zotya975 Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Üdv Urak! Kis segítség kéne. Vettem egy 91es sedan f astrát, egyetlen gondom vele, hogy a kormányon csúszkál a "gumi" borítás. Van erre valami megoldás vagy cseréljem le inkább a kormányt? Teljesen fapados modell, se szervó se légzsák nincs. Milyen kormányt ajánlotok/keressek? Mennyibe kerül, van e esetleg valakinek ilyen a III. kerület közelében? Szerintem cseréld le egyszerűbb mint ragasztgatni. Ugyanolyan kormány a legegyszerűbb választás, ha lufisat teszel be akkor annak működnie is kell. Vagy pölö corsa 3 küllös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
habmalac Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Köszi az ötletet. Van esetleg valami jö beszerzési forrás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Köszi az ötletet. Van esetleg valami jö beszerzési forrás? Bontó, vatera, OLX, fészbukos opelos alkatrész csoportok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Asszem van lent a szüleimnél egy új állapotú kormány, dáwidtól még :) a régebbi fajta, nem a gsi Utánanézzek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
habmalac Elküldve Október23, 2014 Megoszt Elküldve Október23, 2014 Asszem van lent a szüleimnél egy új állapotú kormány, dáwidtól még :) a régebbi fajta, nem a gsi Utánanézzek? Köszi, még gondolkodom rajta. Mennyiért adnád egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Nemtom, egy ezresért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
habmalac Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Nemtom, egy ezresért :) Ha normális állapotban van, jöhet, annyit adok érte. A lényeg, hogy ne mozogjon rajta a gumi, kicsit se. Ha bárhol mozog kicsit inkább ne, kicsivel többért tudok új sportkormányt, adapterrel, műbizonylattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 nem műanyag és van, sőt ugyanaz nem volt? ez ami középen van? http://taylor.hu/astra/kormany/IMG_0013.JPG kéne lennie, rakd át a régiből Igen, az a képen lévő cucc. Az az érdekes, hogy én szedtem le a kormányműről az összekötőket, és nem volt ott semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Sziasztok! Még mindig szervónál vagyok elakadva. Lenne most egy komplett szett C18XE-ről. Azért lenne ez jó vétel, mert nemrég bontották le és megvan mindene az utolsó csavarig. Kérdés, hogy ez jó lehet nekem az X14XE-re? Ránézésre pont ugyan olyannak tűnik. A bakja ha nem stimmel az nem gond, mert elvileg az enyémen már a szervós bak van fent és megvan a helye a szivattyúnak, csak nem tudom, hogy más eltérés lehet-e még? Gondolok itt a kormányműre, meg a csövek hosszára, kialakítására, meg ilyesmire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Sziasztok! Még mindig szervónál vagyok elakadva. Lenne most egy komplett szett C18XE-ről. Azért lenne ez jó vétel, mert nemrég bontották le és megvan mindene az utolsó csavarig. Kérdés, hogy ez jó lehet nekem az X14XE-re? Ránézésre pont ugyan olyannak tűnik. A bakja ha nem stimmel az nem gond, mert elvileg az enyémen már a szervós bak van fent és megvan a helye a szivattyúnak, csak nem tudom, hogy más eltérés lehet-e még? Gondolok itt a kormányműre, meg a csövek hosszára, kialakítására, meg ilyesmire. Itt összehasonlíthatod őket, hogy mennyire térnek el... http://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-12-steering/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Itt összehasonlíthatod őket, hogy mennyire térnek el... http://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-12-steering/ Köszi! Elvileg a szivattyú rész stimmel, ha jól látom, de a csöveknél van eltérés. Aki esetleg jobban ért ehhez, vagy szerelt már ilyet, az légyszi segítsen már, hogy jó lesz-e ez az enyémbe! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Köszi! Elvileg a szivattyú rész stimmel, ha jól látom, de a csöveknél van eltérés. Aki esetleg jobban ért ehhez, vagy szerelt már ilyet, az légyszi segítsen már, hogy jó lesz-e ez az enyémbe! Köszi! Itt van néhány kép az említett szettről: http://www53.zippyshare.com/v/90082329/file.html Hátha így könnyebben tudna valaki segíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 (edited) Itt van néhány kép az említett szettről: http://www53.zippyshare.com/v/90082329/file.html Hátha így könnyebben tudna valaki segíteni... Szerintem simán bemegy. A kormánymű mindegyben ugyanolyan. A csövek is gyanúgy mennek, az alváznál, az aksinál... Csak a szivattyútartó bakban lehet eltérés... Azt ugye tudod, hogy a szervóolaj hűtőcsőve a vízhűtő kivétele nélkül nem fog bemenni a helyére? Mert, hogy a hűtő előtt fut... ;-) Módosítva November6, 2014 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Szerintem simán bemegy. A kormánymű mindegyben ugyanolyan. A csövek is gyanúgy mennek, az alváznál, az aksinál... Csak a szivattyútartó bakban lehet eltérés... Azt ugye tudod, hogy a szervóolaj hűtőcsőve a vízhűtő kivétele nélkül nem fog bemenni a helyére? Mert, hogy a hűtő előtt fut... ;-) Na ezt jó hogy mondod! Pl ilyen infók hasznosak nagyon, ezért is kérdezősködöm. De nekem még ott a klímahűtő is a vízhűtő előtt. Ott a klíma hűtő elé kell tenni, vagy hogy? Asszem örülni fog a szerelőm, lesz káromkodás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Az megvan hogy a főtengely szíjtárcsát is cserélni kell hosszbordásra? (6pk) Az meg nem jó, csak kisblokkról. Illetve a generátorét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Na ezt jó hogy mondod! Pl ilyen infók hasznosak nagyon, ezért is kérdezősködöm. De nekem még ott a klímahűtő is a vízhűtő előtt. Ott a klíma hűtő elé kell tenni, vagy hogy? Asszem örülni fog a szerelőm, lesz káromkodás. :) Igen, a klímahűtő előtt van a hűtőmaszk magasságában. Legalábbis nekem így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Az megvan hogy a főtengely szíjtárcsát is cserélni kell hosszbordásra? (6pk) Az meg nem jó, csak kisblokkról. Illetve a generátorét is. Gyárilag hosszbordás szíjjal van szerelve az autóm, X14XE mind ilyen. Még a bak is szervós, csak valószínűleg annó amikor újonnan vették szervó nélkül kérték és azért hiányzik a szervó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Igen, a klímahűtő előtt van a hűtőmaszk magasságában. Legalábbis nekem így van. Akkor Ki kell szedni a klímahűtőt is, vagy hogy rakom be elé? :S Akkor mehetek leszívatni a gázt is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 Igen, a klímahűtő előtt van a hűtőmaszk magasságában. Legalábbis nekem így van. Azt nem tudom, hogy a maszk magasságában van-e. Ott a rövid kanyarcsöves van, mint az enyém. A képen a 22-es. Halasi úr pedig egy hosszúcövest vett, ami elvileg alul menne. A képen a 8-as. A hűtőnél alul van is neki kialakítva hely. :-) Sajna nem láttam még hogyan van elhelyezve. De adja majd magát. Le kell venni a lököst aztán majd látszik... :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 (edited) Azt nem tudom, hogy a maszk magasságában van-e. Ott a rövid kanyarcsöves van, mint az enyém. A képen a 22-es. Halasi úr pedig egy hosszúcövest vett, ami elvileg alul menne. A képen a 8-as. A hűtőnél alul van is neki kialakítva hely. :-) Sajna nem láttam még hogyan van elhelyezve. De adja majd magát. Le kell venni a lököst aztán majd látszik... :-D Na most néztem meg egy ugyanilyet, mint az enyém csak ez gyárilag szervós és klímás. Ebben ha jól láttam, akkor az 1-es képen lévő csövezés van és nem a hűtő előtt hanem mögött, a motortér felől a ventillátor alatt van a cső felfogatva. Nem tudom ezt a kanyargós csövet is fellehet-e oda tenni? Mert ha igen, akkor nem kell kiszedni a hűtőt sem. Módosítva November8, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 (edited) Na most néztem meg egy ugyanilyet, mint az enyém csak ez gyárilag szervós és klímás. Ebben ha jól láttam, akkor az 1-es képen lévő csövezés van és nem a hűtő előtt hanem mögött, a motortér felől a ventillátor alatt van a cső felfogatva. Nem tudom ezt a kanyargós csövet is fellehet-e oda tenni? Mert ha igen, akkor nem kell kiszedni a hűtőt sem. Ha jól megnézed, akkor az 1-es helyére esélyed nincs rakni a 8-as csövet, mert a hajtás kb 8-10 centit nyom a hűtő felé, amivel szépen elé fog kerülni... Ha szerencséd van, akkor elég felemelni a hűtőket és alácsúszik... Módosítva November7, 2014 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 Sziasztok! A mai napon jártam szervizben a járgánnyal (X14NZ, 2002 Classic Start, 5 ajtós) az első futómű felől érkező rossz úton való erőteljesen hallható kopogás miatt. Legnagyobb meglepetésemre nem a futómű elemeinek volt/van baja, hanem a kormánymű kopog. <_< A szerelőm elmondása szerint a "perselyben kopog a kormánymű", ha jól értelmeztem, vagyis meg van kopva már. Fel lehet újítani, de állítólag nem okoz nagyobb gondot, használhatom még így bőven. Kérdésem, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata? Érdemes felújítani, vagy csere? Tényleg "elmehetek vele 1 millió kilómétert" még így, vagy inkább cseréljük, újítsuk fel? Másik kérdésem, hogy elmondásuk alapján 30+ ezer lenne a felújítás. Érdemes akkor már komplett szervósításban gondolkoznom? Olvastam a leírást a GY.I.K-ben erről, de lenne kérdésem: Mi a buktató, ha szervósítok? Mire érdemes figyelni? Bontott kormányműről/szervórl hogyan állapítható meg, hogy az tényleg rendben van, és nem ugyanúgy ki van kopva, mint a saját? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moltam Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 Sziasztok! Az miért lehet hogy elnehezült a szervóm? A jelenség tapasztalása után lecseréltem az olajat benne (Dexron II), ahogyan kell, de a jelenség megmaradt. Reggeli induláskor egy darabig jó, de 5 km után újra nehéz tekerni. :( Azt tudni kell hogy a kormánymű a bal gumiharangnál már nagyon rég óta ereszti minimálisan az olajat (csak csöpög nagyon ritkán), emiatt az előző tulaj tett bele sűrűbb olajat ami nem belevaló, de a szervohatással nem volt gond soha sem. (amint hozzám került a gép tettem bele jó olajat és 1 évig nem volt baj a kormánnyal). A szervószivattyút vagy a kormányművet cseréljem ki? Mi lehet a valószínűbb ok? Egyébként ez egy C18NZ A Vectra, azért ide írtam mert többen vagytok Astrások, és a kormánymű megegyezik, valamint a Veki részlegen nincs kormánymű topik szóval elnézést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 Sziasztok! Az miért lehet hogy elnehezült a szervóm? A jelenség tapasztalása után lecseréltem az olajat benne (Dexron II), ahogyan kell, de a jelenség megmaradt. Reggeli induláskor egy darabig jó, de 5 km után újra nehéz tekerni. :( Azt tudni kell hogy a kormánymű a bal gumiharangnál már nagyon rég óta ereszti minimálisan az olajat (csak csöpög nagyon ritkán), emiatt az előző tulaj tett bele sűrűbb olajat ami nem belevaló, de a szervohatással nem volt gond soha sem. (amint hozzám került a gép tettem bele jó olajat és 1 évig nem volt baj a kormánnyal). A szervószivattyút vagy a kormányművet cseréljem ki? Mi lehet a valószínűbb ok? Egyébként ez egy C18NZ A Vectra, azért ide írtam mert többen vagytok Astrások, és a kormánymű megegyezik, valamint a Veki részlegen nincs kormánymű topik szóval elnézést. :D Végállásoknál sziszeg? Általában ha nincs olajnyomás, akkor nehéz a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moltam Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Végállásoknál sziszeg? Általában ha nincs olajnyomás, akkor nehéz a kormány. Igen, végálláson a szivattyú zúg és az alapjárat is leesik, szóval dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts