webshark Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Nekem ha jól emlékszem 1,7 liter körül ment bele de ugyis meg kellett vennem a 2L-et. Sztem neked is vigan elmegy 2L-el viszont amit muszáj azt kénytelen leszel megvenni :) AZ OPEL manuális F13as váltója az valóban 1,6- 1,7 lityit nyelt el... a japán gépemhez próbáltam meg belőni a szervó feltöltési mennyiséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Üdv emberek Érdeklődni szeretnék. C20XE motoros Astramban azt mondta az egyik szervócső hogy pukk és kellene helyette egy másik. Viszont nem tudom hogy ilyet csak C20XE motoros kocsiból tudok szerválni vagy ez a cső ugyanaz-e mindegyik Astraban. Ebben tudna nekem valaki segíteni? Ez a cső, a szervószivattyú tetejéről indul, van benne egy S kanyar és lemegy a kocsi aljáig onnan pedig vízszintesen megy tovább. Sajnos nemtudom hogy a kifolyó vagy a visszafolyó ágon van. ha kell csinálok róla fényképet. Előre is köszi Üdv, Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Üdv emberek Érdeklődni szeretnék. C20XE motoros Astramban azt mondta az egyik szervócső hogy pukk és kellene helyette egy másik. Viszont nem tudom hogy ilyet csak C20XE motoros kocsiból tudok szerválni vagy ez a cső ugyanaz-e mindegyik Astraban. Ebben tudna nekem valaki segíteni? Ez a cső, a szervószivattyú tetejéről indul, van benne egy S kanyar és lemegy a kocsi aljáig onnan pedig vízszintesen megy tovább. Sajnos nemtudom hogy a kifolyó vagy a visszafolyó ágon van. ha kell csinálok róla fényképet. Előre is köszi Üdv, Zsoltee Az a nyomó ágon van sztem. Megkérdezhetem a havertól, hogy van-e. Képet csinálj már a csőről ami kijön a szivattyúból. Nehogy mást kérdezzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Az a nyomó ágon van sztem. Megkérdezhetem a havertól, hogy van-e. Képet csinálj már a csőről ami kijön a szivattyúból. Nehogy mást kérdezzek. Holnap reggel csinálok róla. Most délutános voltam. Egyébként köszi a hsz áthelyezést, nem is vettem észre hogy van külön topic a szervónak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Holnap reggel csinálok róla. Most délutános voltam. Egyébként köszi a hsz áthelyezést, nem is vettem észre hogy van külön topic a szervónak. :) Oks, nm. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Oks, nm. :( Konzultáltam egy hozzáértővel, aztmondja hogy csak és kizárólag a 20XE motoros GSI Astrakban van olyan cső ami nekem kell. Néztük az ő C20XE motoros Calibráját, abban már más van. Mégmajd holnap megnézem a régi kocsimat, C16NZ motoros Astra, remélem abban ugyanolyan van. Sajnos képet nemtudok csinálni, mivel még nem vettem ki a csövet és amíg megnem jön a cseredarab nem is fogom. Felülről meg annyira nem látszik az aminek látszódnia kéne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Ma voltam az Opelszervízben, megkérdeztem eme csövet hogy mennyibe kerülne újonnan. Csupán 59eFtot kell leszurkolnom érte és magamévá tehetek egyet. :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Ma voltam az Opelszervízben, megkérdeztem eme csövet hogy mennyibe kerülne újonnan. Csupán 59eFtot kell leszurkolnom érte és magamévá tehetek egyet. :) :( :P :hiya: Megkérdeztem, nincs neki olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Üdv emberek Érdeklődni szeretnék. C20XE motoros Astramban azt mondta az egyik szervócső hogy pukk és kellene helyette egy másik. Viszont nem tudom hogy ilyet csak C20XE motoros kocsiból tudok szerválni vagy ez a cső ugyanaz-e mindegyik Astraban. Ebben tudna nekem valaki segíteni? Ez a cső, a szervószivattyú tetejéről indul, van benne egy S kanyar és lemegy a kocsi aljáig onnan pedig vízszintesen megy tovább. Sajnos nemtudom hogy a kifolyó vagy a visszafolyó ágon van. ha kell csinálok róla fényképet. Ha jól emlékszem nekem úgy van, hogy a szivattyútól egy flexibilis cső megy előre a hűtő aljához éa onnan már fémcsövön megy tovább. Neked ez a flexi cső durrant el? Ha igen akkor az sima hidraulika cső amit lehet sok ilyennel foglalkozó cégnél lényegesen olcsóbban akár méretre készíttetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Ha jól emlékszem nekem úgy van, hogy a szivattyútól egy flexibilis cső megy előre a hűtő aljához éa onnan már fémcsövön megy tovább. Neked ez a flexi cső durrant el? Ha igen akkor az sima hidraulika cső amit lehet sok ilyennel foglalkozó cégnél lényegesen olcsóbban akár méretre készíttetni. Asszem Epk egyszer belinkelt egy céget aki ezeket forgalmazza talán még bödönnel kapcsolatban. Ha van a környéken targonca, vagy egyéb munkagép szerviz ott kéne körülnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Ha jól emlékszem nekem úgy van, hogy a szivattyútól egy flexibilis cső megy előre a hűtő aljához éa onnan már fémcsövön megy tovább. Neked ez a flexi cső durrant el? Ha igen akkor az sima hidraulika cső amit lehet sok ilyennel foglalkozó cégnél lényegesen olcsóbban akár méretre készíttetni. Az nekem is flexibilis és úgy tűnik, hogy már cserélt. Látszólag nagyobb a cső, mint a szivattyú csatlakozása. :) Lehet így oldották meg, hogy ne durranjon el. A fala is elég vastagnak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Az nekem is flexibilis és úgy tűnik, hogy már cserélt. Látszólag nagyobb a cső, mint a szivattyú csatlakozása. :) Lehet így oldották meg, hogy ne durranjon el. A fala is elég vastagnak tűnik. annak úgy kell lennie. mármint a flex része azaz a gumicső mindig jóval vastagabb mint a csatlakozó vagy a fémcső. cégnek itt szoktam csináltatni: http://www.hidromaster.hu/index2.php ha viszed a mintát és van hozzá anyaguk 10 perc alatt elkészítik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Igen ezt a megoldást nekem is a javasolták az Opelszervízben. Mondta is a nő hogy volt valami cég aki megtudta csinálni ezeket a csöveket, de már nem emlékszik a nevére. De ha megtud valamit akkor majd értesít. Egyenlőre úgynézki hogy lehet hogy lesz, egy srác a környéken bont GSIket, neki van 3 féle szervócsövezése, remélem az egyik olyan lesz ami jó nekem. Ha nem akkor marad ez a hidraulika cső javítás. Bár pestre nem szeretnék felmászni ilyesmiért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Nos, srácnak volt egy másfajta autóból való cső, de gyakorlatilag ugyanaz volt csak máshogy hajlítva. Megvettem tőle, elhoztam haza, satuban kicsit játszottam vele amíg hasonló formát értem el mint a gyári és beraktam. Azóta úgynézki mostmár megint van szervóm. Aminek nagyon örülök mert a 215ös gumikat elég volt eltekerni menet közben is, nemhogy állóhelyzetben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 mert a 215ös gumikat elég volt eltekerni menet közben is, nemhogy állóhelyzetben. :huh: Ja kérem a szépségért meg kell szenvedni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Ja kérem a szépségért meg kell szenvedni! ^_^ De inkább szenvedek szervóval, mint szervónélkül. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Helló! Nem tudja valaki hogy Daewoo Racer 1.5-ből származó kormánymü, szervómotor meg a többi tartozék jo lenne e egy 1.4 8v astraba? Ránézésre minden megegyezik csak a szervo szivattyu más és ezért nem tudom hogy jo lenne e nekem! Ha tudtok segitsetek kérlek! Üdv: Máté Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Helló! Nem tudja valaki hogy Daewoo Racer 1.5-ből származó kormánymü, szervómotor meg a többi tartozék jo lenne e egy 1.4 8v astraba? Ránézésre minden megegyezik csak a szervo szivattyu más és ezért nem tudom hogy jo lenne e nekem! Ha tudtok segitsetek kérlek! Üdv: Máté Sokkal egyszerűbb és célravezetőbb, ha egy bontásra váró 1.4 Astrából megveszed a gyári szervót mindenestől-csavarostól. A bontókban hegyekben áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Helló! Nem tudja valaki hogy Daewoo Racer 1.5-ből származó kormánymü, szervómotor meg a többi tartozék jo lenne e egy 1.4 8v astraba? Ránézésre minden megegyezik csak a szervo szivattyu más és ezért nem tudom hogy jo lenne e nekem! Ha tudtok segitsetek kérlek! Üdv: Máté Helló! A fenti kérdésem még továbbra is fen áll! Azért érdekel a dolog ennyire mert jó áron lenne most lehetőségem venni a cuccot! Képek is vannak a róla! Üdv: Máté Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Helló! A fenti kérdésem még továbbra is fen áll! Azért érdekel a dolog ennyire mert jó áron lenne most lehetőségem venni a cuccot! Képek is vannak a róla! Üdv: Máté Nagyon rosszkor írsz, minden épképzláb ember Blizten van. :lol: Talán majd hétfőn. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamasmi87 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Hali all! Még új vagyok itt a fórumon,nem kevésbé új astra tulaj(1hete) Csak azt szeretném kérdezni,hogy egy 96-os astraba (X14XE) amiben gyárilag nincs,lehet-e utólag szervót rakatni,rakni? Esetleg melyik menne bele... Köszi!Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Hali all! Még új vagyok itt a fórumon,nem kevésbé új astra tulaj(1hete) Csak azt szeretném kérdezni,hogy egy 96-os astraba (X14XE) amiben gyárilag nincs,lehet-e utólag szervót rakatni,rakni? Esetleg melyik menne bele... Köszi!Üdv Lehet, minden gond nélkül. Az a kérdés, hogy egy 13 éves autónál nincs-e más fontosabb, amire költeni lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Lehet, minden gond nélkül. Az a kérdés, hogy egy 13 éves autónál nincs-e más fontosabb, amire költeni lehet... Ha nincs, majd lesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Hali all! Még új vagyok itt a fórumon,nem kevésbé új astra tulaj(1hete) Csak azt szeretném kérdezni,hogy egy 96-os astraba (X14XE) amiben gyárilag nincs,lehet-e utólag szervót rakatni,rakni? Esetleg melyik menne bele... Köszi!Üdv Lehet, de nem egyszerű! Kormányoszlopot, kormányművet cserélni kell, és a motortartó bakot (fém konzolt) is. Valamint csöveket, tartályt, szivattyút beépíteni, szíjat másikat kell venni... szal nem egyszerű a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Lehet, minden gond nélkül. Az a kérdés, hogy egy 13 éves autónál nincs-e más fontosabb, amire költeni lehet... Szerencsére annak ellenére,hogy közel 200k km van benne az előző tulaj (ismerős) vigyázott rá ,szóval jó állapotú eddig... a szervó dolog csak érdeklődés,mert lehet pár hét és megszokom..:huh: a leírt cserélendő dolgokat "viszonylag" olcsón láttam itt-ott (lényegesen olcsóbb volt mint az előző kocsimban(2001es cordoba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts