Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 De olajproblémája volt? Erre írtam, hogy a kémiai elváltozások, mint pl a motorolajnál. Míg jó addig ken, utána inkább "maró hatású"-vá válik -azaz megeszi a szimeringet ésatöbbi. A vegyésztechnikus kollégától kaptam ezt a választ. Amúgy az enyémben mikor szétlökte a szivattyút érdekes volt maga az olaj tapintásra -nem olyan mint a friss. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ok, akkor ez sem kell. Majd ha visít akkor rakok. :lol: Akkor már szervópumpát is rakhatsz :lol: Amúgy a pumpát legjobban a nem belevaló olaj teheti tönkre. Ha valaki nem dexronII-t tesz bele, akkor gyilkosa lesz a saját pumpájának :lol: Nekem amúgy 11 évig ment az astrában a gyári olajjal, és semmi baja nem volt, amikor tavaly lejött belőle a baleset miatt. Az omegában pedig 14 éve van a gyári, és szintén semmi baja. Mivel teljesen hermetikusan zárt a rendszer, nedvességet nem kaphat, hőváltozás nem igazán van (csak a nyomáson tartott olaj melegszik fel valamelyest), nem adalékolt olaj, így az olajban nem igen lehetnek markáns változások szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 De olajproblémája volt? Nem tudom biztosan, de én nem cseréltem szervó olajat benne, és nálam két évig ment amikor 1-2 napig már hangosabb volt a szivattyú, de alig vettem észre. Csak a garázsban hallatszott, ahol a falak visszaverték a hangot. Utána már valószínűleg menet közben elfolyt az olaj, és egy 180 fokos visszafordítóban ért a meglepetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Sziasztok! Én úgy jártam egyszer a szervóval, hogy azt vettem észre hogy a tartályból fogyogatott az olaj, viszont ennek semmi jelét nem láttam, tehát semmi olajfolt a kocsi alatt, stb. Vagyis inkább eleinte nem tapasztaltam ilyen szivárgást sehol se, kivéve egy helyen, és az pedig az utastér volt a pedálok mögött! Ki kellett cserélni a szervót, és ez kemény 120.000 ft-ba került szereléssel együtt. Volna egy kérdésem is, mégpedig hogy ültem "kisebb" autókba is (Nissan Micra, Punto) és azt tapasztaltam hogy sokkal könnyebb tekerni a kormányt, mint az én kocsimba (Opel 1.6 16v) vajon miért? Amúgy az enyémet se hű de nehéz tekerni, de az előbbiekhez viszonyítva nehezebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Jól lehúztak. Csak a kormányművet kellett volna felújítani, kb 10-20e ft-ból megállt volna jobb helyen. Vagy egy bontott kormánymű, ami nem szivárog... 10-15e ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Jól lehúztak. Csak a kormányművet kellett volna felújítani, kb 10-20e ft-ból megállt volna jobb helyen. Vagy egy bontott kormánymű, ami nem szivárog... 10-15e ft. És még akkor nem is írtam hogy az olcsóbbik verzió került ennyibe, a másik lehetőség 240.000-ft lett volna. Mentőt hívtak ki hozzám mikor kiejtette a száján a szerelő az összeget... :lol: De Heves Megyébe hova vigyem olyan szerelőhöz aki nem húz le és mondjuk ért is hozzá? Ha tud valaki ilyet akkor írjon, odamegyek legközelebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 240? Annyiért már komplett ilyen autót lehet kapni :lol: Szivattyú 8-10e, kormánymű 10-15e bontva. Sallangokat ingyen szokták hozzá adni, ha komplett hozod :lol: Ilyen árfolyamok mellett megéri Pestre járnod szervizelni, itt tudunk több jó szervizet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 240? Annyiért már komplett ilyen autót lehet kapni :lol: Szivattyú 8-10e, kormánymű 10-15e bontva. Sallangokat ingyen szokták hozzá adni, ha komplett hozod :lol: Ilyen árfolyamok mellett megéri Pestre járnod szervizelni, itt tudunk több jó szervizet :) Már indulok is... De öröm az ürömbe, hogy így legalább vadi új kormánymű lett berakva. Amúgy ez a szivárgás jól elvolt titkolva, mert egy rongy volt a pedálok mögé berakva. Tehát akkor is kaki volt már mikor elhoztam a kereskedésből. Ők se szóltak róla(már miért is szólnának...) meg én se néztem ott, hát a fene gondolta volna hogy ilyen helyekre is be kell nézni. Mindegy, azért írtam hogy okuljanak belőle a többiek. Hiába no, zsákbamacska ez a használtautós téma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hali! Kormánymű cserénél mennyi olaj szükséges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hali! Kormánymű cserénél mennyi olaj szükséges? Szervóolaj? 1l elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Szervóolaj? 1l elég. Dexron III kell tenni bele? Fura, hogy teljes kormánymü cserével is csak 1L :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 DexronII kell, és 1L a teljes feltöltési mennyiség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Dexron III kell tenni bele? Fura, hogy teljes kormánymü cserével is csak 1L :lol: Dexron 2 Na bazz Gabi megelőzött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Dexron 2 Na bazz Gabi megelőzött. Na b@szki....én Dexron III-ast vettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Na b@szki....én Dexron III-ast vettem. :lol: Csak többe kerül, de ártani nem használ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Csak többe kerül, de ártani nem használ. :lol: Nem biztos. A kettő nem egészen kompatibilis. Pumpája válogatja, melyik melyiket szereti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolító Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Sziasztok.... Van egy '97-es Astra F 1.4GL autónk.... Persze nem szervós...és ez a gond... Az lenne a kérdésem, hogy a sima kormányt ki lehet cserélni valahogy szervósra? És ha igen, akkor nagyon macerás? Esetleg mennyibe kerülhet a csere? A választ előre is köszi Üdv.: Roland Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Sziasztok.... Van egy '97-es Astra F 1.4GL autónk.... Persze nem szervós...és ez a gond... Az lenne a kérdésem, hogy a sima kormányt ki lehet cserélni valahogy szervósra? És ha igen, akkor nagyon macerás? Esetleg mennyibe kerülhet a csere? A választ előre is köszi Üdv.: Roland Ki lehet, de ha nincs tapasztalatod, egyedül ne kezdj neki. Én is kicseréltem, nagy a külömbség. :rolleyes: Az anyag kb 25-30 ezer, + szerelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolító Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Ki lehet, de ha nincs tapasztalatod, egyedül ne kezdj neki. Én is kicseréltem, nagy a külömbség. :rolleyes: Az anyag kb 25-30 ezer, + szerelő. Köszi a választ, de nem hiszem, hogy egyedül neki is fognék.... :) Még csak 16 vagyok, és a fateré a verda :D De van jópár ismerősöm...meg autószerelős is :D sztem 30K-t bőven megér... Eltom képzelni, mekkora lehet a különbség...párszor már vezettem...Elsőre nem volt olyan rossz. 60LE még egész jó, viszont utánna beültem 1 Hondába, ami 125LE-s és szervós...hát hatalmas volt a különbség, viszont én inkább az opel-hez ragaszkodok :D Azok közül is az F Astrához :) Amúgy meg pár napja regeltem a fórumra, úgyhogy most még új vagyok itt... Viszont azért regeltem, mert érdekelnek az autós, dolgok/témák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Köszi a választ, de nem hiszem, hogy egyedül neki is fognék.... :rolleyes: Még csak 16 vagyok, és a fateré a verda :) De van jópár ismerősöm...meg autószerelős is :D sztem 30K-t bőven megér... Eltom képzelni, mekkora lehet a különbség...párszor már vezettem...Elsőre nem volt olyan rossz. 60LE még egész jó, viszont utánna beültem 1 Hondába, ami 125LE-s és szervós...hát hatalmas volt a különbség, viszont én inkább az opel-hez ragaszkodok :D Azok közül is az F Astrához :) Amúgy meg pár napja regeltem a fórumra, úgyhogy most még új vagyok itt... Viszont azért regeltem, mert érdekelnek az autós, dolgok/témák :) Jól tetted, itt sokat lehet tanulni. A szervóval kapcsolatban: többféle rendszerű is van, először is azt kéne tudni, hagyományos ékszíjas-e a generátorod meghajtása, vagy már hosszbordás szíjas? Előbbi esetben mindent cserélni kell, a generátort és a főtengelytárcsát is, utóbbi esetben elvileg csak a szivattyú kell a motortartó bakkal, amire rögzítve van, és a csövek, tartály, kormánymű. Legegyszerűbb egy ugyanilyen motorú (és korú) autót keresni, amiből kompletten ki lehet bontani a cuccokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Köszi a választ, de nem hiszem, hogy egyedül neki is fognék.... :) Még csak 16 vagyok, és a fateré a verda :D De van jópár ismerősöm...meg autószerelős is :D sztem 30K-t bőven megér... Eltom képzelni, mekkora lehet a különbség...párszor már vezettem...Elsőre nem volt olyan rossz. 60LE még egész jó, viszont utánna beültem 1 Hondába, ami 125LE-s és szervós...hát hatalmas volt a különbség, viszont én inkább az opel-hez ragaszkodok :D Azok közül is az F Astrához :) Amúgy meg pár napja regeltem a fórumra, úgyhogy most még új vagyok itt... Viszont azért regeltem, mert érdekelnek az autós, dolgok/témák :) Csak óvatosan azzal a hondával. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolító Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Jól tetted, itt sokat lehet tanulni. A szervóval kapcsolatban: többféle rendszerű is van, először is azt kéne tudni, hagyományos ékszíjas-e a generátorod meghajtása, vagy már hosszbordás szíjas? Előbbi esetben mindent cserélni kell, a generátort és a főtengelytárcsát is, utóbbi esetben elvileg csak a szivattyú kell a motortartó bakkal, amire rögzítve van, és a csövek, tartály, kormánymű. Legegyszerűbb egy ugyanilyen motorú (és korú) autót keresni, amiből kompletten ki lehet bontani a cuccokat. Hát őő izéé, jól hangzik B) Szal bontóból kéne megvenni? gondolom így gondoltad... Ezen majd még gondolkodok, amúgy köszi a tippet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolító Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Csak óvatosan azzal a hondával. B) Hát csak 1szer mentem vele, de úgy húzott, mint állat ;) (2l-es motorral) :D Ezért is nem mentem vele nagyon...:blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Én is szervósítottam a kollégák segítségével /Ez úton köszönöm is, ha esetleg eddig nem tettem meg/. Ha kérdésed van, csak szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts