kknl Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Márciusig bírja ki. :D 27 ezer a felújítás? Annyit meg is ér, ha tényleg ennyi. Ha nem sikerül, akkor nagyon durván kenyérszervó lesz. :) Akkor inkább rakok be szervónélküli kormányművet, mert még az is könnyebb annál. :D Valaki javitotta itt a forumon , de az biztos hogy ki kell iktatni hogy ne romoljon az állapota, lehet hogy meguszhatod 2x csapágyal :) Nekem is itt lesszhamarossan a javitás ideje.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Valaki javitotta itt a forumon , de az biztos hogy ki kell iktatni hogy ne romoljon az állapota, lehet hogy meguszhatod 2x csapágyal :D Nekem is itt lesszhamarossan a javitás ideje.... Olaj nem fogyott egy csepp se szinte... tehát elvileg csak csapágy baja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A szervópumpa visít. :D :D Dobd ki a p...ba. Csak plusz súly. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Olaj nem fogyott egy csepp se szinte... tehát elvileg csak csapágy baja van. Tudod ékszij le...megpörget... Itt van az oldal tetején a robbantott fotó és a leirás , kell ennél több ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Tudod ékszij le...megpörget... Itt van az oldal tetején a robbantott fotó és a leirás , kell ennél több ??? Tudom. :) Amúgy hosszbordás az enyém. :) Szerk: hol az oldal tetején? :D Amúgy linket dobhatnál már, hogy ki újíttatta fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Tudom. :) Amúgy hosszbordás az enyém. :) Szerk: hol az oldal tetején? :D Amúgy linket dobhatnál már, hogy ki újíttatta fel. Az oldal tetején van egy kép és talállható egy link is (nagyon kezdő) volt a hozzászóló. 2010-02-09 - 19:36 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=335&st=780 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Az oldal tetején van egy kép és talállható egy link is (nagyon kezdő) volt a hozzászóló. 2010-02-09 - 19:36 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=335&st=780 Hát ez jó pár oldallal arrébb van. :) Köszi. :) Mondjuk az enyém nem ilyen, mint mondtam hosszbordás. Remélem csak felfogatásban különböznek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Tudod ékszij le...megpörget... Itt van az oldal tetején a robbantott fotó és a leirás , kell ennél több ??? Nyugi, daykiller is azon emberek közül való akit nem kell tanítani:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Tudom. :) Amúgy hosszbordás az enyém. :D Szerk: hol az oldal tetején? :D Amúgy linket dobhatnál már, hogy ki újíttatta fel. Én voltam az! :P 2008 március 13.-án történt, amikor menet közben elfogyott a szervóm. Előzetes jelek: zajos működés. Már egy párszor leírtam ide, de úgy látom fogom is még! :) Van felújítószervíz, 1 nap alatt kész, ha viszed, hozod. (27 ezerért) Keress rá a gúgliban. Nekem szerelő intézte és szerelte 60 ezerért. Közben motorral jártam a munkába és inkább megkerestem a rávalót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 8000Ft-ért bontott szervopumpa megéri szerintetek? Itt van a nálunk lévő bontóban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 8000Ft-ért bontott szervopumpa megéri szerintetek? Itt van a nálunk lévő bontóban. :D [/qu Biztos , persze ha jó állapotban van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 8000Ft-ért bontott szervopumpa megéri szerintetek? Itt van a nálunk lévő bontóban. :D Nem jó, visszaviszed. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Nem jó, visszaviszed. :) Jóhát, ennyi erővel a mostani is jó, csak szól a csapágya mint az állat. :) De azért megkérdezem, hogy jó-e az enyémhez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Jóhát, ennyi erővel a mostani is jó, csak szól a csapágya mint az állat. :) De azért megkérdezem, hogy jó-e az enyémhez. :D Szögeld meg a tied az max 3000 csapágy szimering , és ha nem jó belefér a bontott mivel olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Szögeld meg a tied az max 3000 csapágy szimering , és ha nem jó belefér a bontott mivel olcsó. Ezt nem teljesen értem. :D Amúgy úgy tűnik már megvan a bontott csere, csak elment focizni az illető. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ezt nem teljesen értem. :D Amúgy úgy tűnik már megvan a bontott csere, csak elment focizni az illető. :) Azt mondja csináld meg a tiedet....ha meg nem jön össze megveszed a bontottat. Megjegyzem én ezt tenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Azt mondja csináld meg a tiedet....ha meg nem jön össze megveszed a bontottat. Megjegyzem én ezt tenném. Felkerül a bontott, aztán a másikat megszerelem majd a vasúton... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Felkerül a bontott, aztán a másikat megszerelem majd a vasúton... :D Az szép lesz. :) Ott minden olyan pici. De a Szergelyben nincs is kormányszervó. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Persze, velem meg a kerékcsapágyat cseréltettétek volna, mikor a szivattyú csapágy lógott mint a biró se..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Az szép lesz. :) Ott minden olyan pici. De a Szergelyben nincs is kormányszervó. :P :D Megküldöm majd a 13 ezer tonnás kalapáccsal. :) Kormányszervó nincs, de majdnem minden rásegítős. :D Amúgy Szergej. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 8000Ft-ért bontott szervopumpa megéri szerintetek? Itt van a nálunk lévő bontóban. :D Ha jó még akkor csak hasonlítsd össze egy felújítás árával és rögtön rájössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok! Az egyik gumicsövet szeretném cserélni a szervórendszeremben, találtam is egy boltot ahol árulnak hidraulikacsövet, már csak azt kéne megmondanom nekik hogy pontosan mekkora kell. A készlettartálytól a kormánymű felé menő kb 50-60 centis gumicső szakaszról van szó, viszont a belső átmérő megállapításához bontanom kéne. Ha valakinek van ilyen csöve bontva és megmondaná milyen paraméterekkel rendelkezik az nagyon megköszönném! Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok! Az egyik gumicsövet szeretném cserélni a szervórendszeremben, találtam is egy boltot ahol árulnak hidraulikacsövet, már csak azt kéne megmondanom nekik hogy pontosan mekkora kell. A készlettartálytól a kormánymű felé menő kb 50-60 centis gumicső szakaszról van szó, viszont a belső átmérő megállapításához bontanom kéne. Ha valakinek van ilyen csöve bontva és megmondaná milyen paraméterekkel rendelkezik az nagyon megköszönném! Üdv, Ákos 10mm-es :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 10mm-es :) Én is köszönöm neked. Enyémek is odavannak már... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok! Az egyik gumicsövet szeretném cserélni a szervórendszeremben, találtam is egy boltot ahol árulnak hidraulikacsövet, már csak azt kéne megmondanom nekik hogy pontosan mekkora kell. A készlettartálytól a kormánymű felé menő kb 50-60 centis gumicső szakaszról van szó, viszont a belső átmérő megállapításához bontanom kéne. Ha valakinek van ilyen csöve bontva és megmondaná milyen paraméterekkel rendelkezik az nagyon megköszönném! Üdv, Ákos Minek ahhoz hidraulikás bolt? :D Nálunk a környéken mindkét autósboltban méterre árulják.....kb. 900-1000 Ft/m Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts