zotya975 Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Sziasztok,95-ös F 1.7D,álló helyzetben tekerem a kormányt,koppanó hangot hallok,holtjáték nincs,meg szervó se.... :) Mi koppanhat a kormányműben???Köszi.... :) Hát én először a kormányösszekötő gömbfejet nézném meg, ha izomból mozgatod a kereket ide-oda oldalra akkor látszik-e szemre kottyanás. Esetleg nagyobb csavarhúzóval, pajszerrel mellé lehet feszíteni, a gumira vigyázzva. Itt sem jó ha kiszakad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 (edited) Kösz Zotya,én is arra gyanakodtam,múlt héten ki is cseréltük őket,utánna rögtön futómű állítás,de a koppanás kormánytekeréskor megmaradt.....valami a kormányműben nem smakkol,olyan darabos a kormányom,mintha szakaszosan be-be szorulna....ami még furcsa,hogy nem szervós,mégis egy újjal lehet tekerészni a kormányt,mondjuk úgy 3-4éve még azért kapaszkodni kellett bele...mi kophatott ki,vagy szabadulhatott fel???? :-/ Ha menet közben elengedem a kormányt,jobbra - balra ringatózik,olyan bizonytalan az egész kormányzás,nem stabil... Esetleg a kormányösszekötő rudak belső szilentjei lehetnek a ludasokk???Bár a gömbfejeket satuban cseréltük,jóknak tűntek.... Módosítva Szeptember11, 2014 : REUNION Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Kösz Zotya,én is arra gyanakodtam,múlt héten ki is cseréltük őket,utánna rögtön futómű állítás,de a koppanás kormánytekeréskor megmaradt.....valami a kormányműben nem smakkol,olyan darabos a kormányom,mintha szakaszosan be-be szorulna....ami még furcsa,hogy nem szervós,mégis egy újjal lehet tekerészni a kormányt,mondjuk úgy 3-4éve még azért kapaszkodni kellett bele...mi kophatott ki,vagy szabadulhatott fel???? :-/ Ha menet közben elengedem a kormányt,jobbra - balra ringatózik,olyan bizonytalan az egész kormányzás,nem stabil... Esetleg a kormányösszekötő rudak belső szilentjei lehetnek a ludasokk???Bár a gömbfejeket satuban cseréltük,jóknak tűntek.... Ott középen általában lógni szokott ha kikopik, meg car úton kopog....de ha a gólyalábaknál minden rendben akkor csak középen lehet a baj. Nem lehet hogy közben combosodtál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 Sziasztok! Valaki tudna nekem képeket feltenni a szervó csövekről???? Főleg X14XE, esetleg X16XEL motornál, klíma nélkül. Másfél órát coptunk a csövezéssel, de nem tudtunk rájönni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 X14nz-m van, klímával, utólagos szervóval :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Na a hétvégén beleraktuk a szervót a talyigába. Jól megszenvedtünk vele. A leggázabb az egészben a csövek vezetése. A többi megy mint a karikacsapás. Ezeket (legalábbis az X14XE motorkódot) 3 féle csővel szerelték. Van az egyenes nyomócsöves(a képen az 1-es számú), van a hosszú S alakú csöves(8-as) és a rövid S alakú csővel(22-es) szerelt. Nekem az utóbbit sikerült megvenni. Na ehhez a hűtőt is ki kell szedni a taligából. Ami további szereléseket eredményez. Így utólag már nem biztos, h belekezdenék... DE! A így sokkal jobb lett a kocsi irányíthatósága. Nem csavargatja a kezemben a kormányt minden döcögő vagy kisebb nyomvályú. http://www.partsbase.org/media/images/opel/78769fdd8084fd54ebdafb0ac17a47cf.png Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Na a hétvégén beleraktuk a szervót a talyigába. Jól megszenvedtünk vele. A leggázabb az egészben a csövek vezetése. A többi megy mint a karikacsapás. Ezeket (legalábbis az X14XE motorkódot) 3 féle csővel szerelték. Van az egyenes nyomócsöves(a képen az 1-es számú), van a hosszú S alakú csöves(8-as) és a rövid S alakú csővel(22-es) szerelt. Nekem az utóbbit sikerült megvenni. Na ehhez a hűtőt is ki kell szedni a taligából. Ami további szereléseket eredményez. Így utólag már nem biztos, h belekezdenék... DE! A így sokkal jobb lett a kocsi irányíthatósága. Nem csavargatja a kezemben a kormányt minden döcögő vagy kisebb nyomvályú. http://www.partsbase.org/media/images/opel/78769fdd8084fd54ebdafb0ac17a47cf.png A csöveket hajtogatni kell a beszereléshez vagy így alakra meghajtva is beférnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 A csöveket hajtogatni kell a beszereléshez vagy így alakra meghajtva is beférnek? Nekem kellett, mert mire ideért csomagban, hajlottak a csövek. De egyébként ha szétbombázod, akkor simán beférnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Na a hétvégén beleraktuk a szervót a talyigába. Jól megszenvedtünk vele. A leggázabb az egészben a csövek vezetése. A többi megy mint a karikacsapás. Ezeket (legalábbis az X14XE motorkódot) 3 féle csővel szerelték. Van az egyenes nyomócsöves(a képen az 1-es számú), van a hosszú S alakú csöves(8-as) és a rövid S alakú csővel(22-es) szerelt. Nekem az utóbbit sikerült megvenni. Na ehhez a hűtőt is ki kell szedni a taligából. Ami további szereléseket eredményez. Így utólag már nem biztos, h belekezdenék... DE! A így sokkal jobb lett a kocsi irányíthatósága. Nem csavargatja a kezemben a kormányt minden döcögő vagy kisebb nyomvályú. http://www.partsbase.org/media/images/opel/78769fdd8084fd54ebdafb0ac17a47cf.png Szia! Ez a dolog engem is érdekelne! Most akarok szervósítani. Az enyém gyárilag klímás, de nem szervós. A szivattyú helyén egy feszítő görgő van gyárilag. X16XE motoros astráról lenne komplett szervó. Kérdés, hogy ez jó lenne-e X14XE motorra? Tartóbak, csövek, felfogató bilincsek és egyebek stimmelnek-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Szia! Ez a dolog engem is érdekelne! Most akarok szervósítani. Az enyém gyárilag klímás, de nem szervós. A szivattyú helyén egy feszítő görgő van gyárilag. X16XE motoros astráról lenne komplett szervó. Kérdés, hogy ez jó lenne-e X14XE motorra? Tartóbak, csövek, felfogató bilincsek és egyebek stimmelnek-e? Azt tudom, hogy a klíma külön tartón van. A szíjfeszítő is a motortartó bakra kerül,ahová a szivattyú megy. A csövezés teljesen áttehető. A két motor tök ugyanaz, csak a furatuk más. De a hűtőkiszedésre számítsál. Na meg nem árt, ha nőgyógyász kezeid vannak... :D Még egy kérdés! Valaki tudja, hogy a szervós kormányműveknek miért van zöld színű nyomtávrúdjuk??? Mert én a saját fekete színűmet hagytam meg... Szemre tök egyformák, csak a festésük nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 (edited) Azt tudom, hogy a klíma külön tartón van. A szíjfeszítő is a motortartó bakra kerül,ahová a szivattyú megy. A csövezés teljesen áttehető. A két motor tök ugyanaz, csak a furatuk más. De a hűtőkiszedésre számítsál. Na meg nem árt, ha nőgyógyász kezeid vannak... :D Még egy kérdés! Valaki tudja, hogy a szervós kormányműveknek miért van zöld színű nyomtávrúdjuk??? Mert én a saját fekete színűmet hagytam meg... Szemre tök egyformák, csak a festésük nem. enyém soha nem látott szervót és zöld volt gyárilag....most már fekete mert lefestettem. lehet már cserélve volt: https://cromax.hu/80000000-futomu-kormanymu/80200000-elso-futomu-alkatreszek/80200672-kormanyosszekoto-gombfej/186377-belso-kormanyosszekoto-gombfej-opel-astra-f-bal Módosítva Október6, 2014 : stirlitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Azt tudom, hogy a klíma külön tartón van. A szíjfeszítő is a motortartó bakra kerül,ahová a szivattyú megy. A csövezés teljesen áttehető. A két motor tök ugyanaz, csak a furatuk más. De a hűtőkiszedésre számítsál. Na meg nem árt, ha nőgyógyász kezeid vannak... :D Még egy kérdés! Valaki tudja, hogy a szervós kormányműveknek miért van zöld színű nyomtávrúdjuk??? Mert én a saját fekete színűmet hagytam meg... Szemre tök egyformák, csak a festésük nem. Na olyan bibi van a szettel, hogy a tartó bak nincs meg hozzá. Kérdés, hogy ami nekem fent van a motoron, amin ez a vezető görgő is van, az jó-e hozzá? Ha nem jó, akkor sajnos ez kilőve, mert olyan szettet szeretnék venni, amihez már nem kell vadászni a dolgokat, hanem egyben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Na olyan bibi van a szettel, hogy a tartó bak nincs meg hozzá. Kérdés, hogy ami nekem fent van a motoron, amin ez a vezető görgő is van, az jó-e hozzá? Ha nem jó, akkor sajnos ez kilőve, mert olyan szettet szeretnék venni, amihez már nem kell vadászni a dolgokat, hanem egyben van. A kettes számú a képen, ami kell... http://www.partsbase.org/media/images/opel/b16b53d6332c1bb8642301700ff05e04.png Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Azt tudom, hogy a klíma külön tartón van. A szíjfeszítő is a motortartó bakra kerül,ahová a szivattyú megy. A csövezés teljesen áttehető. A két motor tök ugyanaz, csak a furatuk más. De a hűtőkiszedésre számítsál. Na meg nem árt, ha nőgyógyász kezeid vannak... :D Még egy kérdés! Valaki tudja, hogy a szervós kormányműveknek miért van zöld színű nyomtávrúdjuk??? Mert én a saját fekete színűmet hagytam meg... Szemre tök egyformák, csak a festésük nem. enyém soha nem látott szervót és zöld volt gyárilag....most már fekete mert lefestettem. Nekem is zöld, szervó nélküli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Én meg még nem is láttam zöldön kívül másmilyet. http://m.cdn.blog.hu/na/napivuki/image/Opel/f%C3%A9k/100_1051.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Én meg még nem is láttam zöldön kívül másmilyet. http://m.cdn.blog.hu/na/napivuki/image/Opel/f%C3%A9k/100_1051.jpg Utángyártottból van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 A classic lehet gyári fekete? Mert nekem is meg rokonom classic-án is az, de csak az enyém szervós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 inkabb az a kerdes h ez miert erdekes? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 Szia! Ez a dolog engem is érdekelne! Most akarok szervósítani. Az enyém gyárilag klímás, de nem szervós. A szivattyú helyén egy feszítő görgő van gyárilag. X16XE motoros astráról lenne komplett szervó. Kérdés, hogy ez jó lenne-e X14XE motorra? Tartóbak, csövek, felfogató bilincsek és egyebek stimmelnek-e? De ha a tied gyárilag klímás, akkor a generátor alatt van neked a kompresszor. Ha tényleg gyári. Viszont szervós klímásnál a szervópumpa alatt van a kompresszor. Egyébként enyém gyárilag szervós és zöldek a kormányrudak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Október7, 2014 Megoszt Elküldve Október7, 2014 De ha a tied gyárilag klímás, akkor a generátor alatt van neked a kompresszor. Ha tényleg gyári. Viszont szervós klímásnál a szervópumpa alatt van a kompresszor. Egyébként enyém gyárilag szervós és zöldek a kormányrudak. Gyárilag klímás, de nem a generátor alatt van a kompresszor, hanem a szervószivattyú helyén lévő görgő alatt. Na most azt nem tudom, hogy oda feltehető-e a szervószivattyú, ha leveszem a görgőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október7, 2014 Megoszt Elküldve Október7, 2014 Gyárilag klímás, de nem a generátor alatt van a kompresszor, hanem a szervószivattyú helyén lévő görgő alatt. Na most azt nem tudom, hogy oda feltehető-e a szervószivattyú, ha leveszem a görgőt? Hát valószínűleg akkor egy másik görgő kell, ami a szervo szivattyú és a motor tömb között lesz. Itt kábé látszik, hogy hova kell essen a feszítőgörgő: http://www.partsbase.org/media/images/opel/59159736e77f2a7302022e76d61352a4.png Vagy ezen a képen: http://www.partsbase.org/media/images/opel/ed5ad2cd0b5402582d7eddc072d00364.png Lehet, hogy a feszítőd alatt van valami kiegészítő közbetét. Amit ha leszerelsz, akkor a feszítő átmehet a másik helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Október7, 2014 Megoszt Elküldve Október7, 2014 Hát valószínűleg akkor egy másik görgő kell, ami a szervo szivattyú és a motor tömb között lesz. Itt kábé látszik, hogy hova kell essen a feszítőgörgő: http://www.partsbase.org/media/images/opel/59159736e77f2a7302022e76d61352a4.png Vagy ezen a képen: http://www.partsbase.org/media/images/opel/ed5ad2cd0b5402582d7eddc072d00364.png Lehet, hogy a feszítőd alatt van valami kiegészítő közbetét. Amit ha leszerelsz, akkor a feszítő átmehet a másik helyre. Ha jól emlékszem úgy néz ki nekem is, mint ahogy az első képen, csak a szervó szivattyú helyett nekem ott egy vezető görgő van egy közbetéten, a többi ugyan az. Én úgy gondolom, ha ezt a közbetétet a görgővel együtt leveszem, akkor a helyére felmegy a szivattyú és nem kell neki bak csere meg semmi, de azért jó lenne ha valaki megerősítene ebben. Megpróbálom majd lefotózni. Egyébként ezt a közbetétet 2 csavar fogja, már volt levéve, mert cseréltük a görgőt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Október7, 2014 Megoszt Elküldve Október7, 2014 Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy ha a sima 2 küllős kormányt le szeretném cserélni (mert nem tetszik) egy légzsákos 4 küllősre(a légzsák része nem érdekel csak a kormány kinézete és, hogy a kürt szóljon), akkor simán kitudom cserélni? esetleg ha valakinek van valami leírása a kormánycseréről megköszönném ha megosztaná velem! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október7, 2014 Megoszt Elküldve Október7, 2014 Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy ha a sima 2 küllős kormányt le szeretném cserélni (mert nem tetszik) egy légzsákos 4 küllősre(a légzsák része nem érdekel csak a kormány kinézete és, hogy a kürt szóljon), akkor simán kitudom cserélni? esetleg ha valakinek van valami leírása a kormánycseréről megköszönném ha megosztaná velem! Üdv! Más a kormány mögötti burkolat. Illetve másképp kap áramot a kürt, tehát ott is mókolni kell. Valamint a beszerelt alkatrészeknek működniük kell, tehát vizsgán ha nem villan fel az ellenőrző lámpa a lufihoz, akkor bukó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október7, 2014 Megoszt Elküldve Október7, 2014 Más a kormány mögötti burkolat. Illetve másképp kap áramot a kürt, tehát ott is mókolni kell. Valamint a beszerelt alkatrészeknek működniük kell, tehát vizsgán ha nem villan fel az ellenőrző lámpa a lufihoz, akkor bukó. jaj, mikor nézik azt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts