totya-23 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Én is szervósítottam a kollégák segítségével /Ez úton köszönöm is, ha esetleg eddig nem tettem meg/. Ha kérdésed van, csak szólj! Ha képet tudnál ( vagy valaki tudna ) felrakni a szervósítás folyamatáról és a végeredményről, mert engem is érdekelne a dolog. Köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Öőőőőő...igen nem lett volna hülyeség fényképezni. Igazság szerint nem túl bonyolult. A csövek adják magukat, a felfogatások ugyan ott vannak. A meghajtás amin gondolkodni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Ha képet tudnál ( vagy valaki tudna ) felrakni a szervósítás folyamatáról és a végeredményről, mert engem is érdekelne a dolog. Köszi B) Hening cartársat keresd, Ő minden projektjét végigfényképezi, ha jól emékszem van pár képe a szervosításról is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Igaza van a kollégának. Nekem is Hening adott sok tippet. http://kep.tar.hu/hening/50573869#2 Ezt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 http://kep.tar.hu/udi/50150762#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 és a szervósitás mennyiben befolyásolja a fogyasztást, illetve a motor teljesítményét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 és a szervósitás mennyiben befolyásolja a fogyasztást, illetve a motor teljesítményét? Szerintem semmibe. A szervó szivattyú egyfolytában üzemel, amíg a motor jár. Gyors haladásnál meg úgyse kezded el tekerni a kormányt végállástól végállásig. :D A klíma az, ami sokat elvesz a teljesítményből és megdobja a fogyasztást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Anno mikor megvettem a kocsit a márkaszervíz kezdő alkalmazottja leverte az ékszíjtárcsát és a szervóénak az éléből elpattant egy kis darab róla (kénytelen voltam az új tárcsa megérkezéséig anélkül használni) akkor feltűnt, hogy kicsit könnyebben pörög fel a motor tehát csak van valami fékhatása. Egyébként is mikor javításra vittem a szivattyút úgy láttam a belsejét, hogy a kimeneti része szűkítve van, hogy nyomást produkáljon tehát szintén foghatja a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Anno mikor megvettem a kocsit a márkaszervíz kezdő alkalmazottja leverte az ékszíjtárcsát és a szervóé elpattant róla (kénytelen voltam az új megérkezéséig anélkül használni) akkor feltűnt, hogy kicsit könnyebben pörög fel a motor tehát csak van valami fékhatása. Egyébként is mikor javításra vitten úgy láttam a belsejét, hogy a kimeneti része szűkítve van, hogy nyomást produkáljon tehát szintén foghatja a motort. Persze, van fékhatása, de nem akkora mint egy üzemelő klímának. Szerintem nem lehet észrevenni a fogyasztáson. De inkább nem írok ilyet, majd hening cartárs mondhat érdemi információkat, mert Ő szervósított. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Jó, hogy nem akkora mint egy pár KW-os klímaszivattyúnak. Akkoriban erősen gondolkoztam egy elektronikus szervó beépítésében ami csak kis fokozatokban működik, afelett már úgyis szükségtelen. Tervbe volt, hogy a váltókarnál egy mikrokapcsoló vezérelne egy nagy áramátvitelű relét ami továbbá R-1-2-ben aktívvá tenné az elektromos szivattyút és ezáltal a motort sem fogná vissza kicsit sem. Nos a terv az maradt annak, ilyen szivattyú híján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Jó, hogy nem akkora mint egy pár KW-os klímaszivattyúnak. Akkoriban erősen gondolkoztam egy elektronikus szervó beépítésében ami csak kis fokozatokban működik, afelett már úgyis szükségtelen. Tervbe volt, hogy a váltókarnál egy mikrokapcsoló vezérelne egy nagy áramátvitelű relét ami továbbá R-1-2-ben aktívvá tenné az elektromos szivattyút és ezáltal a motort sem fogná vissza kicsit sem. Nos a terv az maradt annak, ilyen szivattyú híján... Sebességfüggő szervóra gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nem, sebességfokozat függőre. 3-4-5-ben már szükségtelennek érzem a szervót, akkor már elegendő sebességgel halad ahhoz a kocsi, hogy ne izomból kelljen tekerni a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 ...Nos a terv az maradt annak, ilyen szivattyú híján... Ha jól tudom, G Astrákban előfordult ilyen elektromos szervószivattyú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nem, sebességfokozat függőre. 3-4-5-ben már szükségtelennek érzem a szervót, akkor már elegendő sebességgel halad ahhoz a kocsi, hogy ne izomból kelljen tekerni a kormányt. Persze, azt mindenképpen meg kell oldani, hogy üzemzavar esetén ne akadályozza a kormányzást. Nem tudom a gyári szervóknál, ezt hogy oldják meg, hogyha vmiért nem műkszik akkor ne gátolja a sima izomból kormányzást, gondolom vmi szelep lehet a munkahengernél ami ha nem kap áramot kinyit, és az olaj szabadon áramlik amerre akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Persze, azt mindenképpen meg kell oldani, hogy üzemzavar esetén ne akadályozza a kormányzást. Nem tudom a gyári szervóknál, ezt hogy oldják meg, hogyha vmiért nem műkszik akkor ne gátolja a sima izomból kormányzást, gondolom vmi szelep lehet a munkahengernél ami ha nem kap áramot kinyit, és az olaj szabadon áramlik amerre akar. Hm. :lol: Aszondod, hogy fizikailag már nincs is összekapcsolva a kormánymű? Hja semmi. :lol: Közben leesett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hm. :lol: Aszondod, hogy fizikailag már nincs is összekapcsolva a kormánymű? Hja semmi. :lol: Közben leesett. :D Deee, össze van kapcsolva, csak ahogy a Karcsiét nézegettem, úgy láttam a egy munkahenger segít rá a kormányzásra. De pölö ha leáll a szervószivattyú, akkor ennek nem szabad "beállnia" mert akkor nem tudod eltekerni a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Deee, össze van kapcsolva, csak ahogy a Karcsiét nézegettem, úgy láttam a egy munkahenger segít rá a kormányzásra. De pölö ha leáll a szervószivattyú, akkor ennek nem szabad "beállnia" mert akkor nem tudod eltekerni a kormányt. Akkor kell a kenyérszervót elővenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Jól tetted, itt sokat lehet tanulni. A szervóval kapcsolatban: többféle rendszerű is van, először is azt kéne tudni, hagyományos ékszíjas-e a generátorod meghajtása, vagy már hosszbordás szíjas? Előbbi esetben mindent cserélni kell, a generátort és a főtengelytárcsát is, utóbbi esetben elvileg csak a szivattyú kell a motortartó bakkal, amire rögzítve van, és a csövek, tartály, kormánymű. Legegyszerűbb egy ugyanilyen motorú (és korú) autót keresni, amiből kompletten ki lehet bontani a cuccokat. Akkor ebből sejtve nekem a C14NZ-re nem jó a 93as 1,6os szervós kormányműve ... vagy rosszul fogtam a dolgokat? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kormánymű jó, csak a szivattyú felfogatása és tárcsája különbözhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kormánymű jó, csak a szivattyú felfogatása és tárcsája különbözhet. Hm...értem...na mindegy...mert én ehez nem értek igy neten keresztül meg pláne nem...vaterán láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Hm...értem...na mindegy...mert én ehez nem értek igy neten keresztül meg pláne nem...vaterán láttam... Linket dobjál fel, és megszakértjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_komplett..._131147897.html Ezt néztem ki....de a szerelőm lebeszélt már róla :blush: Mert hogy ha hibás lennék akkor azt mondja rakjuk bele....de hogy hála Isten semmi bajom és vannak ennél nehezebb kormányú autók így azt mondja felesleges :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_komplett..._131147897.html Ezt néztem ki....de a szerelőm lebeszélt már róla :blush: Mert hogy ha hibás lennék akkor azt mondja rakjuk bele....de hogy hála Isten semmi bajom és vannak ennél nehezebb kormányú autók így azt mondja felesleges :) Kell hozzá a generátor is a tartókonzoljával együtt, különben nem fog bordásszíj szintben futni, nameg a feszítő felfogató csavarjai is jól jönnének, nem beszélve a szervócső hűtő alatti felfogató műanyagjairól... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_komplett..._131147897.html Ezt néztem ki....de a szerelőm lebeszélt már róla :blush: Mert hogy ha hibás lennék akkor azt mondja rakjuk bele....de hogy hála Isten semmi bajom és vannak ennél nehezebb kormányú autók így azt mondja felesleges :) Én is utólag szereltem bele, és nem bántam meg. :D Kell hozzá a generátor is a tartókonzoljával együtt, különben nem fog bordásszíj szintben futni, nameg a feszítő felfogató csavarjai is jól jönnének, nem beszélve a szervócső hűtő alatti felfogató műanyagjairól... :lol: Csavarokat lehet venni, a generátort meg kell nézni, nekem sem kellett cserélnem, csak a szíjtárcsáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Én is utólag tettem bele, és jól tettem. Generátort én sem bántottam, csak a szíjtárcsáját. A feszítő csavarjai is általános csavarok, volt a garázsban, elvágtam méretre és kész. Egy ideig úgy jártam, h semmi nem volt rögzítve a kasznihoz. A tartály is csak gyors kötözővel. Most sincs teljesen kész. Apránként szépül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts