Gyurka Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Thx, de nem erröl van szó. ezt még amikor megvettem, és elösször voltam Uhuéknál, mondta ö is, azóta nem is tekerem ütközésig.. vagy ha mégis, azonnal vissza is engedem, annyira, hogy ne lehessen hallani, hogy "dolgozik". Nem ilyen hang.. hanem mint ahogy írtam, mintha vmi szilent vagy hasonló recsegne ropogna.. azt is megfiigyeltem, bár még nem biztos, hogy mintha hidegen jobban csinálná, melegen meg szinte mintha meg is szünne.. majd még figyelem.... Uez a tapasztalat Gyurkánál is, télen ropognak a szilentek/porvédôk/kitudjamik, meleg idôben nem gáz. Nem, nem olyan a hangja, mint a szervószivattyúnak koppanásig kitekert kormányállásban. De gondot eddig sem okozott, csak sz@r hallgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Hát ha valamelyik szilent ropog, az már nagy gáz lehet. Azok max nyekereghetnek, de már az sem jelent jót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Orosza Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Nekem is nyikorog de nem foglalkozom vele mert csak nagyon ritkán csinálja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Simon84 Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Üdv mindekinek, nyártól egy F Astra Sedan boldog tulajdonosa leszek, első verda. Mennyibe kerül manapság egy normál kormányból szervót csináltatni? Milyen optika és egyéb tuning lehetőségek vannak F Astra ügyben? Csinálnak ilyet hazánkban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Leendő cartárs! Olvasgasd a fórumot bőszen F Astra topik végig, Tuning topik végig és ezen kérdéseidre és még másik 100ra kapásból választ fogsz kapni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szerintetek ha a kormányszervómunkahenger tömítése megkopik vagy elszakad, akkor minden esetben folyik a hengerből az olaj.Vagy csak átszivárog a henger másik oldalába??? Azért kérdezem mert most raktam fel a nyári garnitúrát (205/45-16") és nagyon böszmén kell fogni a kormányt meg nagyon nehéz tekerni. Egy próbára kicseréltem a szervószivattyút de semmi változás. A télivel (185/65-14") sem volt sokkal jobb. Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szerintetek ha a kormányszervómunkahenger tömítése megkopik vagy elszakad, akkor minden esetben folyik a hengerből az olaj.Vagy csak átszivárog a henger másik oldalába??? Azért kérdezem mert most raktam fel a nyári garnitúrát (205/45-16") és nagyon böszmén kell fogni a kormányt meg nagyon nehéz tekerni. Egy próbára kicseréltem a szervószivattyút de semmi változás. A télivel (185/65-14") sem volt sokkal jobb. Julio A szíj nem laza ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 A szíj nem laza ??? Nem, mert nemrég cseréltem és megnéztem a szíjfeszítőt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Akkor lehet nincs nyomás ? Szervotartalyba van oil ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Akkor lehet nincs nyomás ? Szervotartalyba van oil ? Az volt az első amit ki is cseréltem. Egyáltalán bontható a kormány munkahenger??Mert mintha olvastam volna már valahol, hogy létezik valamilyen repair-kit hozzá. Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Az volt az első amit ki is cseréltem. Egyáltalán bontható a kormány munkahenger??Mert mintha olvastam volna már valahol, hogy létezik valamilyen repair-kit hozzá. Julio Valaki, ötlet?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Esetleg szerelő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Esetleg szerelő ? fantastic idea :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Sziasztok! Eladó egy bőr sportkormány, aggyal és csavarokkal együtt. "A" Vectraban volt, de jó F Astrába ill. minden opelba amiben nincs légzsák. E-mail címre küldök képet. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hi Én a múlt héten cseréltem ki a kormányt szervósra. Egyedül dolgozó lány nagy szopás volt.Biztos nem állnák neki még1x egyedül. De legalább nem zörög az eleje és úton tudom tartani a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Hi Én a múlt héten cseréltem ki a kormányt szervósra. Egyedül rosszlány nagy szopás volt.Biztos nem állnák neki még1x egyedül. De legalább nem zörög az eleje és úton tudom tartani a kocsit. Helló Nem nézted meg hogy mi az ami zörög benne? Mert engem is nagyon idegesít! :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nekem maga a kormánymű kopogott recsegett de csak nagyon sz@r utakon Link to comment Megosztás: More sharing options...
szovi Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 sziasztok nekem az a gondom hogy a szervo szivatyu egy pár napja izsonyatosan nyekereg mi lehet a gond esetleg csere? a bontott ára 15000-ft az uj 96000-ft :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 sziasztok nekem az a gondom hogy a szervo szivatyu egy pár napja izsonyatosan nyekereg mi lehet a gond esetleg csere? a bontott ára 15000-ft az uj 96000-ft :lol: Olajszintet nézted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szovi Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Olajszintet nézted ? igen és még a nyekergés elött töltötem hozzá febi bilstein olajat Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 igen és még a nyekergés elött töltötem hozzá febi bilstein olajat És az jó bele ? De ugye nem végállásokban hallható nyekergésre gondolsz ? ui: csak egy kérdés : X20XEV a kocsid motorkódja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szovi Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 És az jó bele ? De ugye nem végállásokban hallható nyekergésre gondolsz ? ui: csak egy kérdés : X20XEV a kocsid motorkódja ? ezt adták az autosboltban állítólag ez jó bele nem a végállásban nyekereg igen x20xev mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ezt adták az autosboltban állítólag ez jó bele nem a végállásban nyekereg igen x20xev mi lehet a baj? nem nyomja ki az olajat hamar? az x20xev kérdés azért volt, hogy beazonosítsuk az autót :arrow: ezt szerettem volna megvenni még régen ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szovi Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 nem nyomja ki az olajat hamar? az x20xev kérdés azért volt, hogy beazonosítsuk az autót :arrow: ezt szerettem volna megvenni még régen ;-) az olajat nem nyomja ki :lol: a múlt héten egy jo nagy zuhi kapott ell és elég koszos sáros lett a motor ez után kezdett el nyekeregni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ....ezt adták az autosboltban állítólag ez jó bele nem a végállásban nyekereg.... Aham. Az "ÍGY csináld" szerint : 'csak Dexron ATF olajat lehet belerakni'. Aztán lehet, hogy amit neked adtak az is jó a rendszerbe, de azt én nem tudom megmondani, hogy a régi és új olaj "össze tud-e akadni egymással" :roll: Mégegszer. Elöször nem nyekergett. Aztán igen. Olajszintett megnézted /alacsony volt/+ töltöttél bele olajat és ugyanúgy nyekereg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts