mrbis Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szerintem próbáld rá a légzsákos burkolatot, mert ezen is már úgy van a gyújtáskapcsoló, ahogy a sima nem állítható légzsákoson... Nameg ugye cserélni kell a bajuszkapcsoló tartót is. Amúgy szerkesztettem előző hozzászólásom, ott vannak a linkek. Köszi. Holnap rápróbálom. De az állítókar helyét szerintem ki kell vágjam, de ez már semmiség, ha minden passzol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Köszi. Holnap rápróbálom. De az állítókar helyét szerintem ki kell vágjam, de ez már semmiség, ha minden passzol. Szerintem csak a tetejét próbáld rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szerintem csak a tetejét próbáld rá. OK. Köszi a tippet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A mai nappal teljesen kész a légzsákom. dupla légzsák. Egyedül csináltam. 3nap alatt de megérte. :) Naon tetszik a belseje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A mai nappal teljesen kész a légzsákom. dupla légzsák. Egyedül csináltam. 3nap alatt de megérte. :D Naon tetszik a belseje. <_< Micsodi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Micsodi? :D Enyém is dupla légzsákos. :) Tudod, anyós oldalon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Enyém is dupla légzsákos. :) Tudod, anyós oldalon... Ja, értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A mai nappal teljesen kész a légzsákom. dupla légzsák. Egyedül csináltam. 3nap alatt de megérte. :) Naon tetszik a belseje. :D Akkor lehet,hogy tudsz tippet adni arra, hogyan lehet a visszajelzőlámpát alapállapotba kapcsolni. Egy elektromos hiba miatt folyamatosan világított, de miután kicseréltem a sérült átvezető kábelt, a lámpa továbbra is világít. Pedig most biztos, hogy nincs benne szakadás, vagy rövidzár, vagy ilyesmi. Miért nem tűik el a hibajelzés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Akkor lehet,hogy tudsz tippet adni arra, hogyan lehet a visszajelzőlámpát alapállapotba kapcsolni. Egy elektromos hiba miatt folyamatosan világított, de miután kicseréltem a sérült átvezető kábelt, a lámpa továbbra is világít. Pedig most biztos, hogy nincs benne szakadás, vagy rövidzár, vagy ilyesmi. Miért nem tűik el a hibajelzés? Csak töröltetni lehet márkaszervizben vagy autóvillamosságinál. Ez sajnos nem ECU hiba, hogy 20 indítás után törlődik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Akkor lehet,hogy tudsz tippet adni arra, hogyan lehet a visszajelzőlámpát alapállapotba kapcsolni. Egy elektromos hiba miatt folyamatosan világított, de miután kicseréltem a sérült átvezető kábelt, a lámpa továbbra is világít. Pedig most biztos, hogy nincs benne szakadás, vagy rövidzár, vagy ilyesmi. Miért nem tűik el a hibajelzés? Igen. Ugye volt egy hiba amiért elkezdett világítani. Na most te kicserélted így csak márka szervízbe lehet kiüttetni. És ha megszűnt a hiba akkor el fog aludni a lámpa gyújtás ráadása után mint normális helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Igen. Ugye volt egy hiba amiért elkezdett világítani. Na most te kicserélted így csak márka szervízbe lehet kiüttetni. És ha megszűnt a hiba akkor el fog aludni a lámpa gyújtás ráadása után mint normális helyzetben. Oké. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Valaki akinek C14NZ-ben van szervó és rendelkezik 1-2 képpel, hogy hogyan fest a motortérben az belinkelhetné! Vettem egy komplett szervót bele, csak jó lenne látni egy gyárit, hogy mit hová kell tenni. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Valaki akinek C14NZ-ben van szervó és rendelkezik 1-2 képpel, hogy hogyan fest a motortérben az belinkelhetné! Vettem egy komplett szervót bele, csak jó lenne látni egy gyárit, hogy mit hová kell tenni. Köszi! C14NZ, vagy az aláírásodban szereplő X14NZ? Van valami különbség a 2 motortípus között? :) Széles szíjas, vagy vékony szíjas? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 C14NZ, vagy az aláírásodban szereplő X14NZ? Van valami különbség a 2 motortípus között? :) Széles szíjas, vagy vékony szíjas? :D Nincs különbség, csak a betű. Ha nincs se klíma, se szervó (bár ez logikus), akkor sima ékszíj van. Klíma esetén már hosszbordás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Akkor lehet,hogy tudsz tippet adni arra, hogyan lehet a visszajelzőlámpát alapállapotba kapcsolni. Egy elektromos hiba miatt folyamatosan világított, de miután kicseréltem a sérült átvezető kábelt, a lámpa továbbra is világít. Pedig most biztos, hogy nincs benne szakadás, vagy rövidzár, vagy ilyesmi. Miért nem tűik el a hibajelzés? Nálam is a bibi. Műszerrel lehet töröltetni a hibát. Nálam is világit az ikon pedig nincs is most már rádugva az indítóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nincs különbség, csak a betű. Ha nincs se klíma, se szervó (bár ez logikus), akkor sima ékszíj van. Klíma esetén már hosszbordás. Szóval csak ekkor van hosszbordás. Akkor aki szervósítani akar C14NZ-nél muszáj átalakítson sima ékszíjasról hosszbordásra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nálam is a bibi. Műszerrel lehet töröltetni a hibát. Nálam is világit az ikon pedig nincs is most már rádugva az indítóra. Hátha nincs rádugva is hibát jelez hisz kap tápot testet............. Egyértelmű. Szal majd vidd el te is kiüttetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szóval csak ekkor van hosszbordás. Akkor aki szervósítani akar C14NZ-nél muszáj átalakítson sima ékszíjasról hosszbordásra? :) Nem, van belőle ékszíjas verzió is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem, van belőle ékszíjas verzió is. Értem! Köszi az infót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem, van belőle ékszíjas verzió is. Csak dieselben és C20NE-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Csak dieselben és C20NE-ben. Neked is olyan szervószetted van nem? Amit nem tudsz felrakni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Neked is olyan szervószetted van nem? Amit nem tudsz felrakni... :) Van egy olyan is, igen. Meg egy olyan is, ami a korai C16NZ-kbe való, 5-bordás szíjjal, megvan hozzá a generátor is, és az se megy bele egyszerűen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 C20NE szervó szettem lesz. Sima ékszíjas. Beszerelhető az X14NZ-be? Kell hozzá valami extra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 C20NE szervó szettem lesz. Sima ékszíjas. Beszerelhető az X14NZ-be? Kell hozzá valami extra? Nem lesz egyszerű, mivel a szivattyú annál a motortartó bakon helyezkedik el, így az is kell hozzá. Csakhogy nem biztos, hogy a C20NE motortartó bakja ugyanúgy néz ki, mint az 1.4-é, lehet, hogy nem tudod felcsavarozni a motorra, vagy hogy ugyanúgy fog állni. Mindenesetre ha nekiállsz, csinálj pár fotót légyszi a műveletről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem lesz egyszerű, mivel a szivattyú annál a motortartó bakon helyezkedik el, így az is kell hozzá. Csakhogy nem biztos, hogy a C20NE motortartó bakja ugyanúgy néz ki, mint az 1.4-é, lehet, hogy nem tudod felcsavarozni a motorra, vagy hogy ugyanúgy fog állni. Mindenesetre ha nekiállsz, csinálj pár fotót légyszi a műveletről. Lehet ám készíteni home made tartót is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts