dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Egyéni döntése Tiv-nek, de ennyi erővel azt is fikázhatod, ha évekig nem csináltatja meg az ABS-ét. :lol: Így van mindenkinek egyéni döntése. De lebutítani valamit nem okos dolog szerintem. Amúgy ha már van ABS azt is illik megcsináltatni szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Egyéni döntése Tiv-nek, de ennyi erővel azt is fikázhatod, ha évekig nem csináltatja meg az ABS-ét. :D Így van mindenkinek egyéni döntése. De lebutítani valamit nem okos dolog szerintem. Amúgy ha már van ABS azt is illik megcsináltatni szerintem. :lol: Az átvezetőszalag elszakadt benne, megforrasztottam de nem igazán biztam meg benne. Igaz a duda utána tökéletesen működött,de ki tudja. Amugy mindig bekötöm magam, és nem hiszem hogy ezzel olyan nagyon veszélyeztetem magam. Ezen kívül minden tökéletesen működik az autóban. Zotya, nem a kukába dobtam ki azért. :D A kormány rtominál van, a légzsák itt figyel a szekrényben. Akkor is jobban tetszik ez a három küllős, mint az a bumfordi légzsákos ahol keresgélni kell a duda gombot vész esetén. Itt püfölhetem az egész közepét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Az átvezetőszalag elszakadt benne, megforrasztottam de nem igazán biztam meg benne. Igaz a duda utána tökéletesen működött,de ki tudja. Amugy mindig bekötöm magam, és nem hiszem hogy ezzel olyan nagyon veszélyeztetem magam. Ezen kívül minden tökéletesen működik az autóban. Zotya, nem a kukába dobtam ki azért. ;) A kormány rtominál van, a légzsák itt figyel a szekrényben. Akkor is jobban tetszik ez a három küllős, mint az a bumfordi légzsákos ahol keresgélni kell a duda gombot vész esetén. Itt püfölhetem az egész közepét. :D Nekem a légzsákos a befutó! :lol: Nem azért, mert nekem ilyen van, hanem mert valamiért jobban megfog. :D De a 3 küllős is szép! (szebb mint a "sima" gyári) a 3 astrában 3 különböző kormány volt, kipróbálhattam mindet, de nekem a "bumfordi" tetszett a legjobban. Az isuzuba ez volt, de kicseréltem az 1.6-oséra, mert az 3 küllős volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Az átvezetőszalag elszakadt benne, megforrasztottam de nem igazán biztam meg benne. Igaz a duda utána tökéletesen működött,de ki tudja. Amugy mindig bekötöm magam, és nem hiszem hogy ezzel olyan nagyon veszélyeztetem magam. Ezen kívül minden tökéletesen működik az autóban. Zotya, nem a kukába dobtam ki azért. :D A kormány rtominál van, a légzsák itt figyel a szekrényben. Akkor is jobban tetszik ez a három küllős, mint az a bumfordi légzsákos ahol keresgélni kell a duda gombot vész esetén. Itt püfölhetem az egész közepét. :lol: Tudtál volna venni átvezetőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Nekem a légzsákos a befutó! :lol: Nem azért, mert nekem ilyen van, hanem mert valamiért jobban megfog. :D De a 3 küllős is szép! (szebb mint a "sima" gyári) a 3 astrában 3 különböző kormány volt, kipróbálhattam mindet, de nekem a "bumfordi" tetszett a legjobban. Az isuzuba ez volt, de kicseréltem az 1.6-oséra, mert az 3 küllős volt. :lol: Nekem is a bumfordi légzsákos jön be csak mivel nem légzsákos a kocsi fel lehet tenni de csomót kéne vele mókolni, hogy jó legyen az index vissza csapja meg minden szar meg a dudához is be kéne relézni is ki kellene cserélni a kormányoszlopot újra venni átvezetőt amit eladtam. Aztán lenne jó. Így meg vettem egy 4 küllős bőr calibra kormányt azt kell majd be hekkelnem kormányoszlopom is van. Elegem van, astrába jó a kormány corsába meg nem ér ki a menet így cserélem a rudat hosszabbra nincs jobb 5letem remélem lehet még nem néztem rá pontosan. ;) Nálam azt hívják kormánynak ami 4 ágú :D a többit ilyen viccesnek tartom ilyen maradi vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Nekem a légzsákos a befutó! :D Nem azért, mert nekem ilyen van, hanem mert valamiért jobban megfog. :D De a 3 küllős is szép! (szebb mint a "sima" gyári) a 3 astrában 3 különböző kormány volt, kipróbálhattam mindet, de nekem a "bumfordi" tetszett a legjobban. Az isuzuba ez volt, de kicseréltem az 1.6-oséra, mert az 3 küllős volt. :lol: Nekem is ez a 3 küllős van, bőrös volt, de kopott. Ujra bőröztem. :lol: Tudtál volna venni átvezetőt ;) Persze. De nem akartam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! A facelift előtti ill. utáni szervós Astráknál azonos a kormánymű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! A facelift előtti ill. utáni szervós Astráknál azonos a kormánymű? Igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Kormányművet mennyire bonyolult kicserélni??Még nem akarom,vagy legalábbis nem most..de már hallom hogy kopog..Bár lehet hogy elég lesz csak a kormányösszekötőket cserélnem..Csak kíváncsi vagyok,hogyha netán a kormánymű lesz esedékes,akkor mi vár rám? :D Astra F C14NZ 92-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Kormányművet mennyire bonyolult kicserélni??Még nem akarom,vagy legalábbis nem most..de már hallom hogy kopog..Bár lehet hogy elég lesz csak a kormányösszekötőket cserélnem..Csak kíváncsi vagyok,hogyha netán a kormánymű lesz esedékes,akkor mi vár rám? :D Astra F C14NZ 92-es Kopogás az lehet teló is, talpas is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fopeltibi Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Pár évvel ezelőtt kb 3 éve volt egy kisebb csattanásom, (f astra 94-es kombi) belém jöttek hátulról kb 40-el egy G astrával kb 2002-es évjárat lehetett, a lényeg hogy kinyíltak neki a légzsákok+ kicsit vicces az anyós oldali légzsák mikor kinyílt a fedlapja kitörte a szélvédőt :D eléggé érdekes azért:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Pár évvel ezelőtt kb 3 éve volt egy kisebb csattanásom, (f astra 94-es kombi) belém jöttek hátulról kb 40-el egy G astrával kb 2002-es évjárat lehetett, a lényeg hogy kinyíltak neki a légzsákok+ kicsit vicces az anyós oldali légzsák mikor kinyílt a fedlapja kitörte a szélvédőt :D eléggé érdekes azért:) De ezt miért ide írtad? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fopeltibi Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 De ezt miért ide írtad? :P Mert láttam hogy volt vélemény a légzsákkal kapcsoltban, gondoltam megosztom ezt a kis történetet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Kormányművet mennyire bonyolult kicserélni??Még nem akarom,vagy legalábbis nem most..de már hallom hogy kopog..Bár lehet hogy elég lesz csak a kormányösszekötőket cserélnem..Csak kíváncsi vagyok,hogyha netán a kormánymű lesz esedékes,akkor mi vár rám? :D Astra F C14NZ 92-es Kopogás az lehet teló is, talpas is. Vagy a műszerfal alatt a kicsúszott megvezető műanyag perselye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Mikor lassan tekerem a kormányt balra, ropogást hallok előről, valamint menet közben rugózáskor is jön a hang. Ez a kormánygömbfej halálára utal? Ha igen, van valami különös tudnivaló a cseréjével kapcsolatban? Vagy nem annyira bonyolult? Csere után gondolom futóműállítás javallott, nem? Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Mikor lassan tekerem a kormányt balra, ropogást hallok előről, valamint menet közben rugózáskor is jön a hang. Ez a kormánygömbfej halálára utal? Ha igen, van valami különös tudnivaló a cseréjével kapcsolatban? Vagy nem annyira bonyolult? Csere után gondolom futóműállítás javallott, nem? Üdv, Ákos Inkább utal toronycsapágyra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Mikor lassan tekerem a kormányt balra, ropogást hallok előről, valamint menet közben rugózáskor is jön a hang. Ez a kormánygömbfej halálára utal? Ha igen, van valami különös tudnivaló a cseréjével kapcsolatban? Vagy nem annyira bonyolult? Csere után gondolom futóműállítás javallott, nem? Üdv, Ákos Nekem dúrván meg volt halva a jobbos kormányösszekötőm ( kézzel le-fel tudtam mozgatni), dúrván dübörgött ha egy kis gödröt fogtam vele, és ha megmozgatom (nem járó motornál, mivel szervós) alaphelyzetben a kormány mozgását, mint ha a holtjátékot nézném, akkor érződött, hogy valami kissé kattog, tehát meg van kopva. A legjobb, ha megkérsz valakit, hogy mozgassa 1-2 centiket a kormányt, és te meg fogd meg a kormányösszekötő gömbfejet, azonnal érezni fogod, hogy ott van-e a gond! Szerintem sem az lesz. :D Én nem vittem futóműállításra, mivel ugyanolyan volt a gömbfej, és a menete is ugyanolyan volt, ezért mi számoltuk, asszem 13 menet volt mire kijött, ugyanennyit ment be az új is, és nem húz semerre. egy 2900 ft-os alkatrész miatt nem volt megoldható a futómű állíttatás... (anyagi okok miatt) de az lett volna a biztos megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nekem dúrván meg volt halva a jobbos kormányösszekötőm ( kézzel le-fel tudtam mozgatni), dúrván dübörgött ha egy kis gödröt fogtam vele, és ha megmozgatom (nem járó motornál, mivel szervós) alaphelyzetben a kormány mozgását, mint ha a holtjátékot nézném, akkor érződött, hogy valami kissé kattog, tehát meg van kopva. A legjobb, ha megkérsz valakit, hogy mozgassa 1-2 centiket a kormányt, és te meg fogd meg a kormányösszekötő gömbfejet, azonnal érezni fogod, hogy ott van-e a gond! Szerintem sem az lesz. :D Én nem vittem futóműállításra, mivel ugyanolyan volt a gömbfej, és a menete is ugyanolyan volt, ezért mi számoltuk, asszem 13 menet volt mire kijött, ugyanennyit ment be az új is, és nem húz semerre. egy 2900 ft-os alkatrész miatt nem volt megoldható a futómű állíttatás... (anyagi okok miatt) de az lett volna a biztos megoldás. Gondolom éreznem kell, hogy valami kottyan a gömbfejnél, ugye? Toronycsapágy cseréhez szét kell szedni a futóművet, és vigyem autószerelőhöz a kocsit, vagy egyszerű földi halandó is meg tudja csinálni, egy viszonylag széleskörű szerszámparkkal? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Nos,nekem nem a kormányösszekötőim vannak elkopva,hanem mikor a kormányt álló helyben NEM tekergetve megmozgatom le-föl,akkor kb 1-2millimétert kotyog,na ezt hallom én..azért gondoltam a kormányműre..de gondolom ez még nem veszélyes annyira hogy ne lehessen használni az autót??Csak gondolom m ajd előbb utóbb kormányművet kell cserélnem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Nos,nekem nem a kormányösszekötőim vannak elkopva,hanem mikor a kormányt álló helyben NEM tekergetve megmozgatom le-föl,akkor kb 1-2millimétert kotyog,na ezt hallom én..azért gondoltam a kormányműre..de gondolom ez még nem veszélyes annyira hogy ne lehessen használni az autót??Csak gondolom m ajd előbb utóbb kormányművet kell cserélnem... Na ez nálam is megvan, de arra gondoltam hogy a kormányrudat tartó valami van kikopva a műszerfal alatt.. Viszont én nem hallom.. azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Nos,nekem nem a kormányösszekötőim vannak elkopva,hanem mikor a kormányt álló helyben NEM tekergetve megmozgatom le-föl,akkor kb 1-2millimétert kotyog,na ezt hallom én..azért gondoltam a kormányműre..de gondolom ez még nem veszélyes annyira hogy ne lehessen használni az autót??Csak gondolom m ajd előbb utóbb kormányművet kell cserélnem... Egy alapos futómű vizsgálat majd megmondja. Sok helyen akár 2eFt-ért is megcsinálják. Szerintem ennyit bőven megér hogy az ember ne vaktába cserélgessen alkatrészeket vagy hagyja magát megvezetni egy szerelővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Gondolom éreznem kell, hogy valami kottyan a gömbfejnél, ugye? Toronycsapágy cseréhez szét kell szedni a futóművet, és vigyem autószerelőhöz a kocsit, vagy egyszerű földi halandó is meg tudja csinálni, egy viszonylag széleskörű szerszámparkkal? :D Persze, "pattog" a kezedben az összekötő (fel-le is mozog ha újjal nyomod, és már nagyon kivan...) Egy alapos futómű vizsgálat majd megmondja. Sok helyen akár 2eFt-ért is megcsinálják. Szerintem ennyit bőven megér hogy az ember ne vaktába cserélgessen alkatrészeket vagy hagyja magát megvezetni egy szerelővel. Teljesen igazad van, ennyit megér. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Egy alapos futómű vizsgálat majd megmondja. Sok helyen akár 2eFt-ért is megcsinálják. Szerintem ennyit bőven megér hogy az ember ne vaktába cserélgessen alkatrészeket vagy hagyja magát megvezetni egy szerelővel. Igazatok van,az a 2-3ezer forint bőven megéri azt hogy az ember ne szaladjon bele egy pénzhajhász szerelőbe :P Bár én csakis a végső esetben szoktam szerelőhöz fordulni...bár nemrég(mikor volt a villanyász gondom)majdnem az lett belőle...de megoldódott otthon az udvarban :D Amúgy énis arra tippelek hogy tényleg csak a műszerfal alatt van kikopva a kormányrúdnak a vezetője.Menet közben igazán semmi zajt nem hallok,csak mondom mikor nekiállok megmozgatni,de egye fene,majd 20éves autónál már megengedett ennyi kopás :D Bírja amíg bírja,aztán majd csere...Lehet addigra már szegény Astrámnak a porából sem lesz(lenne),mire csereérett lesz a kormányművem.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! A kormányművet tényleg "fejnélküli"csavarokkal rögzítették? Vagy lapolt fejű csavarnak hívják...nem is tudom..Mert ahogy belestem a műszerfal mögé/a műanyagokat levéve/akkor láttam hogy ez nem is lesz majd egyszerű művelet,ha rászánom magam és kicserélem a kormányművet.. :D Hogy a fenébe a szedem ki a csavarokat onnét??Vagy van valami speckó szerszám hozzá??Kalapács-hidegvágó,gondolom :P Astra C14NZ 92 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! A kormányművet tényleg "fejnélküli"csavarokkal rögzítették? Vagy lapolt fejű csavarnak hívják...nem is tudom..Mert ahogy belestem a műszerfal mögé/a műanyagokat levéve/akkor láttam hogy ez nem is lesz majd egyszerű művelet,ha rászánom magam és kicserélem a kormányművet.. :P Hogy a fenébe a szedem ki a csavarokat onnét??Vagy van valami speckó szerszám hozzá??Kalapács-hidegvágó,gondolom :P Astra C14NZ 92 Jól gondoltad! :D Én is így szedtem ki a donorból... nem olyan nagy cucc, de elég érdekes pozíciókat kell közben bemutatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts