dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Találkoztam már a jelenséggel. :lol: De ha bele gondolsz szerinted hogy javítod meg? Ami végig egybe lévő anyag, belül a fém huzallal? Fecskendővel benyomkodod a pillanatragasztót? Itt pedig nincs más Vegyél másikat bontóba. :lol: Én légzsákos kormánynál találkoztam vele. Ha sima kormányod van akkor ne vegyél bontóba vedd meg az enyémet 110ezer km-et futott. Még néhol rücsis. :D nincs semmi baja. Van légzsákos, van vectra b, corsa b kormányom, van egy kopott astra, van ascona meg még akad 1-2 darab. :D írjál ha kell. A calibra bőrkormány meg megy a verdámba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Nos,énis először a pillanatragasztós megoldásra gondoltam..Megpróbálom fecskendővel belejuttatni a ragasztót,aztán ha nem jön össze akkor marad a másik kormány beszerzése...Sajnálom,mert az enyém tök jó állapotban van,176000-et futott,meg kormányvédővel használták,de mégis megadta magát!Ki mennyiért tudna nekem ilyet szerezni? 92-es Astra 1,4-es nem légzsákos..A klasszikus F Astra kormány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Van légzsákos, van vectra b, corsa b kormányom, van egy kopott astra, van ascona meg még akad 1-2 darab. :lol: írjál ha kell. A calibra bőrkormány meg megy a verdámba. :lol: nekem is van sima, légzsákos meg b veki multi. :D Ha van vektra b multi kormányod az érdekelhet mert vissza tenném a kocsiba csak az enyém sz*r. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Multi b kormányom nincs az F astra kormányom meg rommá van kopva de az ritka csúnya kormány. Amúgy meg pillanat ragasztóval kormány ragasztgatni hát elég kokány megoldás. Amikor egy kormány 3 ezer forint. Aki ezen spórol hát nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Nekem is ez volt. Csere! :lol: Horror áron tudják csak javítani, de csak néhány szerviz csinálja, hetekig tartana az oda-vissza postázás. Egyszerűen nem éri meg. Kb 10 ropiért kapsz bontottat... Akkor beszerzek egy másikat és beleműtöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Akkor beszerzek egy másikat és beleműtöm. Egyszerűbb a dolog így, és persze szebb is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Nos,énis először a pillanatragasztós megoldásra gondoltam..Megpróbálom fecskendővel belejuttatni a ragasztót,aztán ha nem jön össze akkor marad a másik kormány beszerzése...Sajnálom,mert az enyém tök jó állapotban van,176000-et futott,meg kormányvédővel használták,de mégis megadta magát!Ki mennyiért tudna nekem ilyet szerezni? 92-es Astra 1,4-es nem légzsákos..A klasszikus F Astra kormány... Én mondjuk ennyiért. Nem szép, de a kormányvédő alatt úgysem látszik a közepén meg segitt a szilikon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Én mondjuk ennyiért. Nem szép, de a kormányvédő alatt úgysem látszik a közepén meg segitt a szilikon. Ezen már semmi nem segít sztem.. Nagyon le van pukkanva. Jel sincs benne. Ezt sem tenném a kocsimba. :lol: de 2ezerért odaadom az enyémet. :lol: Ami fekete és nem napszívta, jel meg van benne, és még valahol van rajta rücsi is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Ezen már semmi nem segít sztem.. Nagyon le van pukkanva. Jel sincs benne. Ezt sem tenném a kocsimba. :lol: de 2ezerért odaadom az enyémet. :lol: Ami fekete és nem napszívta, jel meg van benne, és még valahol van rajta rücsi is. :D Akkor mehet a bót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Akkor mehet a bót. :D Majd szól ha kell. :lol: Addig meg el áll az a dobozába. :lol: Vagy neked kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Majd szól ha kell. :lol: Addig meg el áll az a dobozába. :D Vagy neked kell? Mit csináljak kettővel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Mit csináljak kettővel? :lol: Jó lesz erre is. :lol: Meg van egy jó állapotú b veki multikormányom, BETMEN kormánnyá alakítva. :D Akciósan 125684ezer lejért megveheti valaki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Be kell tenni egy másik kormányt megnéztem az astra kormányom csak koszos de forog rajta a gumi...... viszont van egy vectra.. egy légzsákos corsa astra, a corsa gsi-t eladtam meg egy b corsa sima kormányom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Én mondjuk ennyiért. Nem szép, de a kormányvédő alatt úgysem látszik a közepén meg segitt a szilikon. Ezért nem adnák pénzt. :lol: Ha már venni kell, vegyen 3 küllőst. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Ezért nem adnák pénzt. :lol: Ha már venni kell, vegyen 3 küllőst. :lol: Az nekem nem tetszik. A corsában sem bírom megszokni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Az nekem nem tetszik. A corsában sem bírom megszokni. Ezért van nekem is légzsákos msot bent és ha megcsináltuk a kormányoszlopot bőr calibra lesz. Corsába tegyél 2 ágú corsa kormányt nekem van olyan :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Azért ez sem ronda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Azért ez sem ronda. Annál a gyárinál minden szebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Azért ez sem ronda. Na pont ilyen van nekik, és nem tetszk. Az enyém vagy akkor már Dirty által belinkelt inkább bejövős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Na pont ilyen van nekik, és nem tetszk. Az enyém vagy akkor már Dirty által belinkelt inkább bejövős. Ne viccelj, azt a lufist dobtam a kukába emiatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Ne viccelj, azt a lufist dobtam a kukába emiatt. :lol: Csak ugy simán kidobtad? Akkor már megviccelhetted volna a lufival a kukásokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Csak ugy simán kidobtad? Akkor már megviccelhetted volna a lufival a kukásokat. :lol: Légzsákos kormányt kidobni? Saját biztonságodat veszélyezteted 1 kormány miatt? Egyre érdekesebb dolgokat hallok itt. Azért ez nem vall okos gondolkodásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Légzsákos kormányt kidobni? Saját biztonságodat veszélyezteted 1 kormány miatt? Egyre érdekesebb dolgokat hallok itt. Azért ez nem vall okos gondolkodásra. nagyobb biztonságban vagy ha kikerülöd azokat akik neked akarnak menni és te sem vezetsz ittasan :lol: mintha abban bízol h a légzsák megvéd a bajtól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 nagyobb biztonságban vagy ha kikerülöd azokat akik neked akarnak menni és te sem vezetsz ittasan :lol: mintha abban bízol h a légzsák megvéd a bajtól... Nem bízok a légzsákba mert nincs légzsák a kocsimba és sose érdekelt, de ha lenne benne gyárilag 100%, hogy nem építeném ki a kocsiból nem vall valami okos gondolkodás módra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Nem bízok a légzsákban mert nincs légzsák a kocsimban és sose érdekelt, de ha lenne benne gyárilag 100%, hogy nem építeném ki a kocsiból nem vall valami okos gondolkodás módra. :lol: Az autógyárak általában tíz év után javasolják a cserét, de a Fiat 14 évet „enged”, a Volvo és a GM Europe pedig meghosszabbította 15-re. A Volvo valamennyi autójának B-oszlopán listázza a légzsákokat, és feltünteti mellettük hónapra pontosan a csereidőt. Jelenleg egyedül a Mercedes állítja, hogy a légzsákok az autó egész élete alatt megőrzik eredeti képességüket. Egyéni döntése Tiv-nek, de ennyi erővel azt is fikázhatod, ha évekig nem csináltatja meg az ABS-ét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts