Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 De olajproblémája volt? Erre írtam, hogy a kémiai elváltozások, mint pl a motorolajnál. Míg jó addig ken, utána inkább "maró hatású"-vá válik -azaz megeszi a szimeringet ésatöbbi. A vegyésztechnikus kollégától kaptam ezt a választ. Amúgy az enyémben mikor szétlökte a szivattyút érdekes volt maga az olaj tapintásra -nem olyan mint a friss.
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Ok, akkor ez sem kell. Majd ha visít akkor rakok. :lol: Akkor már szervópumpát is rakhatsz :lol: Amúgy a pumpát legjobban a nem belevaló olaj teheti tönkre. Ha valaki nem dexronII-t tesz bele, akkor gyilkosa lesz a saját pumpájának :lol: Nekem amúgy 11 évig ment az astrában a gyári olajjal, és semmi baja nem volt, amikor tavaly lejött belőle a baleset miatt. Az omegában pedig 14 éve van a gyári, és szintén semmi baja. Mivel teljesen hermetikusan zárt a rendszer, nedvességet nem kaphat, hőváltozás nem igazán van (csak a nyomáson tartott olaj melegszik fel valamelyest), nem adalékolt olaj, így az olajban nem igen lehetnek markáns változások szerintem :D
epk947 Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 De olajproblémája volt? Nem tudom biztosan, de én nem cseréltem szervó olajat benne, és nálam két évig ment amikor 1-2 napig már hangosabb volt a szivattyú, de alig vettem észre. Csak a garázsban hallatszott, ahol a falak visszaverték a hangot. Utána már valószínűleg menet közben elfolyt az olaj, és egy 180 fokos visszafordítóban ért a meglepetés.
Mazsi26 Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Sziasztok! Én úgy jártam egyszer a szervóval, hogy azt vettem észre hogy a tartályból fogyogatott az olaj, viszont ennek semmi jelét nem láttam, tehát semmi olajfolt a kocsi alatt, stb. Vagyis inkább eleinte nem tapasztaltam ilyen szivárgást sehol se, kivéve egy helyen, és az pedig az utastér volt a pedálok mögött! Ki kellett cserélni a szervót, és ez kemény 120.000 ft-ba került szereléssel együtt. Volna egy kérdésem is, mégpedig hogy ültem "kisebb" autókba is (Nissan Micra, Punto) és azt tapasztaltam hogy sokkal könnyebb tekerni a kormányt, mint az én kocsimba (Opel 1.6 16v) vajon miért? Amúgy az enyémet se hű de nehéz tekerni, de az előbbiekhez viszonyítva nehezebb.
opel16v Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Jól lehúztak. Csak a kormányművet kellett volna felújítani, kb 10-20e ft-ból megállt volna jobb helyen. Vagy egy bontott kormánymű, ami nem szivárog... 10-15e ft.
Mazsi26 Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Jól lehúztak. Csak a kormányművet kellett volna felújítani, kb 10-20e ft-ból megállt volna jobb helyen. Vagy egy bontott kormánymű, ami nem szivárog... 10-15e ft. És még akkor nem is írtam hogy az olcsóbbik verzió került ennyibe, a másik lehetőség 240.000-ft lett volna. Mentőt hívtak ki hozzám mikor kiejtette a száján a szerelő az összeget... :lol: De Heves Megyébe hova vigyem olyan szerelőhöz aki nem húz le és mondjuk ért is hozzá? Ha tud valaki ilyet akkor írjon, odamegyek legközelebb!
opel16v Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 240? Annyiért már komplett ilyen autót lehet kapni :lol: Szivattyú 8-10e, kormánymű 10-15e bontva. Sallangokat ingyen szokták hozzá adni, ha komplett hozod :lol: Ilyen árfolyamok mellett megéri Pestre járnod szervizelni, itt tudunk több jó szervizet :)
Mazsi26 Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 240? Annyiért már komplett ilyen autót lehet kapni :lol: Szivattyú 8-10e, kormánymű 10-15e bontva. Sallangokat ingyen szokták hozzá adni, ha komplett hozod :lol: Ilyen árfolyamok mellett megéri Pestre járnod szervizelni, itt tudunk több jó szervizet :) Már indulok is... De öröm az ürömbe, hogy így legalább vadi új kormánymű lett berakva. Amúgy ez a szivárgás jól elvolt titkolva, mert egy rongy volt a pedálok mögé berakva. Tehát akkor is kaki volt már mikor elhoztam a kereskedésből. Ők se szóltak róla(már miért is szólnának...) meg én se néztem ott, hát a fene gondolta volna hogy ilyen helyekre is be kell nézni. Mindegy, azért írtam hogy okuljanak belőle a többiek. Hiába no, zsákbamacska ez a használtautós téma...
Reeckatee Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Hali! Kormánymű cserénél mennyi olaj szükséges?
hening Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Hali! Kormánymű cserénél mennyi olaj szükséges? Szervóolaj? 1l elég.
Reeckatee Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Szervóolaj? 1l elég. Dexron III kell tenni bele? Fura, hogy teljes kormánymü cserével is csak 1L :lol:
opel16v Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 DexronII kell, és 1L a teljes feltöltési mennyiség.
hening Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Dexron III kell tenni bele? Fura, hogy teljes kormánymü cserével is csak 1L :lol: Dexron 2 Na bazz Gabi megelőzött.
Reeckatee Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Dexron 2 Na bazz Gabi megelőzött. Na b@szki....én Dexron III-ast vettem. :lol:
epk947 Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Na b@szki....én Dexron III-ast vettem. :lol: Csak többe kerül, de ártani nem használ. :lol:
opel16v Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Csak többe kerül, de ártani nem használ. :lol: Nem biztos. A kettő nem egészen kompatibilis. Pumpája válogatja, melyik melyiket szereti.
Rolító Elküldve Január4, 2009 Elküldve Január4, 2009 Sziasztok.... Van egy '97-es Astra F 1.4GL autónk.... Persze nem szervós...és ez a gond... Az lenne a kérdésem, hogy a sima kormányt ki lehet cserélni valahogy szervósra? És ha igen, akkor nagyon macerás? Esetleg mennyibe kerülhet a csere? A választ előre is köszi Üdv.: Roland
hening Elküldve Január4, 2009 Elküldve Január4, 2009 Sziasztok.... Van egy '97-es Astra F 1.4GL autónk.... Persze nem szervós...és ez a gond... Az lenne a kérdésem, hogy a sima kormányt ki lehet cserélni valahogy szervósra? És ha igen, akkor nagyon macerás? Esetleg mennyibe kerülhet a csere? A választ előre is köszi Üdv.: Roland Ki lehet, de ha nincs tapasztalatod, egyedül ne kezdj neki. Én is kicseréltem, nagy a külömbség. :rolleyes: Az anyag kb 25-30 ezer, + szerelő.
Rolító Elküldve Január4, 2009 Elküldve Január4, 2009 Ki lehet, de ha nincs tapasztalatod, egyedül ne kezdj neki. Én is kicseréltem, nagy a külömbség. :rolleyes: Az anyag kb 25-30 ezer, + szerelő. Köszi a választ, de nem hiszem, hogy egyedül neki is fognék.... :) Még csak 16 vagyok, és a fateré a verda :D De van jópár ismerősöm...meg autószerelős is :D sztem 30K-t bőven megér... Eltom képzelni, mekkora lehet a különbség...párszor már vezettem...Elsőre nem volt olyan rossz. 60LE még egész jó, viszont utánna beültem 1 Hondába, ami 125LE-s és szervós...hát hatalmas volt a különbség, viszont én inkább az opel-hez ragaszkodok :D Azok közül is az F Astrához :) Amúgy meg pár napja regeltem a fórumra, úgyhogy most még új vagyok itt... Viszont azért regeltem, mert érdekelnek az autós, dolgok/témák :)
FPepe Elküldve Január4, 2009 Elküldve Január4, 2009 Köszi a választ, de nem hiszem, hogy egyedül neki is fognék.... :rolleyes: Még csak 16 vagyok, és a fateré a verda :) De van jópár ismerősöm...meg autószerelős is :D sztem 30K-t bőven megér... Eltom képzelni, mekkora lehet a különbség...párszor már vezettem...Elsőre nem volt olyan rossz. 60LE még egész jó, viszont utánna beültem 1 Hondába, ami 125LE-s és szervós...hát hatalmas volt a különbség, viszont én inkább az opel-hez ragaszkodok :D Azok közül is az F Astrához :) Amúgy meg pár napja regeltem a fórumra, úgyhogy most még új vagyok itt... Viszont azért regeltem, mert érdekelnek az autós, dolgok/témák :) Jól tetted, itt sokat lehet tanulni. A szervóval kapcsolatban: többféle rendszerű is van, először is azt kéne tudni, hagyományos ékszíjas-e a generátorod meghajtása, vagy már hosszbordás szíjas? Előbbi esetben mindent cserélni kell, a generátort és a főtengelytárcsát is, utóbbi esetben elvileg csak a szivattyú kell a motortartó bakkal, amire rögzítve van, és a csövek, tartály, kormánymű. Legegyszerűbb egy ugyanilyen motorú (és korú) autót keresni, amiből kompletten ki lehet bontani a cuccokat.
Tiv. Elküldve Január4, 2009 Elküldve Január4, 2009 Köszi a választ, de nem hiszem, hogy egyedül neki is fognék.... :) Még csak 16 vagyok, és a fateré a verda :D De van jópár ismerősöm...meg autószerelős is :D sztem 30K-t bőven megér... Eltom képzelni, mekkora lehet a különbség...párszor már vezettem...Elsőre nem volt olyan rossz. 60LE még egész jó, viszont utánna beültem 1 Hondába, ami 125LE-s és szervós...hát hatalmas volt a különbség, viszont én inkább az opel-hez ragaszkodok :D Azok közül is az F Astrához :) Amúgy meg pár napja regeltem a fórumra, úgyhogy most még új vagyok itt... Viszont azért regeltem, mert érdekelnek az autós, dolgok/témák :) Csak óvatosan azzal a hondával. :rolleyes:
Rolító Elküldve Január4, 2009 Elküldve Január4, 2009 Jól tetted, itt sokat lehet tanulni. A szervóval kapcsolatban: többféle rendszerű is van, először is azt kéne tudni, hagyományos ékszíjas-e a generátorod meghajtása, vagy már hosszbordás szíjas? Előbbi esetben mindent cserélni kell, a generátort és a főtengelytárcsát is, utóbbi esetben elvileg csak a szivattyú kell a motortartó bakkal, amire rögzítve van, és a csövek, tartály, kormánymű. Legegyszerűbb egy ugyanilyen motorú (és korú) autót keresni, amiből kompletten ki lehet bontani a cuccokat. Hát őő izéé, jól hangzik B) Szal bontóból kéne megvenni? gondolom így gondoltad... Ezen majd még gondolkodok, amúgy köszi a tippet ;)
Rolító Elküldve Január4, 2009 Elküldve Január4, 2009 Csak óvatosan azzal a hondával. B) Hát csak 1szer mentem vele, de úgy húzott, mint állat ;) (2l-es motorral) :D Ezért is nem mentem vele nagyon...:blush:
Moped Elküldve Január17, 2009 Elküldve Január17, 2009 Én is szervósítottam a kollégák segítségével /Ez úton köszönöm is, ha esetleg eddig nem tettem meg/. Ha kérdésed van, csak szólj!
Recommended Posts