bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 nem vidít fel a kaszablankafehér géesí? :-D meg az, hogy láthatod az én vaníliapudingsárga karavánomat? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 meg az, hogy láthatod az én vaníliapudingsárga karavánomat? :( hazudjak vagy sértselek meg? :toothy5: :toothy5: :toothy5: te is megnézheted az enyémet 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 hazudjak vagy sértselek meg? :toothy5: :toothy5: :toothy5: te is megnézheted az enyémet 8) na kabbe :lol: :( :lol: :lol: én már láttam a roncsodat ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 én már láttam a roncsodat ;-) Kezdődik... :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Kezdődik... :( :lol: :lol: szerintem már most fosik, hogy nem tudja majd tartani a lépést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ehh mi? :lol: csak a kerekes gumikacsa tulaja irt vmi hueséget de ezt már megszokhattuk :lol: télleg ha megnyomod az oldalát hápog? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 télleg ha megnyomod az oldalát hápog? :( :lol: :lol: sőt, ha a gázt nyomom, akkor repül és nem vánszorog, mint az a fehér, amiben a múltkor ültem :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 sőt, ha a gázt nyomom, akkor repül és nem vánszorog, mint az a fehér, amiben a múltkor ültem :D :lol: :lol: nyilván nem az enyémre gondoltál mert emlékszem mit morogtál a bajszod alatt :lol: :lol: "űű bazz ez sokkal jobban megy mint amit én próbáltam" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 nyilván nem az enyémre gondoltál mert emlékszem mit morogtál a bajszod alatt :( :lol: "űű bazz ez sokkal jobban megy mint amit én próbáltam" :lol: szerintem ezt álmodtad ;-) de majd kipróbáljuk 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 télleg ha megnyomod az oldalát hápog? :D :D :D Bocs Bazs de ez dolgozó lány jó :( :lol: :lol: :lol: én már ültem Red géjesíjében...és jóóól ment... :lol: de a Caravanba még el is lehet férni :roll: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 én már ültem Red géjesíjében...és jóóól ment... :( de a Caravanba még el is lehet férni :roll: :lol: :lol: :lol: én is ültem benne, de nem elhanyagolható tény, hogy régebbi motor, többet is futott, mint az enyém ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 én is ültem benne, de nem elhanyagolható tény, hogy régebbi motor, többet is futott, mint az enyém ;-) ja és Rednek gondjai vannak a kanyarokban :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ott nekem is szokni kell még a kombi billegését :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ---------------------------------------------- Lurdy minitali - 2005. 07. 22. - 19.00 ---------------------------------------------- 1. Gelko 2. Tom 3. Rastalos 4. NeedForSpeed 5. uhuhu asszem kimegy 6. bazs 7. hemi (nem 100%) 8. Greg - esetleg sikerül... de lehet, hogy csak 2 keréken Embarassed 9. red (casablanca fehér géjesi) 10. iqbéla (reméli) ("pár réteg antracitfekete fényezésen pár réteg mocsok" színben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 szerintem ezt álmodtad ;-) de majd kipróbáljuk 8) háp háp háp :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ---------------------------------------------- Lurdy minitali - 2005. 07. 22. - 19.00 ---------------------------------------------- 1. Gelko 2. Tom 3. Rastalos 4. NeedForSpeed 5. uhuhu asszem kimegy 6. bazs 7. hemi (nem 100%) 8. Greg - esetleg sikerül... de lehet, hogy csak 2 keréken Embarassed 9. red (casablanca fehér géjesi) 10. iqbéla (reméli) ("pár réteg antracitfekete fényezésen pár réteg mocsok" színben) 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 de a Caravanba még el is lehet férni :roll: :( :lol: :lol: bezony (nekem is vóót, csak dízel) és a csomitartóban nem mondom meg mit is lehet még csinálni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 és a csomitartóban nem mondom meg mit is lehet még csinálni! :( megnyugtató, hogy nem csak nekem jutott ez eszembe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 a géjesisek közül gyorsul velem valaki??? kiváncsi lennék, mennyire kapok ki.. :roll: vagy kaptok ki??? :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 a géjesisek közül gyorsul velem valaki??? kiváncsi lennék, mennyire kapok ki.. :roll: vagy kaptok ki??? :( :lol: :lol: én mindenben benne vagyok ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 a géjesisek közül gyorsul velem valaki??? kiváncsi lennék, mennyire kapok ki.. :roll: vagy kaptok ki??? :( :lol: :lol: a kacsakombis csávó biztos fog menni mer mindenkivel versenyzik azt hiszi ő a sumáher de mondjuk engem is érdekelne mennyit kapok a kiskorzától :oops: viszont ez a péntek meredek lesz mert ilyenkor a yard nagyon aktiv :x :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 a kacsakombis csávó biztos fog menni mer mindenkivel versenyzik azt hiszi ő a sumáher de mondjuk engem is érdekelne mennyit kapok a kiskorzától :oops: viszont ez a péntek meredek lesz mert ilyenkor a yard nagyon aktiv :x :xmajd a lágymányosi hidon átmegyünk. ott csak nem lesz semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 majd a lágymányosi hidon átmegyünk. ott csak nem lesz semmi :lol: Tegnap ott fotóztak engem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 majd a lágymányosi hidon átmegyünk. ott csak nem lesz semmi :( nem biztos :? a multkor lattam ,hogy egy nénós Octavia leparkol az IP bejáratánál (fel a bicikliutra természetesen), orral a hid felé és 2 yard valami állávnyszerűséget elkezd kipakolni meg összeállítani...szóval csak óvatosan a hungárián meg ahogy jössz a Lurdy felől a Népliget utáni kereszteződésben 10-ből hétszer ott állnak :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ---------------------------------------------- Lurdy minitali - 2005. 07. 22. - 19.00 ---------------------------------------------- 1. Gelko 2. Tom 3. Rastalos 4. NeedForSpeed 5. uhuhu asszem kimegy 6. bazs 7. hemi (nem 100%) 8. Greg - esetleg sikerül... de lehet, hogy csak 2 keréken Embarassed 9. red (casablanca fehér géjesi) 10. iqbéla (reméli) ("pár réteg antracitfekete fényezésen pár réteg mocsok" színben) 11. Kess (de nem 100% és nem GSIvel) 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts