redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Gergőő!! Nem hiszem el,hogy ott voltál! :lol: :wink: Fénykép van róla? :roll: van 8) otthon valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 van 8) otthon valahol nemmondod? löttek az inkognitómnak :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Neked olyanod is van? És gyógyítható? :) Én is örülök hogy sikerült kijutnom időben. Sok új jó arcot ismertem meg, és jókat dumáltunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Neked olyanod is van? És gyógyítható? :) Én is örülök hogy sikerült kijutnom időben. Sok új jó arcot ismertem meg, és jókat dumáltunk. :lol: Nekem meg sajna el kellett jönnöm 9kor... Köszi az sms-t Gabi!!!! Cserébe ma Futóracsingos polóban vagyok. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Akkor nagyon menő gyerkőc vagy most... ragadnak a csajok, mi? :lol: Ezexerint pont elkerültük egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Akkor nagyon menő gyerkőc vagy most... ragadnak a csajok, mi? :lol: Válogatni alig tudok... De csak 16 évesek jönnek, ez miért van????? :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ragadnak a csajok, mi? :) ahogy Tomit láttam utoljára vezetni max a zebránál tudom elképzelni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 A Corsások-Tigrások topicra tettünk fel képeket a tegnapi taliról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Akkor megyek is át gyönyörködni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Akkor megyek is át gyönyörködni. :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 "De csak 16 évesek jönnek, ez miért van????? " Ez nem a póló miatt van Tom pajtás... Nekem is volt ilyen problémám, aztán ahogy idősödök, lassan múlik... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nekem is volt ilyen problémám, aztán ahogy idősödök, lassan múlik... :D :D mármitnt a 16 évesek sem jönnek Gabi :?: :roll: :lol: :) :( vaaaaaaagy már nem vagy kompetens a témában? Kiesté a ringbű eee :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ahogy Tomit láttam utoljára vezetni max a zebránál tudom elképzelni... :lol: Nana!!!! Nem is mentünk gyorsan... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Aztec! Muszáj volt leszoknom arról a korosztályról... ha az első randim jól sikerül, ezek már a lányaim lehetnének... :lol: :) :( Az a baj, hogy az idősebbek meg már nem annyira dőlnek be a dumámnak... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 naaaaa hess innnen a csevegőbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Ó, hogy az a ............ baxná meg!!!! :x :x :x Megint lemaradtam, pedig most szívesen kimentem volna így véradás után :lol: Most már sűrűbben kell nézegetnem ezt a topicot.... :banghead: :banghead::banghead: Ezt most már télleg nemértem. A lap tetején van a találkozós topikokat tartalmazó rész. Tali előtti napokban folyamatosan aktiv majdnem mindig kerül bele új hozzászólás. A kis rublikában azt is lehet látni melyik az aktiv topik. És folyton előjön a legkülönfélébb topikokban, hogy mikor lesz tali meg hol lesz tali...... nemértem nemértem nemértem Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Szasz mindenkinek! Télleg jó volt a tali! Végre sikerült találkozni a klubbos arcokkal, így fót után már éppen ideje volt. Nagyon szép gépek voltak kinn. Fotóztam rengeteget, de sajna még nem volt időm rádobni őket a gépre. A hétvégén nagyszülőknél leszek úgyhogy ez lehet hogy majd áttevődik a jövő hétre, mert ma se lesz már rá sajna időm. De amint elérhetőek majd jelzem. Grat. gsi.tomi, láttam a gépedet a tuning&stereo -ban. Hogy ott kinn milyen ótók voltak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 nemértem nemértem nemértem akkor a szemüveg csak a látszatát kelti az intelligenciának G :roll: :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 akkor a szemüveg csak a látszatát kelti az intelligenciának G :roll: :?: :) ha legalább a látszatát kelti akkor már megérte az árát 8) 8) Viszont szinte az összes képem roszul sikerült.....nem ment a fényképeszkedés tegnap :lol: viszont az aztec télleg ott volt :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 viszont az aztec télleg ott volt :( :D Nem hiszem el mert nincs a képen dátum :lol: :) Geri Szemesre lejöhetnél :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nem hiszem el mert nincs a képen dátum :lol: :) Geri Szemesre lejöhetnél :roll: Szemesre viszek kamerát, de csak egy órát tudok venni. Majd beosztom és aki ott lesz benne lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ....Télleg jó volt a tali! Végre sikerült találkozni a klubbos arcokkal, így fót után már éppen ideje volt. Nagyon szép gépek voltak kinn.... Helló ! Gyere majd máskor is, ha lehetőséged van rá :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Geri Szemesre lejöhetnél :roll: Az még hagyján Tomi hogy mejek, de gom felé is mejünk vmikor :idea: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Az még hagyján Tomi hogy mejek, de gom felé is mejünk vmikor :idea: :wink: Számomat tudod :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 tuom jah há' honne tunnám eee tsajossal mejünk ara hamar hamr.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts