FPepe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Lehet ám készíteni home made tartót is! :) Persze, sőt át lehet alakítani az egész motorteret, csak kérdés, hogy megéri-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Persze, sőt át lehet alakítani az egész motorteret, csak kérdés, hogy megéri-e. Hopp-hopp!Pepénél kezdődő corsás tünetek vannak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Hopp-hopp!Pepénél kezdődő corsás tünetek vannak! :) Nálad is így kezdődött? Mondjuk ma úgy ébredtem, hogy vennem kéne egy Corsát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 C20NE szervó szettem lesz. Sima ékszíjas. Beszerelhető az X14NZ-be? Kell hozzá valami extra? Elvileg az neked nem lesz jó. Én is jártam sajna. Már eleve a a tartó sem egyezik meg. De én ugy oldottam meg, hogy felcsavaroztam a szivattyút a motorblokk oldalára a vezérműszíj közé a helyére. De ahhoz olyan szivattyút kell venni ami oda jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Elvileg az neked nem lesz jó. Én is jártam sajna. Már eleve a a tartó sem egyezik meg. De én ugy oldottam meg, hogy felcsavaroztam a szivattyút a motorblokk oldalára a vezérműszíj közé a helyére. De ahhoz olyan szivattyút kell venni ami oda jó. Ez az a fajta, aminek 5-bordás szíja van? Neked passzoltak hozzá a furatok a blokk oldalán? Képeid vannak róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ez az a fajta, aminek 5-bordás szíja van? Neked passzoltak hozzá a furatok a blokk oldalán? Képeid vannak róla? Az a fajta aminek leszedhető a tárcsája van, 5 bordás. Simán fel lelhet csavarozni a motorblokk oldalára, furatok megvannak. Legalábbis az én 1.4 esemen megvoltak. Megpróbálom lefotozni de nagyon kevés a hely ott nem bizti h le tudom. De megpróbálom. :) ITT VAN RÓLA EGY KÉP HOGY HOVA KELL CSAVAROZNI Én így oldottam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nálad is így kezdődött? Mondjuk ma úgy ébredtem, hogy vennem kéne egy Corsát... :) Nem erre gondoltam,csak amikor átgondolod,hogy mennyi munkával és kínnal jár beépíteni valamit és amúgy sem éri meg,mert csak hibaforrás és felesleges súly...na akkor kezdesz corsás lenni! :D Nekem menet közben sosem hiányzott a szervó,parkolásnál meg gurítani kell és kész,állóhelyzetben nem tekerünk kormány amúgy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Sziasztok! Eltörött az egyik stabrúd bekötőm. Már folyamatban van a beszerzése, viszont addig szükségem lenne az autóra. Kérdésem, hogy szabad vele így járni hogy gyakorlatilag nincs stabilizátor rudam? Párszáz km-ről lenne szó, főúton. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Sziasztok! Eltörött az egyik stabrúd bekötőm. Már folyamatban van a beszerzése, viszont addig szükségem lenne az autóra. Kérdésem, hogy szabad vele így járni hogy gyakorlatilag nincs stabilizátor rudam? Párszáz km-ről lenne szó, főúton. Köszönöm! Shimán,csak rohadt idegesítő hangja van,amikor zörög. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Shimán,csak rohadt idegesítő hangja van,amikor zörög. :o Még szerencse hogy más is zörög a kocsin, ha megy a rádió is akkor már egész jó koncert van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Jelentem, most már állítható magasságú kormányoszlop van a kocsimban méghozzá légzsákos kormánnyal! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Jelentem, most már állítható magasságú kormányoszlop van a kocsimban méghozzá légzsákos kormánnyal! :) :D Leírás mehet a GyIK-be. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 :D Leírás mehet a GyIK-be. :o Nem tudom oda feldobni. Nincs jogosultságom. :) De akinek kell infó, jelezzen PÜ ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Nem tudom oda feldobni. Nincs jogosultságom. :o De akinek kell infó, jelezzen PÜ ben. A Gyik-társalgóba kell feldobni, onnan majd átteszi egy modi a tényleges Gyik-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 A Gyik-társalgóba kell feldobni, onnan majd átteszi egy modi a tényleges Gyik-be. Köszi Zotya! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Köszi Zotya! :D Ezek szerint az eredeti alsó burkolat nem illeszkedik és a légzsákos nem állíthatónak az alsó burkolatát kell furkálni? Ezt majd lehet én is megjátszom, ha tényleg nem lesz már mit csinálni a kocsin. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Át is került a rendes helyére. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ezek szerint az eredeti alsó burkolat nem illeszkedik és a légzsákos nem állíthatónak az alsó burkolatát kell furkálni? Ezt majd lehet én is megjátszom, ha tényleg nem lesz már mit csinálni a kocsin. :D A légzsákos alsó burkolattal az a gond hogy ha fullra lefele állítod a kormányt akkor a burkolat hátsó fele elakad a műszerfalban. De úgysem használod olyan pozícióban. Egyébként nekem megvolt a burkolat alsó fele is. Csak nem légzsákos kocsihoz való, tehát az átvezetőszalag nem fért el benne, ezért raktam én rá a lufis burkolatot. Átjelöltem az állítókar helyét, kivágtam a légzsákos burkolatot és már kész is. :o Egyébként a légzsákos burkolatot simán fel lehet csavarozni a állítható oszlopra. A furatok passzolnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Át is került a rendes helyére. :D Köszöntem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 A légzsákos alsó burkolattal az a gond hogy ha fullra lefele állítod a kormányt akkor a burkolat hátsó fele elakad a műszerfalban. De úgysem használod olyan pozícióban. Egyébként nekem megvolt a burkolat alsó fele is. Csak nem légzsákos kocsihoz való, tehát az átvezetőszalag nem fért el benne, ezért raktam én rá a lufis burkolatot. Átjelöltem az állítókar helyét, kivágtam a légzsákos burkolatot és már kész is. :o Egyébként a légzsákos burkolatot simán fel lehet csavarozni a állítható oszlopra. A furatok passzolnak. Azt néztem én is, hogy olyan a csavarlyukak kialakítása, hogy passzol a kettő. A nem légzsákosé más. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Azt néztem én is, hogy olyan a csavarlyukak kialakítása, hogy passzol a kettő. A nem légzsákosé más. :o Ja, értem.:D Igen az más, de ha gondolod van nekem eladó alsó borítás állítható kormányoszlophoz.a teteje az szerintem passzolni fog hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ja, értem.:o Igen az más, de ha gondolod van nekem eladó alsó borítás állítható kormányoszlophoz.a teteje az szerintem passzolni fog hozzá. Enyém is légzsákos és szervós, szóval nem jó ehhez sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Enyém is légzsákos és szervós, szóval nem jó ehhez sem. :o Értem. Akkor gond nélkül meg lehet csinálni állíthatósra.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ja, értem.:o Igen az más, de ha gondolod van nekem eladó alsó borítás állítható kormányoszlophoz.a teteje az szerintem passzolni fog hozzá. Ha tudsz occsóért állítható nem légzsákos kormánycuccokat, akkor engem érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ha tudsz occsóért állítható nem légzsákos kormánycuccokat, akkor engem érdekel :o Most csak állítható alsó kormányoszlop burkolatom van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts