megadave Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 Kormánymű topik. De ez nem mindenkinek egyértelmű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 Kormánymű topik. De ez nem mindenkinek egyértelmű... Elnézést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkasbalintm Elküldve Szeptember8, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2013 Sziasztok, Pár napi guglizás után feladtam, és inkább kérdeznék. Van egy '94-es 1.6GL Astrám. Asszonypajtinak meglett a jogsija, és hát a kenyérszervó neki még annyira nem megy, így gondoltam, ok szerzünk bele szervót. Jó áron sikerült is 'kompletten' hozzájutni, viszont itt jön a problémám. Ugyebár az enyém sima ékszíjas, szervóhoz meg kéne 6pk-s bordás tárcsa a generátorhoz (Bosch), valamint a vezérműhöz (?). A közelemben (győr), és a neten talált szinte összes bontót felhívtam, de ilyen tárcsákat sehol nem tudtak adni. A legnagyobb gondom, hogy a cikkszámát, vagy a rendes nevét sem tudom a dolgoknak. Ha valaki tudna benne segíteni (esetleg van eladó), akkor kérem ne habozzon. Köszönöm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2013 Sziasztok, Pár napi guglizás után feladtam, és inkább kérdeznék. Van egy '94-es 1.6GL Astrám. Asszonypajtinak meglett a jogsija, és hát a kenyérszervó neki még annyira nem megy, így gondoltam, ok szerzünk bele szervót. Jó áron sikerült is 'kompletten' hozzájutni, viszont itt jön a problémám. Ugyebár az enyém sima ékszíjas, szervóhoz meg kéne 6pk-s bordás tárcsa a generátorhoz (Bosch), valamint a vezérműhöz (?). A közelemben (győr), és a neten talált szinte összes bontót felhívtam, de ilyen tárcsákat sehol nem tudtak adni. A legnagyobb gondom, hogy a cikkszámát, vagy a rendes nevét sem tudom a dolgoknak. Ha valaki tudna benne segíteni (esetleg van eladó), akkor kérem ne habozzon. Köszönöm ;) Egy fotengely szijtarcsam van..meg talan egy generatortarcsa is akad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkasbalintm Elküldve Szeptember8, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2013 Egy fotengely szijtarcsam van..meg talan egy generatortarcsa is akad. :) Akkor a többit privátban ;) Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
pálcika Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Sziasztok! Van egy 96 decemberi 1,7 D Opel motoros Astrám. Nekem ez teljesen új, eddig csak Wartburgom Trabantom Skodám stb... volt. :) Vannak problémáim, de a leg égetőbb a kormány szervó hibája. Konkrétan nem megy. Olaj van benne elég. Mit kell még megnéznem? /Igen, elolvastam a kormánymű topikot, de ez nekem nem volt elég/ Ha tudtok segítsetek! Köszönöm! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Mit jelent hogy nem megy? Teljesen? vagy zajos? szivattyút hallod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Victor75 Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 Sziasztok! Van egy 96 decemberi 1,7 D Opel motoros Astrám. Nekem ez teljesen új, eddig csak Wartburgom Trabantom Skodám stb... volt. :) Vannak problémáim, de a leg égetőbb a kormány szervó hibája. Konkrétan nem megy. Olaj van benne elég. Mit kell még megnéznem? /Igen, elolvastam a kormánymű topikot, de ez nekem nem volt elég/ Ha tudtok segítsetek! Köszönöm! :icon1: Kapásból egy olajcserét érdemes megejteni. Nekem is csak ennyi kellett, nálam is olyan volt mintha nem menne, kapaszkodni kellett a kormányba rendesen, olajcsere után meg szinte tenyérrel is megy. Nem is muszáj megbontani a rendszert, elég ha a tartályból fecskendővel 2-3 alkalommal kiszívod az olajat, persze közben menni is kell vele valamennyit. Sima MOL-os automata váltó olajat vettem bele de bármely cég Dexron 2-es szabványú olaja jó, az 1 literes flakon elég is a frissítésre Link to comment Megosztás: More sharing options...
pálcika Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 Mit jelent hogy nem megy? Teljesen? vagy zajos? szivattyút hallod? Olyan mintha egy régi 1200-es Ladát vezetnék, nagyon nehéz tekerni a kormányt. Mondjuk ha odalépek neki, /magas fordulatnál/ akkor kicsit javul a Helyzet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pálcika Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 Kapásból egy olajcserét érdemes megejteni. Nekem is csak ennyi kellett, nálam is olyan volt mintha nem menne, kapaszkodni kellett a kormányba rendesen, olajcsere után meg szinte tenyérrel is megy. Nem is muszáj megbontani a rendszert, elég ha a tartályból fecskendővel 2-3 alkalommal kiszívod az olajat, persze közben menni is kell vele valamennyit. Sima MOL-os automata váltó olajat vettem bele de bármely cég Dexron 2-es szabványú olaja jó, az 1 literes flakon elég is a frissítésre Köszönöm, ezt megpróbálom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Üdv mindenki! Olyanban kérném a segítségeteket, hogy C16NZ-ből szervó jó lehet x16xel-be? miket kell cserélni hozzá? Ez lenne a szett : http://kepfeltoltes.hu/view/131202/20121203705_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Ismét üdv mindenkinek! Még mindig ezzel a szervózással lenne kérdésem, X16Xel motorra nincs véletlenül valakinek szervós tartóbakja? Más motorról nem jó? És ha klíma van az autómban akkor ahhoz milyen tartóbak kell? Valamint így ha benne lesz a szervó és a klíma akkor milyen hosszú szíjat kell rá vennem? Előre is köszön a válaszokat! Remélem erre több ékezik mint az előzőre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Ismét üdv mindenkinek! Még mindig ezzel a szervózással lenne kérdésem, X16Xel motorra nincs véletlenül valakinek szervós tartóbakja? Más motorról nem jó? És ha klíma van az autómban akkor ahhoz milyen tartóbak kell? Valamint így ha benne lesz a szervó és a klíma akkor milyen hosszú szíjat kell rá vennem? Előre is köszön a válaszokat! Remélem erre több ékezik mint az előzőre :) Klímás tartóbak kell Neked, tehát az enyém nem jó! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Klímás tartóbak kell Neked, tehát az enyém nem jó! :S Kár! És miben más a klímás tartóbak és a nem klímás? utólagos diavia klíma van az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Kár! És miben más a klímás tartóbak és a nem klímás? utólagos diavia klíma van az autóban. Olvasgattam kicsit itt a fórumon, és mintha azt írtátok volna hogy az utólagos diavia digit klímáshoz a sima szervós tartóbak kell és 1730 hosszúságú szíj. Ez így stimmel is? :) És ami vezetőgörgő van lent a klímakompresszorkonzolon az marad a helyén és azon is fűzzem át a szíjat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Olvasgattam kicsit itt a fórumon, és mintha azt írtátok volna hogy az utólagos diavia digit klímáshoz a sima szervós tartóbak kell és 1730 hosszúságú szíj. Ez így stimmel is? :) És ami vezetőgörgő van lent a klímakompresszorkonzolon az marad a helyén és azon is fűzzem át a szíjat? Valószínű én írtam. :) Igen. Igen. Így kell felfűzni a szíjat: A: generátor G2: eredeti feszítőgörgő M: főtengely szíjtárcsa G1: utólagos feszítőgörgő a konzolon C: klímakompresszor I: szervoszivattyú (nincs mit :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Jó estét! A szervotartálytól a kormányműig tartó nem roppantott olajálló csövet mivel tudom helyettesíteni? Például azonos átmérőjű vízcsővel (Opelból származó)? Vagy inkább vegyek méterre szabadon darabolható olajálló csövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Olvasgattam kicsit itt a fórumon, és mintha azt írtátok volna hogy az utólagos diavia digit klímáshoz a sima szervós tartóbak kell és 1730 hosszúságú szíj. Ez így stimmel is? :) És ami vezetőgörgő van lent a klímakompresszorkonzolon az marad a helyén és azon is fűzzem át a szíjat? Nem tudom, hogy a diavia klímáshoz milyen tartó van, de nálam a gyári motortartó bak+klíma, szervó tartó egyben van. Még a klímásításkor került le egy sima szervó tartó motor konzol, amihez van egy gumibak csatlakozó, és egy feszítőgörgő. Ezt tudom neked felajánlani. Nem tudom, hogy Diavia esetén jó-e, de a gyári kompresszornál nem volt jó. X16XEL lett utólag klímásítva, míg szervóm volt. Tehát ha jó, akkor fel tudom ajánlani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Nem tudom, hogy a diavia klímáshoz milyen tartó van, de nálam a gyári motortartó bak+klíma, szervó tartó egyben van. Még a klímásításkor került le egy sima szervó tartó motor konzol, amihez van egy gumibak csatlakozó, és egy feszítőgörgő. Ezt tudom neked felajánlani. Nem tudom, hogy Diavia esetén jó-e, de a gyári kompresszornál nem volt jó. X16XEL lett utólag klímásítva, míg szervóm volt. Tehát ha jó, akkor fel tudom ajánlani. Ne keverd már össze szegényt! :) NEM jó neki. A diavia digitklímának külön tartókonzolja és saját feszítőgörgője van. Más nem kell hozzá, csak egy hosszabb szíj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Ne keverd már össze szegényt! :) NEM jó neki. A diavia digitklímának külön tartókonzolja és saját feszítőgörgője van. Más nem kell hozzá, csak egy hosszabb szíj. Csak neki nincsen szervós tartóbakja, csak klímája. Akkor vennie kell szervós tartóbakot?? Már én is megkeveredtem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Jó estét! A szervotartálytól a kormányműig tartó nem roppantott olajálló csövet mivel tudom helyettesíteni? Például azonos átmérőjű vízcsővel (Opelból származó)? Vagy inkább vegyek méterre szabadon darabolható olajálló csövet? hidraulika csővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Csak neki nincsen szervós tartóbakja, csak klímája. Akkor vennie kell szervós tartóbakot?? Már én is megkeveredtem! :D Igen. Egy szervós, nem-klímás bakot. És persze fel kell tenni a szervoszivattyút is, mert a szíj csak úgy fér el. És akkor a tegnap linkelt rajz szerint kell befűzni a szíjat. És akkor jó lesz... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Igen. Egy szervós, nem-klímás bakot. És persze fel kell tenni a szervoszivattyút is, mert a szíj csak úgy fér el. És akkor a tegnap linkelt rajz szerint kell befűzni a szíjat. És akkor jó lesz... Na nekem ilyen bakom van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Na nekem ilyen bakom van! :) Ezt örömmel hallom... :D Egyébként pedig köszönöm szépen a segítséget, és a rajzot is, így már kb minden egyértelmű :) Szervós nem klímás bak feszítőgörgővel + 1730as szíj minden a helyére és kész is :) mennyi és milyen olaj kell a rendszerbe? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 A kormányműbe ugyanaz az olaj kell, ami az automata váltóban van. Ilyen, vagy ehhez hasonló van nekem is: http://allworldautomotive.com/images/userphotos/22049_34767.jpg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts