yooccoo Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ugorggyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Főőőőleg, hogy nemsokára nyugdíjba vonulok. :lol: :D huszárélet, be szép élet, ennél szebb sem lehet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Sziasztok, Corsa B-be 1.5td Isuzu diesel-be keresek szervószivattyút. Úgy hallottam hogy minden Isuzu diesel Opelé jó bele. Ez igaz lehet??? Nekem 120-as a tárcsa átmérőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Komolyan mondom mindjárt sírva fakdok!Szóltíthatlak Karcsi bának ezután? :lol: :lol: :D Ebként az mi? :D :D ....és nekem ne gyere a Grétsy tanár úrral. :lol: Hening, a másikat nem vetted észre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Hening, a másikat nem vetted észre? :lol: Ebből is látszik, hogy megöregedtem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Sziasztok, Corsa B-be 1.5td Isuzu diesel-be keresek szervószivattyút. Úgy hallottam hogy minden Isuzu diesel Opelé jó bele. Ez igaz lehet??? Nekem 120-as a tárcsa átmérőm. Sztem írd be lenn az "Adok-veszek-cserélek" rovat Keresek / Corsa alkatrészek részébe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Sztem írd be lenn az "Adok-veszek-cserélek" rovat Keresek / Corsa alkatrészek részébe :lol: Köszi.... Az létezik hogy ugyanaz az Astra szivattyú mint az enyém? Mert képen ugyanúgy néz ki...Ja és 17DTL-est is találtam ami szintén ugyanúgy néz ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Köszi.... Az létezik hogy ugyanaz az Astra szivattyú mint az enyém? Mert képen ugyanúgy néz ki...Ja és 17DTL-est is találtam ami szintén ugyanúgy néz ki.... Bele teheted szerintem. Az 1.7 TDS mocisé is ugyanaz a szivattyú mint ami az 1.7 DTL-ben van, legfeljebb kicsit felülkormányozottabb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Bajban vagyok. Ma meló után akarok nekiállíni befaragni a szervót, de azt hiszem hiányzik egy cső. Tudna valaki feltenni képeket a komplett felszerelt szervóról. Szivattyú, csövek elhelyezkedése, csőcsatlakozások... Légyszi, ha vkinek van ideje segítsen. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Bajban vagyok. Ma meló után akarok nekiállíni befaragni a szervót, de azt hiszem hiányzik egy cső. Tudna valaki feltenni képeket a komplett felszerelt szervóról. Szivattyú, csövek elhelyezkedése, csőcsatlakozások... Légyszi, ha vkinek van ideje segítsen. Előre is köszönöm! Itt találsz pár képet, de pont a csövek elhelyezkedése nincs rajta. Azok a hűtő alatt/mögött mennek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Kösz Hening! Azt jól látom,h nem építettél be feszítőt a hosszbordás szíjjhoz? Nem csúszik meg a főtengely szíjtárcsán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Kösz Hening! Azt jól látom,h nem építettél be feszítőt a hosszbordás szíjjhoz? Nem csúszik meg a főtengely szíjtárcsán? Nem jól látod, a 7-es számú képen pont a feszítőt látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Kösz Hening! Azt jól látom,h nem építettél be feszítőt a hosszbordás szíjjhoz? Nem csúszik meg a főtengely szíjtárcsán? De beépítettem. :huh: Arra kell figyelni, többek között, hogy a blokk oldalában lévő furatokban a menetet újra kell fúrni. Külömben az életben nem hajtod bele a csvarokat. :D Nem jól látod, a 7-es számú képen pont a feszítőt látni. Csak kicsit Péter barátom beelőzött a válasszal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ahhhh so.... Oké nem szóltam. A csavar helyeket már kipucoltam. Egyik hozzászólásnál láttam, h egy közdarabot tettek a feszítő alá. Ez mitől függ,h kell-e? Ha oda kerülök úgyis megtudom. Csak hajt a kiváncsiság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ahhhh so.... Oké nem szóltam. A csavar helyeket már kipucoltam. Egyik hozzászólásnál láttam, h egy közdarabot tettek a feszítő alá. Ez mitől függ,h kell-e? Ha oda kerülök úgyis megtudom. Csak hajt a kiváncsiság. Vmi eltérés volt a szíj síkjában, ezért kellett a közdarab, hogy a szíj egyenesen fusson. De ha Te komplett készletet vettél akkor nem hiszem, hogy lesz probléma vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Azt értem, h miért kell a közdarab. Csak, h mitől függ. Az ilyen kis blokkos /C14NZ/ Astrákat nem adták ki az elején szervóval és ezért nem illik teljesen oda a feszítő csak a nagy blokkosokra? Tulajdon képpen mindegy, csak kiváncsi voltam. Azért kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Azt értem, h miért kell a közdarab. Csak, h mitől függ. Az ilyen kis blokkos /C14NZ/ Astrákat nem adták ki az elején szervóval és ezért nem illik teljesen oda a feszítő csak a nagy blokkosokra? Tulajdon képpen mindegy, csak kiváncsi voltam. Azért kösz. Az enyém is kisblokkos, és teljesen jó lett közdarab nélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Nálam szükség volt a "közdarabra" mivel az új 6 bevágásos hosszbordás verziót vettem meg és a szíjfeszítőnek nem volt furata. A régi 5 bevágásos hosszbordás verziónál a feszítő helyére megy a szervószivattyú annak a furatai nálam megvoltak. Képek a műtétről és a "közdarabról" :huh: : http://www.kep.tar.hu/udi/50150762?o=0#2 Ha minden jól megy hamarosan nem lesz szükségem erre a "közdarabra"....klímás lesz a verda! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Moped Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Hali! Összeállt a múlt 7végén. Szervós a masina. Csak közben hengerfejes lett. Nos olyan apróbb hiányosságaim vannak, mint: - a kormánymű (Saginaw) jobb oldali kasznihoz felfogó gumibetét nincs meg. Ideiglenesen megoldottam. - a kormányoszlop ahol kimegy a motortérbe onnan is hiányzik az a gumiharang szerűség. Esetleg ha maradt vkinél elfekvőben szóljon. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Szervóolajat kell valamilyen rendszeres időközönként cserélni? Belenéztem és szép piros volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Szervóolajat kell valamilyen rendszeres időközönként cserélni? Belenéztem és szép piros volt. Elméletileg ha napi 5-6 óra üzemideje van akkor évente, tehát ha kiszámolgatod a hőfok - használat és egyéb ilyen dolgokat akkor nagyjából 3-5 évet bír de tekintve a minőségét és a kémiai változásokkal járó minőségvesztést elviekben 2 évente cserélni kellene -JCB vagy Caterpillar hidraulikaolaj tökéletes bele akár 5 évig is, sajnos nem egy olcsóságról van szó kivéve ha valaki meg tudja másképp oldani a beszerzését. Én 2 vagy 3 éve tettem bele és még semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Szervóolajat kell valamilyen rendszeres időközönként cserélni? Belenéztem és szép piros volt. Nem. Csak ha meg kell bontani a rendszert. Hidraulika olaj meg nem ajánlott bele, DexronII kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Ok, akkor ez sem kell. Majd ha visít akkor rakok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Ok, akkor ez sem kell. Majd ha visít akkor rakok. :lol: Csak nehogy későn legyen! Én is csak akkor vettem észre amikor már elfo*ta magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Csak nehogy későn legyen! Én is csak akkor vettem észre amikor már elfo*ta magát... De olajproblémája volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts