falcon8 Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 azok rendben vannak, pont év elején lett cserélve vizsga miatt. sztem holanp vissza teszem a téliket, úgy is külön felnin vannak, és megyek egy próba kört, meglátjuk h mi lesz igazából tényleg az a helyzet, hogy ilyen jelenséggel még nem találkoztam/találkoztunk, mert ezt az autót édesapámtól örököltem, szóval 1. tulajok vagyunk, de kicsit értetlenül állunk a dolog előtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Heló! Olyan gondom van, hogy a kormány kerekemnél valami kotyog-rotyog. Csak rosszabb minőségű mondjuk földúton érzem, de akkor nagyon. Valaki említett nekem valami kerámia betétet vagy hüvelyt a kormányoszlopon ami kikophat. Tudja valaki hol van ez, vagy esetleg mi okozhat ilyen hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Heló! Olyan gondom van, hogy a kormány kerekemnél valami kotyog-rotyog. Csak rosszabb minőségű mondjuk földúton érzem, de akkor nagyon. Valaki említett nekem valami kerámia betétet vagy hüvelyt a kormányoszlopon ami kikophat. Tudja valaki hol van ez, vagy esetleg mi okozhat ilyen hibát? Igazából nem kerámia hanem egy fehér műanyag betét, ami kicsúszik a helyéről, a pedálokhoz behasalva és felnézve látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oliver 962 Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Üdv mindenkinek! Van nekem egy c14nz (1993)-as f-astrám,olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy lehet-e "szervósitani" a gépet és ha igen pontossan milyen évjáratú astráé megy bele,mert olvastam egy pár helyen,hogy az évjárata sem mindegy a leendő donornak.A másik kérdésem az lenne,mert ugye ha belemegy a szervó hosszbordás főtengely ékszíjtárcsa +generátor ékszíjtárcsa is szükséges,A cimbimnek van egy 1994-es corsája (x14xe-szervó,klima) abból esetleg felszerelhető-e a generátor egyben,vagy csak a tárcsa használható?Esetleg a szervó szivattyú passzolhat-e az enyémbe?Válaszotokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Üdv mindenkinek! Van nekem egy c14nz (1993)-as f-astrám,olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy lehet-e "szervósitani" a gépet és ha igen pontossan milyen évjáratú astráé megy bele,mert olvastam egy pár helyen,hogy az évjárata sem mindegy a leendő donornak.A másik kérdésem az lenne,mert ugye ha belemegy a szervó hosszbordás főtengely ékszíjtárcsa +generátor ékszíjtárcsa is szükséges,A cimbimnek van egy 1994-es corsája (x14xe-szervó,klima) abból esetleg felszerelhető-e a generátor egyben,vagy csak a tárcsa használható?Esetleg a szervó szivattyú passzolhat-e az enyémbe?Válaszotokat előre is köszönöm! Légy szíves lapozz vissza, csak egy, vagyis egyetlen oldalt! És ugyan ezt a témát megtalálod ott is! Ezzel a két hsz-szel kezdődött: Srácok, hogyan tudhatom meg azt, hogy egy c16nz-ből bontott szervós kormánymű jó-e az én x14nz-mbe? Mit kell kérdezni az eladótól? (majd 100km-re van a cucc, csak akkor mennék el érte ha tuti) Maga a kormány mű ugyanaz. a szervószivattyú szokott más lenni, hosszbordás ékszíjjas, ill másik fajta. És azok felfogatása. Nekem egy A vekiből lett átoperálva, csak másik cső szettet kellett vennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Én annak idején írtam is a GYIK-ba szervóbeszerelést, de valamiért nem került be. Zotya! köszi a tippet, ma megkukkantom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Én annak idején írtam is a GYIK-ba szervóbeszerelést, de valamiért nem került be. Zotya! köszi a tippet, ma megkukkantom. Elküldhetnéd nekem E-mailba, majd belerakom a GYiK-ba. (hemi@opelklub.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Sziasztok Próbáltam keresni, de nem leltem rá választ. Szerintetek milyen márkájú utángyártott alkatrész érdemes venni? Most konkrétan trapéz gömbfej kéne 1-4eHUFig van vagy 5 fajta. 5let? 1-2ezer különbség nem érdekel, meg az "ennek már mindegy" sem. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Sziasztok Próbáltam keresni, de nem leltem rá választ. Szerintetek milyen márkájú utángyártott alkatrész érdemes venni? Most konkrétan trapéz gömbfej kéne 1-4eHUFig van vagy 5 fajta. 5let? 1-2ezer különbség nem érdekel, meg az "ennek már mindegy" sem. Köszi Ha van 1-4eig, akkor a legolcsóbbat zárd ki, és mivel 1-2e már mind1, azt veszed amelyiket akarod. <_< Am lemförder. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Ha van 1-4eig, akkor a legolcsóbbat zárd ki, és mivel 1-2e már mind1, azt veszed amelyiket akarod. <_< Am lemförder. Hát pont ez az, de melyiket? Lehet kb ugyanannyi, de mondjuk szarabb, vagy nem? Ilyenek vannak: HansP, Optima, Timken, Torpan, AET, "Spanyol", Meyle, Oscap, "noname". Talán Meyle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Hát pont ez az, de melyiket? Lehet kb ugyanannyi, de mondjuk szarabb, vagy nem? Ilyenek vannak: HansP, Optima, Timken, Torpan, AET, "Spanyol", Meyle, Oscap, "noname". Talán Meyle... Írtam a végén. Keress lemfördert, azzal még bajom nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Március30, 2012 Megoszt Elküldve Március30, 2012 Hali olvastam a fórum elején hogy befeketetid az olaj, nálam is ez van, elég az olajcsere vagy valami gebasz van? szerintetek tudok a kocsiba tenni G-s vagy H-s astra kormányt? '96os X16XEL, sedan, nagykormányos..... szervós, egy légzsákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2012 Megoszt Elküldve Március30, 2012 Hali olvastam a fórum elején hogy befeketetid az olaj, nálam is ez van, elég az olajcsere vagy valami gebasz van? szerintetek tudok a kocsiba tenni G-s vagy H-s astra kormányt? '96os X16XEL, sedan, nagykormányos..... szervós, egy légzsákos Annyi jó kormányt lehet beletenni, miért pont ezek kellenek neked? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Annyi jó kormányt lehet beletenni, miért pont ezek kellenek neked? :D :rolleyes: Én most calibra kormányt tettem bele, és vauxhall jelet pattintottam rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Én most calibra kormányt tettem bele, és vauxhall jelet pattintottam rá :D Pedig éppen eladó lett a kormányom :P Kaptam Steftől ugyan ilyet, ami dzsári bőrös :w00t: :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Pedig éppen eladó lett a kormányom :P Kaptam Steftől ugyan ilyet, ami dzsári bőrös :w00t: :w00t: Milyen is pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Kerestem, de nem leltem választ. Szervóolaj mennyisége érdekelne, ami egy csont száraz rendszerbe megy. A tartály kb 0,5l-es lehet, 1liter még bele megy a csövekbe, a pumpába és a kormányműbe szerintetek? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Milyen is pontosan? Csak ezt a képet találtam róla ezen a gépen, majd keresek másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Kerestem, de nem leltem választ. Szervóolaj mennyisége érdekelne, ami egy csont száraz rendszerbe megy. A tartály kb 0,5l-es lehet, 1liter még bele megy a csövekbe, a pumpába és a kormányműbe szerintetek? :goofy: Sztem 1L-ből fel lehet tölteni a rendszert, de csak tipp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Csak ezt a képet találtam róla ezen a gépen, majd keresek másikat. Jó a kijelzés a TID-en :icon1: Mennyire gondoltál a kormányért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Jó a kijelzés a TID-en :icon1: Mennyire gondoltál a kormányért? Még egy kicsit tartom, mert várás van egy srácra, árat dobok PÜ-ben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Jó a kijelzés a TID-en :icon1: Mennyire gondoltál a kormányért? A TID vilagitas az en kezem nyoma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Jó a kijelzés a TID-en :icon1: Mennyire gondoltál a kormányért? 11 fokban kellett volna fényképezni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Csak ezt a képet találtam róla ezen a gépen, majd keresek másikat. Milyen izzók ezek? Vagy milyen ledek? Nekem most minden kék, de lecserélném egy ilyen jégfehér színre, főleg akkor a mérőegységen a pirosak is látszódnának :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Milyen izzók ezek? Vagy milyen ledek? Nekem most minden kék, de lecserélném egy ilyen jégfehér színre, főleg akkor a mérőegységen a pirosak is látszódnának :) Led szalaggal csináljuk Janival karöltve. Nem csak a TID-em jégfehér, hanem a belső világításom, az egész műszerfal, kapcsolókkal, fűtéskonzollal, együtt. Nézz bele a galériámba, van még kép. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts