hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 EPC szerint más a száma a C14NZ-hez valónak, mint a dieselesnek. Legfeljebb belepróbálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Oszt mi péz? :sowwy: Sztem megegyezünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Sztem megegyezünk. :lol: Ettől féltem! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ettől féltem! :sowwy: Nem kell félni. Nem fog fájni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Nem kell félni. Nem fog fájni. :sowwy: Nem kefélni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Nem kefélni? :sowwy: Neked esetleg. Én ugyanis nős vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Neked esetleg. Én ugyanis nős vagyok. :lol: :sowwy: Erre is tudnék még kontrázni,de már így is nagyon offok vagyunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Sziasztok , elég barna már a folyadék a szervótartályban szerintem érdelmes lenne lecserélni ,csak nem tudom , hogy csináljam ha valaki elmagyarázná a lépéseket , megköszönném B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Sziasztok , elég barna már a folyadék a szervótartályban szerintem érdelmes lenne lecserélni ,csak nem tudom , hogy csináljam ha valaki elmagyarázná a lépéseket , megköszönném B) Leveszed a szivattyúról a betáp csövet, ezután a kormányt teljesen kitekered jobbra, és balra. Ekkorr le fog jönni kb 1 l olaj. Visszateszed a csövet, felöntöd a friss olajat, beindítod, és 2-3 X teljesen kitekered jobbra, ballra. Ezzel kész is. :D B) Ja, mikor leengeded a régit ne járjon a motor, mert tönkre megy a szivattyú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szervópumpánál cső le, kifolyatod, aztán cső vissza, feltölt az új olajjal, majd légtelenít (motor beindít, kormány kopp-kopp kiteker párszor), majd szintet utántölt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 látom kihagytam a kifolyatásnál a kormány kitekert B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 látom kihagytam a kifolyatásnál a kormány kitekert B) Én meg a szint utántöltést. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ketten csak összehoztuk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ketten csak összehoztuk B) Ühüm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Markos-Nádas rendőr kabaré: "Azért vagyunk hárman,mert ő jól lát,ő jól hall,ő meg mindig velünk van!" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Markos-Nádas rendőr kabaré: "Azért vagyunk hárman,mert ő jól lát,ő jól hall,ő meg mindig velünk van!" B) Ez nem a teremőr brigád volt? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ez nem a teremőr brigád volt? B) De. Én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó, ha jól sejtem B) :D Na, ezt is szétoffoltuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ez nem a teremőr brigád volt? B) Pontosabban a Markos-Nádas - Notre-Dami Teremőrök! Hallgasd csak! B) 5:52-től Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 De. Én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó, ha jól sejtem B) B) Na, ezt is szétoffoltuk :D Az nem markos-nádas,hanem bajor-ihos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ..."Azért vagyunk hárman,mert ő jól lát,ő jól hall,ő meg mindig velünk van!" B) De így már négyen vannak! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Az nem markos-nádas,hanem bajor-ihos. Igazad van B) Hogy Te milyen szakértője vagy ennek a témának B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelkagl Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szevasztok.elöször is azzal kezdem köszi opel16v a válto tanácsokat nyélbe ment az üzlet és már durozsol is az uj össz vissz szerkezet tárcsa válto posta 21000ft.szerintem jó kifogtam nem?de most az a kérdésem hogy leszeték a kormányt múltkor a gyagya haverjaim egy kapcsolo csere véget és azota ég a légzsák.kérdeztem a szervizt és azt mondták hogy ki kodolják 5000ért.hát sajna nekem ennyi most nem nagyon van de ti talán tudtok segiteni hogy ez nem e megy valahogy házilag?elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szevasztok.elöször is azzal kezdem köszi opel16v a válto tanácsokat nyélbe ment az üzlet és már durozsol is az uj össz vissz szerkezet tárcsa válto posta 21000ft.szerintem jó kifogtam nem?de most az a kérdésem hogy leszeték a kormányt múltkor a gyagya haverjaim egy kapcsolo csere véget és azota ég a légzsák.kérdeztem a szervizt és azt mondták hogy ki kodolják 5000ért.hát sajna nekem ennyi most nem nagyon van de ti talán tudtok segiteni hogy ez nem e megy valahogy házilag?elöre is köszi. Házilag nem megy, ha a légzsák átvezető nem sérült, akkor egy Tech műszerrel lehet törölni a hibajelzést. Egyébként milyen kapcsoló cseréjéhez vették le a kormányt? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelkagl Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ÉNIS EZT KÉRDEZTEM TÖLÜK MERT CSAK AZ INDEXET KELLET KICSERÉLNI,DE AZ OKOSOK MINEK SZETÉK LE MIKKOR HOZZÁ SE KELET VOLNA NYULNI A KORMÁNYHOZ,DE MOSTMÁR MINDEGY.EL BA........TÁK JÓL AKKOR.MEG MÉG EGY KÉRDÉS LESZEDTÜK A KÖZÉPSÖ DOBOT MERT SZÉT VOLT ÉGVE TELJESEN ÉS CSAK EGY CSÖ VAN HELYETE MÉG NEM JÖNN AZ UJ ÉS AZOTA ÉSREVETTEM HOGY OLTÁRI MODON BÜDÖS A FÜSTJE ÉS SZERINTEM JOBBAN FÜSTÖL MINT AHOGY KÉNNE DE VISZONT HA MEGKÜDÖM UTÁNNA NEM ANNYIRA MOTORNAK SEMI MÁS HANGJA NINCS,DE ÉN A BENZINRE SACOLOK HOGY SZA..R VAGY A KIPUFOGO MIATT,VAGY ESETLEG GYÜRÜ?NEM TUDOM DE A KONDENZ VIZ IS ÖMLIK BELÖLE Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sajna a légzsák hibajelzést csak tech-el lehet szerintem is törölni. A középdob miatt nem füstölhet jobban. Ha füstöl, akkor ott más bibi lesz. Kondenzvíz természetes, a katalizátor miatt. Főleg hidegindítás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts