Mdani Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 A kormányműbe ugyanaz az olaj kell, ami az automata váltóban van. Ilyen, vagy ehhez hasonló van nekem is: http://allworldautomotive.com/images/userphotos/22049_34767.jpg Köszönöm a segítséget! Mostmár csak a bak kell, de az úgy néz ki megoldódik, és utána lehet dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január2, 2014 Megoszt Elküldve Január2, 2014 Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok, főleg aki már szedett szét esetleg kormányművet. A szervósból hogy lehet szervótlant csinálni? Valamiért azt érzem hogy a leengedem belőle az olajat, és ledugózom a csövek végét megoldás hosszútávon nem nyerő. A szervóolaj játszik valami szerepet a kormánymű kenésében? Esetleg a szervós fogasléc és hozzátartozó fogaskerék belemegy a szervótlan házba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok, főleg aki már szedett szét esetleg kormányművet. A szervósból hogy lehet szervótlant csinálni? Valamiért azt érzem hogy a leengedem belőle az olajat, és ledugózom a csövek végét megoldás hosszútávon nem nyerő. A szervóolaj játszik valami szerepet a kormánymű kenésében? Esetleg a szervós fogasléc és hozzátartozó fogaskerék belemegy a szervótlan házba? Gond nélkül fog üzemelni a szervós szerintem ha szervótlannak használod, csak Te fogsz nyűglödni vele, mert a szervós egy fordulattal kevesebbet fordul végállásig, más az áttétele, nehezebben fogod tekerni a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok, főleg aki már szedett szét esetleg kormányművet. A szervósból hogy lehet szervótlant csinálni? Valamiért azt érzem hogy a leengedem belőle az olajat, és ledugózom a csövek végét megoldás hosszútávon nem nyerő. A szervóolaj játszik valami szerepet a kormánymű kenésében? Esetleg a szervós fogasléc és hozzátartozó fogaskerék belemegy a szervótlan házba? Gond nélkül fog üzemelni a szervós szerintem ha szervótlannak használod, csak Te fogsz nyűglödni vele, mert a szervós egy fordulattal kevesebbet fordul végállásig, más az áttétele, nehezebben fogod tekerni a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bubuta Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok, főleg aki már szedett szét esetleg kormányművet. A szervósból hogy lehet szervótlant csinálni? Valamiért azt érzem hogy a leengedem belőle az olajat, és ledugózom a csövek végét megoldás hosszútávon nem nyerő. A szervóolaj játszik valami szerepet a kormánymű kenésében? Esetleg a szervós fogasléc és hozzátartozó fogaskerék belemegy a szervótlan házba? Biztonsági okokból én nem bolygatnám ezt a kérdést. Ha szervotlant akarsz akkor olyan kormányművet kell belerakni, már ha egyezik a felfogatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Gond nélkül fog üzemelni a szervós szerintem ha szervótlannak használod, csak Te fogsz nyűglödni vele, mert a szervós egy fordulattal kevesebbet fordul végállásig, más az áttétele, nehezebben fogod tekerni a kormányt. Ezzel tisztában vagyok, pont ez lenne a lényeg, mivel a sima 4.5-öt fordul faltól falig,ami finoman szólva is k*rva sok. (röhej, mert a rekord golyósoros kormányműve is csak 3.7-et) Az oké hogy valamivel nehezebb lesz, de az nem igazán érdekel. Szervót meg nem akarok, mert eddig egyetlen autó volt amiben ültem és eltalálták benne a szervót, az haver kettes swift sportja, pedig vezettem már hetes bmw-től rs6-ig elég változatos palettát. Ráadásul a motort is fogja. Az igazi egyébként egy 3-at forgó gsi kormánymű lenne, de hát olyat szerezni... Biztonsági okokból én nem bolygatnám ezt a kérdést. Ha szervotlant akarsz akkor olyan kormányművet kell belerakni, már ha egyezik a felfogatása. Jelenleg szervótlan, amúgy persze hogy egyezik. Okokat meg lásd feljebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Ezzel tisztában vagyok, pont ez lenne a lényeg, mivel a sima 4.5-öt fordul faltól falig,ami finoman szólva is k*rva sok. (röhej, mert a rekord golyósoros kormányműve is csak 3.7-et) Az oké hogy valamivel nehezebb lesz, de az nem igazán érdekel. Szervót meg nem akarok, mert eddig egyetlen autó volt amiben ültem és eltalálták benne a szervót, az haver kettes swift sportja, pedig vezettem már hetes bmw-től rs6-ig elég változatos palettát. Ráadásul a motort is fogja. Az igazi egyébként egy 3-at forgó gsi kormánymű lenne, de hát olyat szerezni... Jelenleg szervótlan, amúgy persze hogy egyezik. Okokat meg lásd feljebb. Mondjuk műszakin nem tudom hogy ezzel foglalkoznak-e hogy van benne szervó, de nem műkszik... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Mondjuk műszakin nem tudom hogy ezzel foglalkoznak-e hogy van benne szervó, de nem műkszik... :icon1: Itthon? Lesz@rják. Amúgy meg sztem attól mert van benne egy valami, a 4-5 valamiből, attól még nem lesz szervós. :) Most mondjam azt hogy az se motorral szám nélkül, 280as fékekkel kis ffhval meg rendőr felnivel ment át a műszakin a kpm-nél, és csak úgy odavittük? :) Nem, nem mondok ilyet... :) Sajnos itthon még mindig attól függ hogy az adott autó átmegy e a műszakin, hogy a vizsgáztató reggel épp milyen kedvvel ébredt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Itthon? Lesz@rják. Amúgy meg sztem attól mert van benne egy valami, a 4-5 valamiből, attól még nem lesz szervós. :) Most mondjam azt hogy az se motorral szám nélkül, 280as fékekkel kis ffhval meg rendőr felnivel ment át a műszakin a kpm-nél, és csak úgy odavittük? :) Nem, nem mondok ilyet... :) Sajnos itthon még mindig attól függ hogy az adott autó átmegy e a műszakin, hogy a vizsgáztató reggel épp milyen kedvvel ébredt. Az biztos, mert a legutóbbi műszakin szarrárohadt rugótányérral ment átt a kocsi, miután lejártak vele a rázópadról ott láttam a hátsó keréknél a rozsdaport a kocsi alatt... :D műszaki után csináltam meg a felső rugótányért. Pedig aknából elég jól rálátni erre a részre. ;) Ja és a jobboldali talpas is kuka volt úgy kopogott mint állat, megemelve kottyant a kerék, de ezt sem vették észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok, főleg aki már szedett szét esetleg kormányművet. A szervósból hogy lehet szervótlant csinálni? Valamiért azt érzem hogy a leengedem belőle az olajat, és ledugózom a csövek végét megoldás hosszútávon nem nyerő. A szervóolaj játszik valami szerepet a kormánymű kenésében? Esetleg a szervós fogasléc és hozzátartozó fogaskerék belemegy a szervótlan házba? nem vagyok nagy szakértőjem, de én biztosan tartájjal folyadékkal raknám össze, szivattyú nélkül nehogy ugy járjál, mint a zotya, hogy az ffhval, levegőt kap aztán rozsomák Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 nem vagyok nagy szakértőjem, de én biztosan tartájjal folyadékkal raknám össze, szivattyú nélkül nehogy ugy járjál, mint a zotya, hogy az ffhval, levegőt kap aztán rozsomák Ezzel szerintem az a baj, hogy ilyenkor még plusz az olaj ellen is kéne dolgozni. De lehet nincs igazam. Ezért lenne jó valaki aki látott is már közelről szervót. Hiába, ezt a részét nem tanították, csak az alapelveket. Na meg ez szerintem mindegyiknél konstrukciós sajátosság, hogy mit szól az üresen járatáshoz. Szóval kell a típusismeret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Ezzel szerintem az a baj, hogy ilyenkor még plusz az olaj ellen is kéne dolgozni. De lehet nincs igazam. Ezért lenne jó valaki aki látott is már közelről szervót. Hiába, ezt a részét nem tanították, csak az alapelveket. Na meg ez szerintem mindegyiknél konstrukciós sajátosság, hogy mit szól az üresen járatáshoz. Szóval kell a típusismeret. Szerintem a szervóson csak van egy plussz munkahenger úgyanúgy lehet terhelni, az áttételnek végülis tökmindegy hogy Te tekered vagy a mh nyomja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Igen. Egy szervós, nem-klímás bakot. És persze fel kell tenni a szervoszivattyút is, mert a szíj csak úgy fér el. És akkor a tegnap linkelt rajz szerint kell befűzni a szíjat. És akkor jó lesz... Értem én hogy ez papíron jó, csak az a baj hogy hogy a 1730-asz szíj nem igazán akar felmenni a helyére, hiányzik még 2-3 centi.... Pedig a feszítőgörgőt pozícionáltam a furattal ami van rajta, elméletileg az lenne a végállás. És a rajz szerint van befűzve a szíj. Akkor most hogy is van ez? :D Találtam 1763 hosszúságú szíjat, lehet nekem az lenne a megoldás? Nagyon mást már nem tudok kitalálni sajnos... Még a kormányművet sem lesz egyszerű kiszedni, eléggé be vannak rohadva a csavarok.... Ha valaki tud valami érdemlegeset mondani ekkor előre is köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Értem én hogy ez papíron jó, csak az a baj hogy hogy a 1730-asz szíj nem igazán akar felmenni a helyére, hiányzik még 2-3 centi.... Pedig a feszítőgörgőt pozícionáltam a furattal ami van rajta, elméletileg az lenne a végállás. És a rajz szerint van befűzve a szíj. Akkor most hogy is van ez? :D Találtam 1763 hosszúságú szíjat, lehet nekem az lenne a megoldás? Nagyon mást már nem tudok kitalálni sajnos... Még a kormányművet sem lesz egyszerű kiszedni, eléggé be vannak rohadva a csavarok.... Ha valaki tud valami érdemlegeset mondani ekkor előre is köszi :) Pedig az útmutató 1623-at és 1730-at ír attól függően, hogy 8V vagy 16V. Próbáld meg még egyszer szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Pedig az útmutató 1623-at és 1730-at ír attól függően, hogy 8V vagy 16V. Próbáld meg még egyszer szerintem... Párszor megpróbáltam... De mindig ugyanaz volt, nem ment rá. Láttam én is az útmutatóban hogy 1730-at ír, de ha egyszer a gyakorlatban nem megy fel akkor valószínű valami eltérés van. De majd valamit kitalálok, most szét van szedve a kocsi, ha lesz még időm akkor lemérem. mindenesetre el kell játszadozni vele egy kicsit. Valaki személyesen találkozott már ilyennel? Aki csinált ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok, főleg aki már szedett szét esetleg kormányművet. A szervósból hogy lehet szervótlant csinálni? Valamiért azt érzem hogy a leengedem belőle az olajat, és ledugózom a csövek végét megoldás hosszútávon nem nyerő. A szervóolaj játszik valami szerepet a kormánymű kenésében? Esetleg a szervós fogasléc és hozzátartozó fogaskerék belemegy a szervótlan házba? Próbáld meg olajkenés nélkül járatni a motort... Kba hasonló hatása lesz a szervónál az olaj nélküli üzemnek. A dugattyú lévő gumi tömítés szépen elöregszik, lefordul, lereped, a munkahenger belső felülete rohad, majd miután fém a fémen elkezd csúszni egyszer majd menet közben dobja el magát, Te meg nem tudod benni a kanyart, vagy nem térsz vissza a sávodba. Vagy csere szervótlanra, vagy visszaépíteni a rendszert működőképesre. Nekem van egy Rába 15-höz egy komplett hidraulika munkahengerem. 1 évig állt szárazon (volt bele öntve olaj) , a tömítések letapadtak, és használhatatlan lett. A munkahenger fala rozsdamart lett, és így az egész kuka, vagy fel kell polírozni. Elég drága mulatság. Olcsóbb volt venni másikat hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Próbáld meg olajkenés nélkül járatni a motort... Kba hasonló hatása lesz a szervónál az olaj nélküli üzemnek. A dugattyú lévő gumi tömítés szépen elöregszik, lefordul, lereped, a munkahenger belső felülete rohad, majd miután fém a fémen elkezd csúszni egyszer majd menet közben dobja el magát, Te meg nem tudod benni a kanyart, vagy nem térsz vissza a sávodba. Vagy csere szervótlanra, vagy visszaépíteni a rendszert működőképesre. Nekem van egy Rába 15-höz egy komplett hidraulika munkahengerem. 1 évig állt szárazon (volt bele öntve olaj) , a tömítések letapadtak, és használhatatlan lett. A munkahenger fala rozsdamart lett, és így az egész kuka, vagy fel kell polírozni. Elég drága mulatság. Olcsóbb volt venni másikat hozzá. Na, erre voltam kíváncsi, köszi. Jelenleg sem szervós kormánymű van benne, ahogy korábban írtam, csak éppenséggel kezd idegelni, hogy 4.5-öt fordul faltól falig a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Na, erre voltam kíváncsi, köszi. Jelenleg sem szervós kormánymű van benne, ahogy korábban írtam, csak éppenséggel kezd idegelni, hogy 4.5-öt fordul faltól falig a kormány. Kérdés az, hogy a munkahengert ki lehet-e herélni... Elméletileg a szelepektől, ha megszabadulsz, akkor mehet. Igazából sosem szedtem még szét, de elméletileg szétbontható, és a flex csodákra képes... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Na, erre voltam kíváncsi, köszi. Jelenleg sem szervós kormánymű van benne, ahogy korábban írtam, csak éppenséggel kezd idegelni, hogy 4.5-öt fordul faltól falig a kormány. nu akkor nagyjából igazam volt Te most lehet hülyeséget fogok mondani, de ha beraksz olyat, ami kevesebbet fordul, akkor (ugye feltéve, hogy a kerék útja nem változik), akkor az azt jelenti, hogy a egységnyi elmozdulás alatt többet fog elmozdulni a kerék, több lesz a "súrlódás", tehát nehezebb lesz tekerni, nem? gondolom ezé van benne szervó, illetve fordítva, azé lehetett kevesebb fordításra megcsinálni, me van benne szervó vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 nu akkor nagyjából igazam volt Te most lehet hülyeséget fogok mondani, de ha beraksz olyat, ami kevesebbet fordul, akkor (ugye feltéve, hogy a kerék útja nem változik), akkor az azt jelenti, hogy a egységnyi elmozdulás alatt többet fog elmozdulni a kerék, több lesz a "súrlódás", tehát nehezebb lesz tekerni, nem? gondolom ezé van benne szervó, illetve fordítva, azé lehetett kevesebb fordításra megcsinálni, me van benne szervó vagy nem? De igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 De igen! aham nekem még saját szervótlannal is meggyűlik néha a bajom, amikor parkolok, nem tom mi lenne, ha még erősebben kéne tekerni, így is néha "csavarodik" a kormány dehát a "wookie"-k erősek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 nu akkor nagyjából igazam volt Te most lehet hülyeséget fogok mondani, de ha beraksz olyat, ami kevesebbet fordul, akkor (ugye feltéve, hogy a kerék útja nem változik), akkor az azt jelenti, hogy a egységnyi elmozdulás alatt többet fog elmozdulni a kerék, több lesz a "súrlódás", tehát nehezebb lesz tekerni, nem? gondolom ezé van benne szervó, illetve fordítva, azé lehetett kevesebb fordításra megcsinálni, me van benne szervó vagy nem? De-de úgy ahogy mondod. De nekem nincs vele gondom, én nyitott tenyérrel parkolok ezzel is. Legalább rászoktatja az embert hogy álló helyben nem tekergetjük a kormányt. Mondjuk az 50 kilós csajszi a múltkor küzdött vele. :D Én már megszoktam. Viszont a kortárs opelek szervói ritka sz@rok, mikor hoztam haza a donor astrát münchenből majdnem leestem az autópályáról, mert nem sebességfüggő a szervó. Visszajelzés alig, ha jeges/csúszós útra megyek, észre sem veszem, mert ott a szervótlan elkönnyül, a szervós meg alapból könnyű. Plusz a motort is fogja valamennyire. Szóval szervósítani semmiképp nem akarok, viszont ahogy én közlekedek, szükség lenne a közvetlenebb kormányreakcióra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 De-de úgy ahogy mondod. De nekem nincs vele gondom, én nyitott tenyérrel parkolok ezzel is. Legalább rászoktatja az embert hogy álló helyben nem tekergetjük a kormányt. Mondjuk az 50 kilós csajszi a múltkor küzdött vele. :D Én már megszoktam. Viszont a kortárs opelek szervói ritka sz@rok, mikor hoztam haza a donor astrát münchenből majdnem leestem az autópályáról, mert nem sebességfüggő a szervó. Visszajelzés alig, ha jeges/csúszós útra megyek, észre sem veszem, mert ott a szervótlan elkönnyül, a szervós meg alapból könnyű. Plusz a motort is fogja valamennyire. Szóval szervósítani semmiképp nem akarok, viszont ahogy én közlekedek, szükség lenne a közvetlenebb kormányreakcióra. értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 ...Viszont a kortárs opelek szervói ritka sz@rok, mikor hoztam haza a donor astrát münchenből majdnem leestem az autópályáról, mert nem sebességfüggő a szervó. Visszajelzés alig, ha jeges/csúszós útra megyek, észre sem veszem, mert ott a szervótlan elkönnyül, a szervós meg alapból könnyű. Plusz a motort is fogja valamennyire. Szóval szervósítani semmiképp nem akarok, viszont ahogy én közlekedek, szükség lenne a közvetlenebb kormányreakcióra. Na azért ennyire nem durva a helyzet, simán meglehet szokni :) Nagybátyó full fapad (értsd szervó nélküli) 1.7D F Astráját hajtottam egy ideig, ahhoz képest a Vectra egy álom. Teljesen ugyanazok a reakciók a szervóssal is, csak kényelmesebb. Csapatni is lehet vele, viszont nemkell annyit tekerni, mint az Ikarus helyijáraton a Mecsekbe. Dehát kinek a pap, kinek a paplan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 Na azért ennyire nem durva a helyzet, simán meglehet szokni :) Nagybátyó full fapad (értsd szervó nélküli) 1.7D F Astráját hajtottam egy ideig, ahhoz képest a Vectra egy álom. Teljesen ugyanazok a reakciók a szervóssal is, csak kényelmesebb. Csapatni is lehet vele, viszont nemkell annyit tekerni, mint az Ikarus helyijáraton a Mecsekbe. Dehát kinek a pap, kinek a paplan :) Az, hogy meg lehet szokni, még nem jelenti azt hogy nem sz@r. :D Plusz nekem ne egy rugó feszítgesse a szíjamat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts