szobikari Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Főőőőleg, hogy nemsokára nyugdíjba vonulok. :lol: :D huszárélet, be szép élet, ennél szebb sem lehet :lol: :lol:
KertAce Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Sziasztok, Corsa B-be 1.5td Isuzu diesel-be keresek szervószivattyút. Úgy hallottam hogy minden Isuzu diesel Opelé jó bele. Ez igaz lehet??? Nekem 120-as a tárcsa átmérőm.
Szitamanó Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Komolyan mondom mindjárt sírva fakdok!Szóltíthatlak Karcsi bának ezután? :lol: :lol: :D Ebként az mi? :D :D ....és nekem ne gyere a Grétsy tanár úrral. :lol: Hening, a másikat nem vetted észre? :D
hening Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Hening, a másikat nem vetted észre? :lol: Ebből is látszik, hogy megöregedtem. :lol: :lol:
FPepe Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Sziasztok, Corsa B-be 1.5td Isuzu diesel-be keresek szervószivattyút. Úgy hallottam hogy minden Isuzu diesel Opelé jó bele. Ez igaz lehet??? Nekem 120-as a tárcsa átmérőm. Sztem írd be lenn az "Adok-veszek-cserélek" rovat Keresek / Corsa alkatrészek részébe :lol:
KertAce Elküldve Augusztus29, 2008 Elküldve Augusztus29, 2008 Sztem írd be lenn az "Adok-veszek-cserélek" rovat Keresek / Corsa alkatrészek részébe :lol: Köszi.... Az létezik hogy ugyanaz az Astra szivattyú mint az enyém? Mert képen ugyanúgy néz ki...Ja és 17DTL-est is találtam ami szintén ugyanúgy néz ki....
Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2008 Elküldve Augusztus29, 2008 Köszi.... Az létezik hogy ugyanaz az Astra szivattyú mint az enyém? Mert képen ugyanúgy néz ki...Ja és 17DTL-est is találtam ami szintén ugyanúgy néz ki.... Bele teheted szerintem. Az 1.7 TDS mocisé is ugyanaz a szivattyú mint ami az 1.7 DTL-ben van, legfeljebb kicsit felülkormányozottabb lesz.
Moped Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Bajban vagyok. Ma meló után akarok nekiállíni befaragni a szervót, de azt hiszem hiányzik egy cső. Tudna valaki feltenni képeket a komplett felszerelt szervóról. Szivattyú, csövek elhelyezkedése, csőcsatlakozások... Légyszi, ha vkinek van ideje segítsen. Előre is köszönöm!
hening Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Bajban vagyok. Ma meló után akarok nekiállíni befaragni a szervót, de azt hiszem hiányzik egy cső. Tudna valaki feltenni képeket a komplett felszerelt szervóról. Szivattyú, csövek elhelyezkedése, csőcsatlakozások... Légyszi, ha vkinek van ideje segítsen. Előre is köszönöm! Itt találsz pár képet, de pont a csövek elhelyezkedése nincs rajta. Azok a hűtő alatt/mögött mennek el.
Moped Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Kösz Hening! Azt jól látom,h nem építettél be feszítőt a hosszbordás szíjjhoz? Nem csúszik meg a főtengely szíjtárcsán?
FPepe Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Kösz Hening! Azt jól látom,h nem építettél be feszítőt a hosszbordás szíjjhoz? Nem csúszik meg a főtengely szíjtárcsán? Nem jól látod, a 7-es számú képen pont a feszítőt látni.
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Kösz Hening! Azt jól látom,h nem építettél be feszítőt a hosszbordás szíjjhoz? Nem csúszik meg a főtengely szíjtárcsán? De beépítettem. :huh: Arra kell figyelni, többek között, hogy a blokk oldalában lévő furatokban a menetet újra kell fúrni. Külömben az életben nem hajtod bele a csvarokat. :D Nem jól látod, a 7-es számú képen pont a feszítőt látni. Csak kicsit Péter barátom beelőzött a válasszal. <_<
Moped Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Ahhhh so.... Oké nem szóltam. A csavar helyeket már kipucoltam. Egyik hozzászólásnál láttam, h egy közdarabot tettek a feszítő alá. Ez mitől függ,h kell-e? Ha oda kerülök úgyis megtudom. Csak hajt a kiváncsiság.
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Ahhhh so.... Oké nem szóltam. A csavar helyeket már kipucoltam. Egyik hozzászólásnál láttam, h egy közdarabot tettek a feszítő alá. Ez mitől függ,h kell-e? Ha oda kerülök úgyis megtudom. Csak hajt a kiváncsiság. Vmi eltérés volt a szíj síkjában, ezért kellett a közdarab, hogy a szíj egyenesen fusson. De ha Te komplett készletet vettél akkor nem hiszem, hogy lesz probléma vele.
Moped Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Azt értem, h miért kell a közdarab. Csak, h mitől függ. Az ilyen kis blokkos /C14NZ/ Astrákat nem adták ki az elején szervóval és ezért nem illik teljesen oda a feszítő csak a nagy blokkosokra? Tulajdon képpen mindegy, csak kiváncsi voltam. Azért kösz.
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Azt értem, h miért kell a közdarab. Csak, h mitől függ. Az ilyen kis blokkos /C14NZ/ Astrákat nem adták ki az elején szervóval és ezért nem illik teljesen oda a feszítő csak a nagy blokkosokra? Tulajdon képpen mindegy, csak kiváncsi voltam. Azért kösz. Az enyém is kisblokkos, és teljesen jó lett közdarab nélkül is.
Udi Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Nálam szükség volt a "közdarabra" mivel az új 6 bevágásos hosszbordás verziót vettem meg és a szíjfeszítőnek nem volt furata. A régi 5 bevágásos hosszbordás verziónál a feszítő helyére megy a szervószivattyú annak a furatai nálam megvoltak. Képek a műtétről és a "közdarabról" :huh: : http://www.kep.tar.hu/udi/50150762?o=0#2 Ha minden jól megy hamarosan nem lesz szükségem erre a "közdarabra"....klímás lesz a verda! <_<
Moped Elküldve Szeptember24, 2008 Elküldve Szeptember24, 2008 Hali! Összeállt a múlt 7végén. Szervós a masina. Csak közben hengerfejes lett. Nos olyan apróbb hiányosságaim vannak, mint: - a kormánymű (Saginaw) jobb oldali kasznihoz felfogó gumibetét nincs meg. Ideiglenesen megoldottam. - a kormányoszlop ahol kimegy a motortérbe onnan is hiányzik az a gumiharang szerűség. Esetleg ha maradt vkinél elfekvőben szóljon. Köszi!
Tápiószecső Elküldve Szeptember28, 2008 Elküldve Szeptember28, 2008 Szervóolajat kell valamilyen rendszeres időközönként cserélni? Belenéztem és szép piros volt.
Guest Sanci Elküldve Szeptember28, 2008 Elküldve Szeptember28, 2008 Szervóolajat kell valamilyen rendszeres időközönként cserélni? Belenéztem és szép piros volt. Elméletileg ha napi 5-6 óra üzemideje van akkor évente, tehát ha kiszámolgatod a hőfok - használat és egyéb ilyen dolgokat akkor nagyjából 3-5 évet bír de tekintve a minőségét és a kémiai változásokkal járó minőségvesztést elviekben 2 évente cserélni kellene -JCB vagy Caterpillar hidraulikaolaj tökéletes bele akár 5 évig is, sajnos nem egy olcsóságról van szó kivéve ha valaki meg tudja másképp oldani a beszerzését. Én 2 vagy 3 éve tettem bele és még semmi baja.
opel16v Elküldve Szeptember28, 2008 Elküldve Szeptember28, 2008 Szervóolajat kell valamilyen rendszeres időközönként cserélni? Belenéztem és szép piros volt. Nem. Csak ha meg kell bontani a rendszert. Hidraulika olaj meg nem ajánlott bele, DexronII kell!
Tápiószecső Elküldve Szeptember28, 2008 Elküldve Szeptember28, 2008 Ok, akkor ez sem kell. Majd ha visít akkor rakok. :lol:
epk947 Elküldve Szeptember28, 2008 Elküldve Szeptember28, 2008 Ok, akkor ez sem kell. Majd ha visít akkor rakok. :lol: Csak nehogy későn legyen! Én is csak akkor vettem észre amikor már elfo*ta magát...
Tápiószecső Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Csak nehogy későn legyen! Én is csak akkor vettem észre amikor már elfo*ta magát... De olajproblémája volt?
Recommended Posts