talis képek Ha valakinek van esetleg reklamációja, nem akarja h fenn legyen pl. vmelyik kép, szóljon, egyből leveszem. Videók még nem vannak.. nem tom hova kellene, meg kéne vmi progi ami a fényképező avijából csinál mondjuk divx-et... Lacika nézzed meg EZTET!
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Itt vannak, de várunk még pár videót is majd... :-) http://www.kep.tar.hu/laci4/50135695#2
Rastalos Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Köszi, jók lettek. Láttam ismerőst, a 18-as kerekű 1.8 G Astra képében. Az 1 bitang verda... Üdv, Zolika, ha látod... :wink: ;) Peace&Love
Laci4 Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Voltunk mi is... :-) Azért videókat igazán tehetne fel valaki... :-) Nah nagyjából megismertem virtualdub azon funkcióit ami hirtelen nekem kellettek. fájl összefüzés, convertálás.. szóval nagyjából készen vannak a videók... már csak az a kérdés hova tegyem fel őket? uw-re lehet avi-kat rakni? illetve mégegy kérdés: van videó a motortérről, a szerelésről(SXP,anti stb, a gumicső, illetve lámpa szereléskor) mehetnek ezek a videók is fel? szerintem nincs bennük semmi.. nem beszélve arról, hogy fényképezővel csináltam, így nem vmi HQ ;) Jah.. meg van az OFF kék Subaruról is ON gondolom az is mehet?!
Laci4 Elküldve Szeptember18, 2005 Elküldve Szeptember18, 2005 Szóval akkor jöjjön egy kis videós,képes élménybeszámoló! Történt egy olyan, hogy a lurdy parkolójában gyülekeztek a szebbnél szebb Opel autócsodák. Voltak széria autók , de jócskán tuningolt paripák is. Volt ott kék-fekete, narancs? fekete , morcos fehér. Volt amiben ürrepülő belső volt, de olyan is amiben majdnem "hagyományos" müszerfal. :wink: Aztán belevetettük magunkat a motorok világába. Elösször többen megszakértettük Anti hengerenkénti pillangóját. Ezután Anti barátunk tartott egy kis élményautókáztatást. Majd megérkezett sonique cartárs is, és a hozott gumicsövet beszakértették Anti verdájába. Ezután jött a kötelező Próbakör. Közben ment a beszélgetés, és hallgattuk a távolban Anti váltások közti durrogásait, és miután visszatértek, bemutatót tartottunk közelről. is, eme látványos hatásból. Volt szerencsénk egy OFF Subarut On, illetve a motorterét, műszerfalát megcsodálnunk. Majdan egy szép kis cabrión történt némi műtét. angyali szemeket kapott a drága. Igaz, azért némi bonyodalmak támadtak, amit ki kellett bogozni, ennek folyamán láthattunk "négylámpás" tekintetű, harapós Gsit is ;) Végül hála a szakiknak megoldódott a kérdés, és bekerültek a lámpák. Közben én megcsodáltam Tom barátunk szép kis műszereit. Amik szerintem nagyon jól mutatnak, és nem mellékesen fontos adatokat közölnek. Persze mindez csak pár apró mozzanat, mindabból ami ezen a kis talin történt. Volt sok-sok beszélgetés, kajálás, viccelődés, hóka-móka. Valószínűleg mindenki jól érezte magát... Viszlát legközelebb! ui: nem tom mennyire jó, de talán még a GSi oldal hirek vagy akármi rovatba is mehetne.. :wink: csak a linkek gondolom igy egy az egybe nem mennek.. vagy mégis? (nem érteni a webszerkesztéshez)
PetiGSI Elküldve Szeptember18, 2005 Elküldve Szeptember18, 2005 Bravo :hello1: Bravo :hello1: Bravo :hello1: Laci benned egy cikk író veszett el ;) :roll:
opel16v Elküldve Szeptember18, 2005 Elküldve Szeptember18, 2005 Jó kis cikk, Laci kap legközelebb egy "sajtó" kitűzőt. ;)
Laci4 Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Bravo :hello1: Bravo :hello1: Bravo :hello1: Laci benned egy cikk író veszett el :lol: :roll: jóóóóóóóóóóóó mééééélyeeen ;)
gsi.tamás Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Srácok! Csütörtökön 29-én egy röfögés a Lurdynál?
Gelko Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Srácok! Csütörtökön 29-én egy röfögés a Lurdynál? részemről ok :wink:
Recommended Posts