Tiv. Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 Sziasztok. Omega, vagy Veki szervószivattyú jó lenne az Astrámba? Szeretném ha hatásosabb lenne a szervó rásegítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 Gondolod, hogy ezen múlik? :huh: GSi kormányműved van már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 Sziasztok. Omega, vagy Veki szervószivattyú jó lenne az Astrámba? Szeretném ha hatásosabb lenne a szervó rásegítés. Elárulom! Nem a szivattyú a szűk keresztmetszet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Sziasztok. Omega, vagy Veki szervószivattyú jó lenne az Astrámba? Szeretném ha hatásosabb lenne a szervó rásegítés. Hatásosabb?? Így is túl sok a rásegítés, főleg nagyobb tempónál, mert nem sebességfüggő. Nagyon nem ajánlom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 AKi otthon van szervóban, az nézzen már be az A vectra egyéb csevegés topicba, legutolsó oldal, mert van ott valami amit én nagyon nem értek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Aki otthon van a szervó beszerelésben az elmondhatná hogy ha a kormányművet cserélem akkor a régi kormányösszekötők maradhatnak bent, vagy azt is ki kell cserélni? Nem akarom feleslegesen túráztatni magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Aki otthon van a szervó beszerelésben az elmondhatná hogy ha a kormányművet cserélem akkor a régi kormányösszekötők maradhatnak bent, vagy azt is ki kell cserélni? Nem akarom feleslegesen túráztatni magam :D Az marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Aki otthon van a szervó beszerelésben az elmondhatná hogy ha a kormányművet cserélem akkor a régi kormányösszekötők maradhatnak bent, vagy azt is ki kell cserélni? Nem akarom feleslegesen túráztatni magam :D Állapot függő! :) Mondjuk beállítani a futóművet mindenképpen kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Állapot függő! :) Mondjuk beállítani a futóművet mindenképpen kell... az tudom :) igazából ami összekötök benne vannak azoknak nincs baja, és a gólyalábnál eléggé be vannak rohadva a csavarok, szal sztem ott nem is erőltetem majd. Mindenesetre köszi :) Szép lassú projekt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 az tudom :) igazából ami összekötök benne vannak azoknak nincs baja, és a gólyalábnál eléggé be vannak rohadva a csavarok, szal sztem ott nem is erőltetem majd. Mindenesetre köszi :) Szép lassú projekt... :D :D Mondjuk a beállítása miatt úgy is bontani kell a gömbfej csavarokat... Akkor kérd meg, hogy mindet járassák meg... Hát igen! :) Örülj neki, hogy nem klímát raksz be! :evilgrin: Az egy kicsit több rétegű. Aztán mikor kész lesz... Jön az elégedett próba út! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 :D Mondjuk a beállítása miatt úgy is bontani kell a gömbfej csavarokat... Akkor kérd meg, hogy mindet járassák meg... Hát igen! :) Örülj neki, hogy nem klímát raksz be! :evilgrin: Az egy kicsit több rétegű. Aztán mikor kész lesz... Jön az elégedett próba út! Még jó hogy a klíma már benne volt De az is jó kis kihívás lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Ha már kivetted a kormányösszekötő rudat, akkor a mindkét végén menetes száradt vedd ki járasd meg, mert a futóműves úgy is ki fogja venni megint a kormányösszekötő rudat ha nem tudja megmozdítani. az tudom :) igazából ami összekötök benne vannak azoknak nincs baja, és a gólyalábnál eléggé be vannak rohadva a csavarok, szal sztem ott nem is erőltetem majd. Mindenesetre köszi :) Szép lassú projekt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Ha már kivetted a kormányösszekötő rudat, akkor a mindkét végén menetes száradt vedd ki járasd meg, mert a futóműves úgy is ki fogja venni megint a kormányösszekötő rudat ha nem tudja megmozdítani. Van róla képem.... :D Amúgy a futóműves nagyon dícsérte hogy ilyen könnyen még soha nem állította be. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Ez pont kapóra jön nekem. Én A vekimhez akartam most venni összekötő belső végébe sziilentet,(nem a gömbfej) és csak összekötővel együtt találtam. Ez nem cserélhető? Csak egyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Ez pont kapóra jön nekem. Én A vekimhez akartam most venni összekötő belső végébe sziilentet,(nem a gömbfej) és csak összekötővel együtt találtam. Ez nem cserélhető? Csak egyben? Szerintem külön is lehet venni, bár nem néztem meg jól, de gondolom kivehető a rúdból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Kivehető, de Én rúddal együtt láttam még csak mindenhol. Egyik barátom az A Vekihez anno nem kapott, így lett használt. A menetes szárat Én is kivettem amikor gömbfejeket cseréltem 2 hónapja, s már olyan menetes szárakat raktam vissza amik le vannak hoganyozva. :) Futóműves nekem is mondta, hogy el van kényeztetve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vanfer Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 Üdv mindenkinek. Eddig csak olvasgattam a forumot, de most akadt egy kis gondom. Egy pár honapja a családunkban szert tettünk egy Astra F-re ( 1997. X16SZR). No a problem az alábbi: szervós kormányműnél az olaj szivárog az autó homlokfalánál. Nézegettem a bontó árait és a felújítást is, és van még egy olyan hogy javító készlet. A kérdésem, hogy a javító készlettel már találkozot-e valaki és mit takar? ez kb 8-10 ezer Ft, ezzel megyek e valamire a garázsban meg tudom e csinálni? A felújítás kb 40-45 ezer netto plusz a posta de van rá garancia 1-2 év. A bontoban 15-20 ezer de nem tudom mennyi ideig birja. esetleg valakinek van e bontott amit tud hogy mennyit futott. Röviden ennyi és üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 Ott szivárog ahol olyan hogy egy hat lap van? Alulról nézve látszik jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vanfer Elküldve Február5, 2014 Megoszt Elküldve Február5, 2014 Majd ma megnézem, a homlokfalon látszik a motortérben, és belül a pedálok mögöt ahol bejön a kormányrud.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február5, 2014 Megoszt Elküldve Február5, 2014 (edited) Majd ma megnézem, a homlokfalon látszik a motortérben, és belül a pedálok mögöt ahol bejön a kormányrud.. Csapágybolt, 2-300 Ft-ért tudsz venni oda szimmeringet, nekem is ott folyt, egyszerű cserélni. A pedáloknál volt olajos nekem is. Csak ahhoz ki kell szedned a kormányművet. KÉP, a bekarikázott részről, szimmeringről van szó Módosítva Február5, 2014 : isi Link to comment Megosztás: More sharing options...
vanfer Elküldve Február5, 2014 Megoszt Elküldve Február5, 2014 Ok köszi, megyek most le a garázsba és állok neki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 Isi, Vanfer, S azt meg tudjátok mondani, hogy mekkora a szimering méretei? Ma néztem nekem is szivárog kicsit. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vanfer Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 hali a méret a lényeg!!! 19.8 x 39.7 x 6,35 (belső átmérő x külső x vastagság ) üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 Köszönöm! Gondolom nem forgásirányos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 hali a méret a lényeg!!! 19.8 x 39.7 x 6,35 (belső átmérő x külső x vastagság ) üdv Fejből nem ment volna nekem (bár van egy komplett kormányművem, megnézhettem volna :)) Amúgy vanfer, hogy szuperál csere óta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts