Johnny82 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Izomból kéttenyerest neki a széleire. Persze előtte hátul az anyát meglazítani és nem leszedni, mert pofánvág ha leugrik. :) Oké, ki is próbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hogy lehet, a kormányt a legegyszerübben leszedni??? Ütöttem, rúgtam, vágtam, simogattam, de meg se moccan :) Kell még az a kormány?:D Flexeld le:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Kell még az a kormány?:D Flexeld le:D Az lesz, mert nem jön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Az lesz, mert nem jön :) Ha meglazitottad az anyát, markold meg 9-3 óránál. Rángasd ellentétesen. a műszerfal és feléd. Simán le fog ugrani. Nincs rászorulva, csak megfeszülve, egy rugó ellenében. Tehát jobb kéz feléd, ugyanakkor bal kéz a műszerfal felé. Ezt felváltva, és hidd el lejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha meglazitottad az anyát, markold meg 9-3 óránál. Rángasd ellentétesen. a műszerfal és feléd. Simán le fog ugrani. Nincs rászorulva, csak megfeszülve, egy rugó ellenében. Tehát jobb kéz feléd, ugyanakkor bal kéz a műszerfal felé. Ezt felváltva, és hidd el lejön. Meg is üthetni ugyan így, vagy körbe, de kell hozzá a tépés amit mondasz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha meglazitottad az anyát, markold meg 9-3 óránál. Rángasd ellentétesen. a műszerfal és feléd. Simán le fog ugrani. Nincs rászorulva, csak megfeszülve, egy rugó ellenében. Tehát jobb kéz feléd, ugyanakkor bal kéz a műszerfal felé. Ezt felváltva, és hidd el lejön. Köszi! :D Így már lejött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Köszi! :D Így már lejött :D Ok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Ha a szervószivattyúm ereszti az olajat arra mi a gyógyír? Meg lehet valahogy csinálni, vagy csere? Köszi, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Ha a szervószivattyúm ereszti az olajat arra mi a gyógyír? Meg lehet valahogy csinálni, vagy csere? Köszi, Ákos Felújítás vagy csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Felújítás vagy csere. Mielőtt kifújja az egészet :) vagy egy gumizabáló jó nagy tócsa nem lesz reggelre a kocsi alatt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Szerintetek fel lehetne rakni az astra f re, egy astra h kormányt? Lehet szerintetek csináltatni hozzá kerékagyat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Szerintetek fel lehetne rakni az astra f re, egy astra h kormányt? Lehet szerintetek csináltatni hozzá kerékagyat? G Astra és B Vectra kormány rámegy, úgy tudom. Ha csak a dizájn miatt kell, akkor nem tudom, de ha a multifunkciós kormány kell, akkor elég a B Veki kormány + összekötő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 G Astra és B Vectra kormány rámegy, úgy tudom. Ha csak a dizájn miatt kell, akkor nem tudom, de ha a multifunkciós kormány kell, akkor elég a B Veki kormány + összekötő. :) inkább a desing miatt :D Egyébként a G astra kormányhoz kell vlmi átalakító, vagy másik kerékagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 inkább a desing miatt :) Egyébként a G astra kormányhoz kell vlmi átalakító, vagy másik kerékagy? Elvileg ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Elvileg ugyanaz. Megtetszett nekem a G astra kormány is, de lehet h astra h kormány lesz. :) Azt kellene rámókólni a kocsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 G Astra és B Vectra kormány rámegy, úgy tudom. Ha csak a dizájn miatt kell, akkor nem tudom, de ha a multifunkciós kormány kell, akkor elég a B Veki kormány + összekötő. :) És ha olyat akarok a nem légzsákos fastra kormány oszlopomra, hogy b veci multi kormány, átvezetővel ugye bár. Akkor az rá megy a f-esre? Légzsák nem érdekel. Csak a multi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 És ha olyat akarok a nem légzsákos fastra kormány oszlopomra, hogy b veci multi kormány, átvezetővel ugye bár. Akkor az rá megy a f-esre? Légzsák nem érdekel. Csak a multi. Tudtommal igen. Sőt! Láttam is valami lengyel oldalon, hogy lépésről lépésre képekkel illusztrálva le volt írva a folyamat, persze lengyelül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Tudtommal igen. Sőt! Láttam is valami lengyel oldalon, hogy lépésről lépésre képekkel illusztrálva le volt írva a folyamat, persze lengyelül. :) Nem tudod meg keresni? :D De akkor azt mondod b veci átvezető légzsáktalan fastra kormány oszlop és stimmel?!. Ha ez ígyvan akkor havaii dizsi napfény. LENNE. Ha elő tudnád keríteni az nagyon jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem tudod meg keresni? :) De akkor azt mondod b veci átvezető légzsáktalan fastra kormány oszlop és stimmel?!. Ha ez ígyvan akkor havaii dizsi napfény. LENNE. Ha elő tudnád keríteni az nagyon jó lenne. Tessék: Visit My Website :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Szerintetek fel lehetne rakni az astra f re, egy astra h kormányt? Lehet szerintetek csináltatni hozzá kerékagyat? Írtam neked H Astra fórumon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tessék: Visit My Website :) Köszi. Nem tudom sose meg hálállni. De ez gyárilag légzsákos f-astra nem? Legalább is a képekből ez jön le. De nekem nem ligzsákos:S Így gondolom én nem tudom feltenni a átvezetőt. Vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Szervó szivattyút szeretnék cserélni, mert szegény lassan de biztosan folyat. Az "új" szivattyú is megvan, viszont a szétszerelésnél ott elakadtam, hogy kiszedtem a légszűrőházat, leszedtem az ékszíjat és kibillentettem a szivattyút. Lehetséges a vezérműszíj levétele nélkül valahogy kijátszani a helyéről? Le lehet venni a tárcsát de sajnos azzal sem vagyok előrébb. Elég kicsi a hely.. ha valaki csinált már ilyet, kérem ossza meg velem a tapasztalatait :) Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Szervó szivattyút szeretnék cserélni, mert szegény lassan de biztosan folyat. Az "új" szivattyú is megvan, viszont a szétszerelésnél ott elakadtam, hogy kiszedtem a légszűrőházat, leszedtem az ékszíjat és kibillentettem a szivattyút. Lehetséges a vezérműszíj levétele nélkül valahogy kijátszani a helyéről? Le lehet venni a tárcsát de sajnos azzal sem vagyok előrébb. Elég kicsi a hely.. ha valaki csinált már ilyet, kérem ossza meg velem a tapasztalatait :) Köszönöm! Ez az a fajta szivattyú, ami a vezérműszíjburkolat kivágásában van? Az elvileg a tárcsa levétele után a két M8-as csavar kitekerésével kijön onnan. '91-92 körüli C16NZ motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ez az a fajta szivattyú, ami a vezérműszíjburkolat kivágásában van? Az elvileg a tárcsa levétele után a két M8-as csavar kitekerésével kijön onnan. '91-92 körüli C16NZ motor? Igen, egy mélyedésben van és két csavar rögzíti. C16NZ, '91-es. Megpróbálom leszedni akkor még a tárcsát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisg1 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok! Egy kis megnyugtatást szeretnék kérni!De csak az igazság érdekel :) Az astra f légzsákos kormányból nincs több tipus csak egy van?Tehát ha veszek egyet nem kell ügyelnem semmire ami esetleg a kormányoszloppal való kompatibilitásban fontos.A kormányoszlop légzsákos kormányhoz van.Válaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts