Tiv. Elküldve Január6, 2014 Elküldve Január6, 2014 Sziasztok. Omega, vagy Veki szervószivattyú jó lenne az Astrámba? Szeretném ha hatásosabb lenne a szervó rásegítés.
megadave Elküldve Január6, 2014 Elküldve Január6, 2014 Gondolod, hogy ezen múlik? :huh: GSi kormányműved van már?
hetyke Elküldve Január6, 2014 Elküldve Január6, 2014 Sziasztok. Omega, vagy Veki szervószivattyú jó lenne az Astrámba? Szeretném ha hatásosabb lenne a szervó rásegítés. Elárulom! Nem a szivattyú a szűk keresztmetszet...
wookie Elküldve Január7, 2014 Elküldve Január7, 2014 Sziasztok. Omega, vagy Veki szervószivattyú jó lenne az Astrámba? Szeretném ha hatásosabb lenne a szervó rásegítés. Hatásosabb?? Így is túl sok a rásegítés, főleg nagyobb tempónál, mert nem sebességfüggő. Nagyon nem ajánlom.
wookie Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 AKi otthon van szervóban, az nézzen már be az A vectra egyéb csevegés topicba, legutolsó oldal, mert van ott valami amit én nagyon nem értek. :D
Mdani Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 Aki otthon van a szervó beszerelésben az elmondhatná hogy ha a kormányművet cserélem akkor a régi kormányösszekötők maradhatnak bent, vagy azt is ki kell cserélni? Nem akarom feleslegesen túráztatni magam :D
wookie Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 Aki otthon van a szervó beszerelésben az elmondhatná hogy ha a kormányművet cserélem akkor a régi kormányösszekötők maradhatnak bent, vagy azt is ki kell cserélni? Nem akarom feleslegesen túráztatni magam :D Az marad.
hetyke Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 Aki otthon van a szervó beszerelésben az elmondhatná hogy ha a kormányművet cserélem akkor a régi kormányösszekötők maradhatnak bent, vagy azt is ki kell cserélni? Nem akarom feleslegesen túráztatni magam :D Állapot függő! :) Mondjuk beállítani a futóművet mindenképpen kell...
Mdani Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 Állapot függő! :) Mondjuk beállítani a futóművet mindenképpen kell... az tudom :) igazából ami összekötök benne vannak azoknak nincs baja, és a gólyalábnál eléggé be vannak rohadva a csavarok, szal sztem ott nem is erőltetem majd. Mindenesetre köszi :) Szép lassú projekt... :D
hetyke Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 az tudom :) igazából ami összekötök benne vannak azoknak nincs baja, és a gólyalábnál eléggé be vannak rohadva a csavarok, szal sztem ott nem is erőltetem majd. Mindenesetre köszi :) Szép lassú projekt... :D :D Mondjuk a beállítása miatt úgy is bontani kell a gömbfej csavarokat... Akkor kérd meg, hogy mindet járassák meg... Hát igen! :) Örülj neki, hogy nem klímát raksz be! :evilgrin: Az egy kicsit több rétegű. Aztán mikor kész lesz... Jön az elégedett próba út! 1
Mdani Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 :D Mondjuk a beállítása miatt úgy is bontani kell a gömbfej csavarokat... Akkor kérd meg, hogy mindet járassák meg... Hát igen! :) Örülj neki, hogy nem klímát raksz be! :evilgrin: Az egy kicsit több rétegű. Aztán mikor kész lesz... Jön az elégedett próba út! Még jó hogy a klíma már benne volt De az is jó kis kihívás lenne :D
Laliiii Elküldve Január13, 2014 Elküldve Január13, 2014 Ha már kivetted a kormányösszekötő rudat, akkor a mindkét végén menetes száradt vedd ki járasd meg, mert a futóműves úgy is ki fogja venni megint a kormányösszekötő rudat ha nem tudja megmozdítani. az tudom :) igazából ami összekötök benne vannak azoknak nincs baja, és a gólyalábnál eléggé be vannak rohadva a csavarok, szal sztem ott nem is erőltetem majd. Mindenesetre köszi :) Szép lassú projekt... :D
zotya975 Elküldve Január17, 2014 Elküldve Január17, 2014 Ha már kivetted a kormányösszekötő rudat, akkor a mindkét végén menetes száradt vedd ki járasd meg, mert a futóműves úgy is ki fogja venni megint a kormányösszekötő rudat ha nem tudja megmozdítani. Van róla képem.... :D Amúgy a futóműves nagyon dícsérte hogy ilyen könnyen még soha nem állította be. :P
opelnils Elküldve Január18, 2014 Elküldve Január18, 2014 Ez pont kapóra jön nekem. Én A vekimhez akartam most venni összekötő belső végébe sziilentet,(nem a gömbfej) és csak összekötővel együtt találtam. Ez nem cserélhető? Csak egyben?
zotya975 Elküldve Január18, 2014 Elküldve Január18, 2014 Ez pont kapóra jön nekem. Én A vekimhez akartam most venni összekötő belső végébe sziilentet,(nem a gömbfej) és csak összekötővel együtt találtam. Ez nem cserélhető? Csak egyben? Szerintem külön is lehet venni, bár nem néztem meg jól, de gondolom kivehető a rúdból.
Laliiii Elküldve Január18, 2014 Elküldve Január18, 2014 Kivehető, de Én rúddal együtt láttam még csak mindenhol. Egyik barátom az A Vekihez anno nem kapott, így lett használt. A menetes szárat Én is kivettem amikor gömbfejeket cseréltem 2 hónapja, s már olyan menetes szárakat raktam vissza amik le vannak hoganyozva. :) Futóműves nekem is mondta, hogy el van kényeztetve. :D
vanfer Elküldve Február4, 2014 Elküldve Február4, 2014 Üdv mindenkinek. Eddig csak olvasgattam a forumot, de most akadt egy kis gondom. Egy pár honapja a családunkban szert tettünk egy Astra F-re ( 1997. X16SZR). No a problem az alábbi: szervós kormányműnél az olaj szivárog az autó homlokfalánál. Nézegettem a bontó árait és a felújítást is, és van még egy olyan hogy javító készlet. A kérdésem, hogy a javító készlettel már találkozot-e valaki és mit takar? ez kb 8-10 ezer Ft, ezzel megyek e valamire a garázsban meg tudom e csinálni? A felújítás kb 40-45 ezer netto plusz a posta de van rá garancia 1-2 év. A bontoban 15-20 ezer de nem tudom mennyi ideig birja. esetleg valakinek van e bontott amit tud hogy mennyit futott. Röviden ennyi és üdv mindenkinek.
Laliiii Elküldve Február4, 2014 Elküldve Február4, 2014 Ott szivárog ahol olyan hogy egy hat lap van? Alulról nézve látszik jól.
vanfer Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 Majd ma megnézem, a homlokfalon látszik a motortérben, és belül a pedálok mögöt ahol bejön a kormányrud..
isi Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 (edited) Majd ma megnézem, a homlokfalon látszik a motortérben, és belül a pedálok mögöt ahol bejön a kormányrud.. Csapágybolt, 2-300 Ft-ért tudsz venni oda szimmeringet, nekem is ott folyt, egyszerű cserélni. A pedáloknál volt olajos nekem is. Csak ahhoz ki kell szedned a kormányművet. KÉP, a bekarikázott részről, szimmeringről van szó Módosítva Február5, 2014 : isi
vanfer Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 Ok köszi, megyek most le a garázsba és állok neki..
Laliiii Elküldve Március14, 2014 Elküldve Március14, 2014 Isi, Vanfer, S azt meg tudjátok mondani, hogy mekkora a szimering méretei? Ma néztem nekem is szivárog kicsit. Köszönöm.
vanfer Elküldve Március15, 2014 Elküldve Március15, 2014 hali a méret a lényeg!!! 19.8 x 39.7 x 6,35 (belső átmérő x külső x vastagság ) üdv
isi Elküldve Március17, 2014 Elküldve Március17, 2014 hali a méret a lényeg!!! 19.8 x 39.7 x 6,35 (belső átmérő x külső x vastagság ) üdv Fejből nem ment volna nekem (bár van egy komplett kormányművem, megnézhettem volna :)) Amúgy vanfer, hogy szuperál csere óta?
Recommended Posts