aztec Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Gergő, tudjuk hogy nincs barátnőd, de ennyire azért csak nem vészes a helyzet! :wink: :D :D erre ne vegyél mérget öcssse :lol: :) :( :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 erre ne vegyél mérget öcssse :lol: :) :( :roll: Hűha... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Na most beszéltem a mamával, úgy tűnik offos, drága nagyvassal mégis ki tudunk menni ma este a lurdihoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 ------------------------------------------------------------------- Lurdy Tali , Lurdy-Ház, 2005.08.18, tali : 19.00 óra ------------------------------------------------------------------- 1. bazs ? 2. Atommanó + Szandi 3. juhuhuhuhu és a Zasszonya 4. mk76 5. opel16v ? 6. Tom 7. KoPi 8. Needforspeed 9. telo 10. Gelko 11. Npasi 12. Hugi és Gregi 13. Ronin 14. Agressor (IF rain = 0) :wink: 15. @ztec c20xe or 16sh donno 16. redline 17. Stewe ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 az tuti h 7kor nem leszek ott csak kb egy jó óra késéssel.azt sem tudom h mivel megyek de opel lesz az biztos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 az tuti h 7kor nem leszek ott csak kb egy jó óra késéssel.azt sem tudom h mivel megyek de opel lesz az biztos :wink:A színe is mindegy, csak fehér legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 balhé lesz!!! :smt027 tessék jönni! Bocs, de nem megyek. Későn érnék haza és az asszony is lebeszélt róla. Telo-tól külön bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Én is 1 órácskát késni fogok... Előtte még Blau kartársat meg kell látogatnom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Nem láttuk a szörnyedet Gergő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Azt szerintem estére tartogatta asszonkának... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Azt szerintem estére tartogatta asszonkának... :( Hüjje. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Nem láttuk a szörnyedet Gergő... :lol: én sem sajnos beszéztem Redivel h megyek érte utána csajos mondta vigyem őt s 2 teelfon között otthon összeestem és gyomorgörcs ez most így vicces meg minden de fingom nincs mi volt és kb 2 órán keresztül mozdulni nem tudtam.... so sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 én sem sajnos beszéztem Redivel h megyek érte utána csajos mondta vigyem őt s 2 teelfon között otthon összeestem és gyomorgörcs ez most így vicces meg minden de fingom nincs mi volt és kb 2 órán keresztül mozdulni nem tudtam.... so sorry :? Vegyél ki szabit! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Valamelyik csajod megharagudott rád, és hashajtót tett a kávédba? :lol: :) Jobbulást! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Valamelyik csajod megharagudott rád, és hashajtót tett a kávédba? :lol: :) Jobbulást! :( thx de 2 órával később már ON voltam csak az zavar h beígértem h kimejek Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Aztec, a nő nem vuduzik véletlenül??? Vigyázzá a nőkkel wázze!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Aztec, a nő nem vuduzik véletlenül??? Vigyázzá a nőkkel wázze!!! :lol: vuduzik de olyan jól csinálja h nincs kedvem félbeszakítani :) igaza volt Darknak a pirszingekkel kapcsolatban de ez már off topikk nagyon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Végül is szerintem mindnekit jobban meglepett volna ha kijössz...így nem lepődött meg senki...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Ha gondolja valaki, akkor 7-kor talizunk páran a Lurdy-háznál, hogy utána kislattyogjunk meglesni a tüzijátékot, meg utána persze valahol buli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Ha gondolja valaki, akkor 7-kor talizunk páran a Lurdy-háznál, hogy utána kislattyogjunk meglesni a tüzijátékot, meg utána persze valahol buli... de a Gabi már délután 2kor végig akarta inni az egész rakpartot...persze mind2 oldalon :lol: a Lurdynál hol lesz a meeting? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Én megyek is ki kettőkor. :( Petőfi hídtól indulok, és haladok a Margit híd irányába... közben pedig felmérem a sörcsapok helyzetét. :) És persze koncertek, air-race, egyéb programok a háttérben... :lol: Aki csatlakozik, csörögjön: 70/3136658 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Szerinted??? Hol szokott??? Esetleg a parkolóban??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 csak megtippelem, de este hétkor egy kicsike hely sem lesz a Lurdynál ;-) jöttem én már haza Balcsiról augusztus 20-án :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Én meg ott álltam tavaly is, de most csak ott talizunk, utána tudod van parkoló a szállodában...:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 - "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... - 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. 4. mk76 5. 6. 7. 8. 9. .... Gyertek minnél többen, hogy nyuszmusz személyesen is talákozhasson azokkal, akikkel eddig csak a fórumon dumcsizott :lol: Az lenne a kérésem, akik mennek Paksra és érdekli őket a Fekete Párduc legyen oly kedvesek nyiltkozni arról, hogy előreláthatólag belefér-e neki ezen napon 1 kisebb tali, avagy nem ? *: Gelli után szabadon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts