Krajcso Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Hali! Tanácsotokat kérem: A kormányművembe valami kotyog, olyan mintha valami akadás lenne.A holtjátéknál jobra-balra koppan egyet.A futómű most lett felújítva szóval nem szilent,összekötő stabilizátor és egyéb hasonló.Szerelő nem tudta megállapítani szétszerelés nélkül hogy mi lehet a bibi.Vagy cseréljem ki úgy ahogy van, mennyi pénz lenne nekem egy jó állapotú használt? A kormánymű lógását lehet kompenzálni az alján lévő nagy csavarral (kb 32-es), illetve a pár hozzászólással fentebb tárgyalt alkatrész miatt is érezhetsz koppanást. De ha ez nem segít, akkor inkább érdemes egy kevés kilóméteres kormányművet komplett átrakni, 6-7000-ért már jót lehet venni bontottan, egy délután alatt ki lehet cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Ez a bevagdosott lemez a kormányösszekötőnél mennyire fontos? Gondolom a csavarok letekeredését akadályozza. Nekem hiányzik. Ez tré? Mi ennek a neve? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Ez a bevagdosott lemez a kormányösszekötőnél mennyire fontos? Gondolom a csavarok letekeredését akadályozza. Nekem hiányzik. Ez tré? Mi ennek a neve? Köszi! Hát nem ártana ha meglenne, de én mikor szedtem ki a kormányművet, rendes nagy racsniskészlettel izomból nyomva tudtam csak megindítani a csavarokat, tehát berohad az rendesen ettől a lemezkétől függetlenül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Kotyogás Én megvetem azt a "valamit", amit előbbiekben(http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=335&st=1560&p=884934&#entry884934) ajánlottak holnap teszem bele, majd referálok javult-e a kormány kotyogása, remélem........... Száma: 322302 GM: 90374451 Cromax 4400HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Kotyogás Én megvetem azt a "valamit", amit előbbiekben(http://www.opelforum...34) ajánlottak holnap teszem bele, majd referálok javult-e a kormány kotyogása, remélem........... Száma: 322302 GM: 90374451 Cromax 4400HUF Szervós vagy nem szervós a tied? Fotókat csinálj a szerelésről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Kotyogás Én megvetem azt a "valamit", amit előbbiekben(http://www.opelforum...34) ajánlottak holnap teszem bele, majd referálok javult-e a kormány kotyogása, remélem........... Száma: 322302 GM: 90374451 Cromax 4400HUF Engem is érdekelne mert nagyon zavaró a kopogás! ............. nekem szervós van! Szám alapján nem szervóshoz való! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Szervós vagy nem szervós a tied? Fotókat csinálj a szerelésről! szervó, szervó........már hallatom valahol ez a kifejezést, mi is az?..........92es! GL! ebbe a kormány is extra..... Engem is érdekelne mert nagyon zavaró a kopogás! ............. nekem szervós van! Szám alapján nem szervóshoz való! :( vhol előbbiekben az olvastam hogy mind1, még a Vectrákba is ilyen nyavaja kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Kotyogás Én megvetem azt a "valamit", amit előbbiekben(http://www.opelforum...34) ajánlottak holnap teszem bele, majd referálok javult-e a kormány kotyogása, remélem........... Száma: 322302 GM: 90374451 Cromax 4400HUF Sikerült a csere?? Passzolt az alkatrész? Esetleg fotók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Sikerült a csere?? Passzolt az alkatrész? Esetleg fotók? Ja igen, bocs, minden ok lett, csak fel akartam tetetni a GYIKba, de valahol elhalt a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Összedobtam gyorsan a leírást: http://www.taylor.hu/astra/kormany/ van itt még ez-az, akit érdekel: http://www.taylor.hu/astra/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Összedobtam gyorsan a leírást: http://www.taylor.hu/astra/kormany/ van itt még ez-az, akit érdekel: http://www.taylor.hu/astra/ Szuper leírás, köszönöm. De ezek szerint nem szüntette meg teljesen a kotyogást :( Nekem elég sok van benne, remélem ezen majd sokat segít. Remélem a kisvideón jól látszik: http://youtu.be/mg7y86AY-WI Neked mennyire mozgott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Szuper leírás, köszönöm. De ezek szerint nem szüntette meg teljesen a kotyogást :( Nekem elég sok van benne, remélem ezen majd sokat segít. Remélem a kisvideón jól látszik: Neked mennyire mozgott? nebasz és Te ezzel még közlekedsz? mondjuk mozgott a kamera, de sztem még a kormánymű is lötyögött, nem csak a rúd a kormányműben(én azt is megnézném) enyémbe még csak 130ezer van(de tényleg!) ha kell a régi, ami szerintem nem kopott, jópénzé megkapod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 nebasz és Te ezzel még közlekedsz? mondjuk mozgott a kamera, de sztem még a kormánymű is lötyögött, nem csak a rúd a kormányműben(én azt is megnézném) enyémbe még csak 130ezer van(de tényleg!) ha kell a régi, ami szerintem nem kopott, jópénzé megkapod.... Most ment át műszakin, így nyugodtan használtam eddig. Amúgy holtjátéka a kormányműnek nulla csak ez a függőleges mozgása van, ami lehet annak is köszönhető hogy a futomű állító "szakember" ellentartás nélkül feszegette a kicsit berohadt állítócsavart. Remélem hétvégén lesz rá időm és akkor szétszedem. (ja és én 160ekm-nél tartok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Most ment át műszakin, így nyugodtan használtam eddig. Amúgy holtjátéka a kormányműnek nulla csak ez a függőleges mozgása van, ami lehet annak is köszönhető hogy a futomű állító "szakember" ellentartás nélkül feszegette a kicsit berohadt állítócsavart. Remélem hétvégén lesz rá időm és akkor szétszedem. (ja és én 160ekm-nél tartok) nekem úgy tűnt, mintha mozgott volna a tűzfalon a kormánymű, de ha Te mondod cromax 4400 van ez a valami oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Hali Egy GSi kormány könnyen felrakható egy gagyi helyére ugye? nem kell faragni semmit? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Hali Egy GSi kormány könnyen felrakható egy gagyi helyére ugye? nem kell faragni semmit? köszi A gagyi alatt, a gyári 2-ágú betmenkormányt érted, vagy valami utángyári sportkormány van benne? Ha gyári-gagyi, légzsák nélkül, akkor "csak" le kell venni, és föltenni a helyére, méretek, rögzítés ugyan az. A rögzítő csavart ne tekerd le teljesen, csak a menet végéig, mert amikor rángatod, meg ütöd, akkor nem fog arcba-vágni, amikor leugrik. Ha valami sport-gagyi van benne, akkor nem tudom hogy van fölcsinálva, meg milyen a rögzítése, de az adapterét kell legyógyítani a kormányoszlopról. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Hali Egy GSi kormány könnyen felrakható egy gagyi helyére ugye? nem kell faragni semmit? köszi Nem. Nekem GSI kormány (amit nem csak gsi-be raktak) helyett tettem be egy "gagyit", majd egy calibra kormányt :) Nem kell faragni semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 A gagyi alatt, a gyári 2-ágú betmenkormányt érted, vagy valami utángyári sportkormány van benne? Ha gyári-gagyi, légzsák nélkül, akkor "csak" le kell venni, és föltenni a helyére, méretek, rögzítés ugyan az. A rögzítő csavart ne tekerd le teljesen, csak a menet végéig, mert amikor rángatod, meg ütöd, akkor nem fog arcba-vágni, amikor leugrik. Ha valami sport-gagyi van benne, akkor nem tudom hogy van fölcsinálva, meg milyen a rögzítése, de az adapterét kell legyógyítani a kormányoszlopról. ;) megelőztél mester :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 megelőztél mester :D jah... nagyon ráérek. "Kicsit" elmelegedett a cucc amit forrasztok, aztán technikai szünet van :lol: :D Aztán a Cali kormányon van annyi minta, mint a gagyin amit adtam? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 jah... nagyon ráérek. "Kicsit" elmelegedett a cucc amit forrasztok, aztán technikai szünet van :lol: :D Aztán a Cali kormányon van annyi minta, mint a gagyin amit adtam? :D :P Annyi nyilván nincs :D De egész jó az is. A gagyit meg megtartottam tartaléknak, túl szép hogy elkótyavetyéljem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Nem. Nekem GSI kormány (amit nem csak gsi-be raktak) helyett tettem be egy "gagyit", majd egy calibra kormányt :) Nem kell faragni semmit. megelőztél mester :D gyári gagyi alatt, igen a GYÁRI gagyit értem, ami egy GL-be "dukált" (egyéb hülyeségeket elvből nem rakok bele, főleg hogy szervótlan) mé cserélted Te azt le, nem jó? márhogy a GSi-t? ja ugye a GSi nem kisebb? már külsőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 gyári gagyi alatt, igen a GYÁRI gagyit értem, ami egy GL-be "dukált" (egyéb hülyeségeket elvből nem rakok bele, főleg hogy szervótlan) mé cserélted Te azt le, nem jó? márhogy a GSi-t? ja ugye a GSi nem kisebb? már külsőre magával a kormánnyal nincs gond, az õ konkrét példánya volt nagyon csúnyán kikopva, meg már el is forgott helyenként, azért lett lecserélve. Méretben kb ugyan az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Így van:) elforgott, lukas volt, kopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 magával a kormánnyal nincs gond, az õ konkrét példánya volt nagyon csúnyán kikopva, meg már el is forgott helyenként, azért lett lecserélve. Méretben kb ugyan az. Így van:) elforgott, lukas volt, kopott. 4ért megéri egy ilyen kormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 4ért megéri egy ilyen kormány? Ami lyukas és kopott? Persze. :lol: Egyébként is attól függ, hogy neked megéri-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts