redline Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. 4. mk76 5. ..... ..... 911. redi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sjanos mi épp csütörtökön megyünk le Balcsira 7 kor indulunk este.... ...de lehet, hogy beugrunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 *: Gelli után szabadon :) pfuj de utálom ha így hínak :evil: :twisted: nem lehetne inkább Szerda vagy Péntek ? :roll: pont a csüt nem jóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ....pfuj de utálom ha így hínak :evil: :twisted:....De sok bajod van :twisted: Nem azt róttad korábban, hogy a Gellértet nem szereted ? Nekem meg a Gelko unszimpatikus mert a Gelka jut róla eszmbe és te nem vagy Energomat mosógép :) :( :D :D :D ;) ....nem lehetne inkább Szerda vagy Péntek ? :roll: pont a csüt nem jóóó :lol:.... Péntek biztos nem jó FP gazdinak, szerdát nem kérdeztem ezért, azzal nem tudtam listát kezdeni. Érthető okokból ő a "díszvendég" hozzá kell alkalmazkodunk :wink: ui: félreértések elkerülése végett még mindig csötörtöknél tartunk ;) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 De sok bajod van :twisted: Nem azt róttad korábban, hogy a Gellértet nem szereted ? ui: félreértések elkerülése végett még mindig csötörtöknél tartunk :lol: :) :( :D :D sztem nem mondtam h nem szeretném a Gellértet...(ez de hülyén hangzik :oops: ) na jó tökmindegy...... majd rákérdek Nyuszmusznál.... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. 4. mk76 5. 6. 007. Gelko megpróbál odamenni... :roll: ..... ..... 911. redi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ....007. Gelko megpróbál odamenni... :roll:.... Megy ez, csak akarni kell, nomeg a "mozgató erő mértéke sem" elhanyagolandó :wink: :lol: :) :( :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Megy ez, csak akarni kell, nomeg a "mozgató erő mértéke sem" elhanyagolandó :wink: :lol: :) :( :D 8) nem láttam még Twin Top-ot :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ki is lehet próbálni? Mármint a tigrist... :lol: Valszeg én is be tudok majd nézni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 nem láttam még Twin Top-ot :roll: Ejjjjj. Hát csak a TTT érdekel ? nyuszmusz cartársnővel nem is szeretnél megsimerkedni ? :lol: Szóljál, ha jössz és akkor bevonolunk a Lurdy-ba és akkor szép nyugiba megszemlélheted a TTT-ot élőben :wink: :D ;) ;) :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ki is lehet próbálni? Mármint a tigrist... :lol: Valszeg én is be tudok majd nézni. ;) Persze, csak hozzál egy bengálit :D :twisted: :twisted: Nem TESZTVEZETÉS :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. opel16v 4. mk76 5. ..... ..... 911. redi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Píísta! Látom lelkes vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ejjjjj. Hát csak a TTT érdekel ? nyuszmusz cartársnővel nem is szeretnél megsimerkedni ? Szóljál, ha jössz és akkor bevonolunk a Lurdy-ba és akkor szép nyugiba megszemlélheted a TTT-ot élőben :lol: :) :( :D Hát lehet, hogy valakit csak a TTT érdekel :D De megoldható, hogy csak a Tigi legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. opel16v 4. mk76 5. Tom ..... ..... 911. redi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sajna mennem kell:) Mindenkinek további szép napot! Sziasztok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 "Hát lehet, hogy valakit csak a TTT érdekel " Engem minden érdekel... :lol: "De megoldható, hogy csak a Tigi legyen " Robotpilóta is van benne? :) Igaz gazdit nem járjuk majd úgy körbe (illetlenség lenne, meg ilyenek... :( ), de azért nem csak az autóra vagyunk kíváncsiak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. opel16v 4. mk76 5. Tom 6. Albert 007. Gelko ..... ..... 911. redi Legalábbis megpróbálok, hüje melóhejemen ezt sose tudni... Visszaírtam Gelkot, mert mintha "lepottyant" volna a listáról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Igaz gazdit nem járjuk majd úgy körbe (illetlenség lenne, meg ilyenek... :lol: ), de azért nem csak az autóra vagyunk kíváncsiak! :D Nyuszmuszt is körbejárhatnánk ,illetlenség meg minden de akkor is :) :( :D na jó nem ijjesztem el :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. opel16v 4. mk76 5. Tom 6. Gsi.Tamás ..... ..... 911. redi Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sziaztok! Remélem én is eltudok menni, de még nem bizti a dolog, úgyhogy nem írom fel magam a listára. Dolgozom a témán, de holnap v. holnapután mindenképp kiderül hogy tudok -e menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. opel16v 4. mk76 5. Tom 6. Albert 007. Gelko 8.Gsi. Tamás ..... 911. redi szerintem igy van mindenki rajta :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Nyuszmuszt is körbejárhatnánk ,illetlenség meg minden de akkor is :) :( :D na jó nem ijjesztem el :wink: Hagyjátok mánnn békében a Tigra gazdi tapsifülest, mert az lesz a vége, hogy egymást fogjátok körbejárni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. opel16v 4. mk76 5. Tom 6. Albert 007. Gelko 8.Gsi. Tamás 9. 10. 11. 12. 13. 14. .... 911. redi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Hagyjátok mánnn békében a Tigra gazdi tapsifülest, mert az lesz a vége, hogy egymást fogjátok körbejárni :twisted: akkor télleg megijjednék :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts