hening Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Úgy kéne, mert eléggé speciális, 5 bordás szíja van, nem a mostanság használatos 6 bordás. Esetleg elcserélem vele a sima ékszíjashoz való tárcsára, meg generátorra. :huh: EPC szerint ez a fajta szervó előfordult az 1.4NZ-n és az 1.6NZ-n is, ugyanazzal a cikkszámmal. Az jó lenne :lol: . Neked műxik az EPC? Nézz már át az ált. prob. topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Sziasztok! Szerintem az 5bordás szíjat nem nehéz kapni, én itt Győrben az opelos boltban vettem az enyémhez. Ez egy ritka példány, egyben találtam és én bontottam le. A gépemre(95' C14NZ) némi menetigazítással ráment. Sajna a blokk oldalában lévő M8 furatok a kihasználatlanság miatt kicsit kirohadtak. Nálam a szíj simán háromszög alakban fut, és a generátorral feszítem.A csövek helye, felfogatása, minden stimmelt, mindennek megvolt a helye.Természetesen a főtrengely tárcsával együtt hoztam, hiszen nekem szervó nélkül V-szíjas volt a rendszer, Megjegyzem ez ritkaság, én még még rajtam kívül nem láttam ilyet. :lol: Összedobtam egy kis "mórickaeccerű" :huh: képes Flash-t( 3 lényeges képpel), nézzétek meg. Pár hétig biztosan fenn hagyom. http://w3.enternet.hu/kismacko/ Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Sziasztok! Szerintem az 5bordás szíjat nem nehéz kapni, én itt Győrben az opelos boltban vettem az enyémhez. Ez egy ritka példány, egyben találtam és én bontottam le. A gépemre(95' C14NZ) némi menetigazítással ráment. Sajna a blokk oldalában lévő M8 furatok a kihasználatlanság miatt kicsit kirohadtak. Nálam a szíj simán háromszög alakban fut, és a generátorral feszítem.A csövek helye, felfogatása, minden stimmelt, mindennek megvolt a helye.Természetesen a főtrengely tárcsával együtt hoztam, hiszen nekem szervó nélkül V-szíjas volt a rendszer, Megjegyzem ez ritkaság, én még még rajtam kívül nem láttam ilyet. :lol: Összedobtam egy kis "mórickaeccerű" :huh: képes Flash-t( 3 lényeges képpel), nézzétek meg. Pár hétig biztosan fenn hagyom. http://w3.enternet.hu/kismacko/ Karesz Köszi Karesz! Sztem ez látható az általam talált autóban, nincs is messze, holnap felhívom az illetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Sziasztok! Szerintem az 5bordás szíjat nem nehéz kapni, én itt Győrben az opelos boltban vettem az enyémhez. Ez egy ritka példány, egyben találtam és én bontottam le. A gépemre(95' C14NZ) némi menetigazítással ráment. Sajna a blokk oldalában lévő M8 furatok a kihasználatlanság miatt kicsit kirohadtak. Nálam a szíj simán háromszög alakban fut, és a generátorral feszítem.A csövek helye, felfogatása, minden stimmelt, mindennek megvolt a helye.Természetesen a főtrengely tárcsával együtt hoztam, hiszen nekem szervó nélkül V-szíjas volt a rendszer, Megjegyzem ez ritkaság, én még még rajtam kívül nem láttam ilyet. :lol: Összedobtam egy kis "mórickaeccerű" :huh: képes Flash-t( 3 lényeges képpel), nézzétek meg. Pár hétig biztosan fenn hagyom. http://w3.enternet.hu/kismacko/ Karesz Szia Karesz! Off Nézz már át néha a nyugati régió topicba is. Szeretnénk néhányan amolyan talikat szervezni, azon opeles forumozókkal, akik ebben a régióban tartózkodnak. On Karesz (én is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Köszi Karesz! Sztem ez látható az általam talált autóban, nincs is messze, holnap felhívom az illetőt. Ilyenkor bírnék felrobbanni! Eladta az egész motort a szervoszivattyúval együtt 30e Ft-ért, a generátor meg ottmaradt nála. Gondolom nagyon érthetett hozzá az is, aki megvette, mert másmilyen generátorral nem tudja használni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 55 ezer km után kellett a szervó ékszíjját utánfeszíteni. Szerintem jól bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnt Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok 92-es C16NZ astrámhoz keresek bontott jó állapotban lévő szervó kormányművet. Ha valaki tud segíteni kérem írjon egy mailt. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Talán itt jobb helyen lesz a kérdésem, mint a karosszéria topikban. Ugyanis nem tudom, hogy hogyan lehet levenni a régi kétküllős kormánykereket: Addig eljutok, hogy leveszem a közepén lévő "fedelet", de onnantól kezdve semmi megbonthatót nem látok: (Eléggé bemozdult a kép, de remélem azért a lényeg kivehető.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 C4 ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Csak egy tipp, a kormány másik oldalán nincs vmi csavar, ami tarthatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 C4 ? :) Már megvettem, de előbb valami finomabb módszert is kipróbálnék. Csak egy tipp, a kormány másik oldalán nincs vmi csavar, ami tarthatja? Ott még nem néztem, de holnap megtekintem, bár elég franciás megoldás lenne, ha már a c4-eknél tartunk.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ott még nem néztem, de holnap megtekintem, bár elég franciás megoldás lenne, ha már a c4-eknél tartunk.:) A lufit pl onnan fogja pár csavar, bár még én sem szedtem le sose. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ha nem lufis, akkor tudok segíteni a kürt érintkezőjét ki lehet pattintani, egy kicsit feszítve utána már ott is az anya, 24-es vagy 27-es talán, azt lecsavarod és megütöd a kormányt csak puszta kézzel, mert egyébbként be tud csúszni és gázos kihúzni (állítólag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ha nem lufis, akkor tudok segíteni a kürt érintkezőjét ki lehet pattintani, egy kicsit feszítve utána már ott is az anya, 24-es vagy 27-es talán, azt lecsavarod és megütöd a kormányt csak puszta kézzel, mert egyébbként be tud csúszni és gázos kihúzni (állítólag) Ez a kerék nem lufis, és valóban a kürt érintkezőit kell kiszedni. Az anyát viszont érdemes csak meglazítani első körben, mert a kormány nagyon tud ragaszkodni a pozíciójához, :) és ha hirtelen leszalad, még orba talál vlakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Annyit tennék még hozzá a dologhoz,hogy mielőtt leveszed,jelöld össze,mert különben sose rakod vissza ugyanoda,és ferde lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Köszöntem a tanácsokat, holnapután remélhetőleg nekifeszülhetek.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Annyit tennék még hozzá a dologhoz,hogy mielőtt leveszed,jelöld össze,mert különben sose rakod vissza ugyanoda,és ferde lesz. :) Hehe,én nem raktam vissza az anyát,mentem vele egy kört úgy,aztán korigáltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Köszöntem a tanácsokat, holnapután remélhetőleg nekifeszülhetek.:) Megkérdezhetem,miért akarod levenni? Csak mert az enyémben is ilyen van,de majd akarok helyette egy sportkormányt.Ezt egy kicsit nagynak találom,és a küllők is eléggé lent vannak,így nem jó fogni. Nekem is sokat segítettek a válaszok,THX :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ha nem lufis, akkor tudok segíteni a kürt érintkezőjét ki lehet pattintani, egy kicsit feszítve utána már ott is az anya, 24-es vagy 27-es talán, azt lecsavarod és megütöd a kormányt csak puszta kézzel, mert egyébbként be tud csúszni és gázos kihúzni (állítólag) 22-es :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Megkérdezhetem,miért akarod levenni? Csak mert az enyémben is ilyen van,de majd akarok helyette egy sportkormányt.Ezt egy kicsit nagynak találom,és a küllők is eléggé lent vannak,így nem jó fogni. Nekem is sokat segítettek a válaszok,THX :) Egy GSi kormány kerül a kocsiba a hozzá tartozó Recaro ülésekkel remélhetőleg holnapután. :) (Mondjuk az ülésektől kicsit félek, mert a mostaniakat úgy vadászta össze az előző tulaj, nagyon kényelmes gyári Recaro-k, de már sajnos eléggé szét van ülve a vezetőülés.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Hehe,én nem raktam vissza az anyát,mentem vele egy kört úgy,aztán korigáltam! :) Én sajna több kört is mentem vele,mire sikerült egyenesre visszarakni... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Egy GSi kormány kerül a kocsiba a hozzá tartozó Recaro ülésekkel remélhetőleg holnapután. :) (Mondjuk az ülésektől kicsit félek, mert a mostaniakat úgy vadászta össze az előző tulaj, nagyon kényelmes gyári Recaro-k, de már sajnos eléggé szét van ülve a vezetőülés.) Megjött minden, de sajnos a kormánnyal nem boldogulok (igen, mérnök vagyok :) ). Gondolom a duda érintkezőit tartalmazó műanyagot kellene valahogyan kipattintani, de minden feszegetési kísérletnek ellenállt eddig, nagy erőt alkalmazni meg nem merek, mert biztosan van valami trükkje. (A második képen látható a duda érintkezőivel a műanyag lap: kormány) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 van egy fülecske, ami beakad azt pattintsd ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 van egy fülecske, ami beakad azt pattintsd ki Pattintanám, ha tudnám hol van. :) Ha hazaértem újra nekiesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Indítványoznám a topikot átnevezni "Kormánymű" -re vagy valami hasonlóra. Jobban ki lehetne használni, és amúgy is hülyeség astra f topik alatt altopikot úgy elnevezni, hogy mégegyszer szerepel benne az f astra. Persze ezzel egyidejűleg a dízelt is át lehetne keresztelni, ugyanilyen megfontolások alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts