lacikiru Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 A gondom azzal kezdődött hogy a korm szervó reggel kerregő hangot adott és nem volt szervó sem .Az olaj a tartályában megvolt de zavaros fekete szinben pompázott :cry: az olaj lecserélése után pár perc légtelenedést követően elhalgatott de az olaj ugyanolyan zavaros lett most működik :D :D de nem tudom mi lehetett ez és miért melegszik és feketedik az olaj a szervóban.Ha tud valaki okosat mondani,javítási árakban vagy másban az ne tartsa magában. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 Egyik havernek volt ilyen gondja, hogy elfeketedett a szervóolaj. Nála az derült ki, hogy rossz olajat öntött utána. Te töltöttél bele a közelmúltban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Április6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2004 Rád mindig lehet számítani, :) csak a kerregés után cseréltük de gyári olajra most egyébként MŰKÖDIK de van egy kis duruzsoló hangja :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Akkor valszeg azért feketedett be, mert kicsit különböző volt a régi és az új olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Sziasztok. A következő a hibajelenség: Ha kitekerem a kormányt teljesen jobbra vagy balra akkor erős"nyekergés(mintha vmihez hozzá érne vmi)" hallatszik előről (nem mindíg sőt mondhatnám csak néha az is akkor mikor beindítom az autót és hideg) a másik ha menet közben fordulok az autóval és jön vissza a kormánykerék akkor mint ha picit akadozgatna a mozgása. Lehet,hogy két külön hiba de lehet,hogy közük van egymáshoz. Tényleg szervó olajat hogy lehet cserélni? Ott is légteleníteni kell mint a fékeknél? Milyen árban van egy ilyen olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Április6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2004 Gabi az olaj már a csere elött be feketedett de azt mondták azért is lehet mert szorul a szervó szivattyu csapágya és megmelegszik,megég az olaj de most működik :lol: :lol: jó lenne tudni mibe fáj egy szervó felújitás :? :? :? Peti nézd meg a szíjat mert végállásban nehezebben forgatja a tárcsát lehet hogy akkor megcsúszik csinálta nekem is régebben ,az olaj ingyé vót sajnos nem tudom az árát ha olajat cserélsz benne kilégteleníti magát csak tekergetni kell és a csunyahang 2-3 perc alatt elmulik de azt is mondták hogy nem tud elhasználodni az olaj csak ha van valami gebasz lásd enyimé :) :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Aham.....akkor majd utánna nézek......lehet,hogy tényleg az ékszíj a problem......megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Úgy tudom, a hosszanti bordásszíjtárcsás szivattyúkat nem lehet felújítani, eldobósak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Aham.....akkor majd utánna nézek......lehet,hogy tényleg az ékszíj a problem......megnézem nekem is ezt csinálja, de csak állóhelyben,mert kissé nehéz neki a 205s gumát tekernie.. erre nekem első körben asszontták a nagymestrek,h ne tekerjem tökig álló helyben mer az nem jó. azóta nem tekerem ki fullra és azóta nem is csinálja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 nekem is ezt csinálja, de csak állóhelyben,mert kissé nehéz neki a 205s gumát tekernie.. erre nekem első körben asszontták a nagymestrek,h ne tekerjem tökig álló helyben mer az nem jó. azóta nem tekerem ki fullra és azóta nem is csinálja :) vazze nem kell állo helyzetben tekergetni :lol: :D azér KERÉK hogy forogjon :lol: ezér jo hogy nincs szervóm mert ilyen eszembe se jutna, hogy állo kocsi alatt tekergessem a kormányt de télleg imho a gumiknak sem használ.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Április6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2004 Úgy tudom, a hosszanti bordásszíjtárcsás szivattyúkat nem lehet felújítani, eldobósak. :D brühühühühü most sírok de még mindig működik :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Hát még hogy fogsz bömbölni, ha meghallod a bontott pumpa árát... Azt meg ne is akard tudni, mennyi az új... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 vazze nem kell állo helyzetben tekergetni :) :D azér KERÉK hogy forogjon :D ezér jo hogy nincs szervóm mert ilyen eszembe se jutna, hogy állo kocsi alatt tekergessem a kormányt de télleg imho a gumiknak sem használ.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 no servo=ASTRA-GYM! :) A nyikorgó ékszíjra jó a szilikonspré is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 no servo=ASTRA-GYM! :) A nyikorgó ékszíjra jó a szilikonspré is... Ha lehülyézlek megsérődsz :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Ha lehülyézlek megsérődsz :?: :?: Hülyézz, de csak hétfőn fogok megsértődni, most rohanok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Hülyézz, de csak hétfőn fogok megsértődni, most rohanok.. Pedig ne sértődj meg hétfőn sem, mert teljesen igaza van Lizardnak :D ez F astra betegség...esetleges tárcsák és szíjak cseréje megoldja a dolgot, de semmi "kenőanyag" :roll: mert akkor igaz, hogy nem csikorog, de el is csúszik rendesen hang nélkűl és pl. nem lesz töltésed! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Pedig ne sértődj meg hétfőn sem, mert teljesen igaza van Lizardnak :D ez F astra betegség...esetleges tárcsák és szíjak cseréje megoldja a dolgot, de semmi "kenőanyag" :roll: mert akkor igaz, hogy nem csikorog, de el is csúszik rendesen hang nélkűl és pl. nem lesz töltésed! :twisted: ez igy nem teljesen igaz, mert nem zsirzod az ékszijat csak kened.... ha kicsit nyikorog /nyöszög/, akkor lehet hogy azért csinálja, mert ki van száradva az ékszij, és akkor egy kis szilikonspré segit. de nem segit akkor ha a szij csuszik! a szilikon spré akkor jó ha a szárazság miatt csikorog!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Köszönöm uhuhu! A gumi "természetes" "töltőanyaga" a szilikon. Nem kenésről van szó, hogy csússzon, hanem az elöregedés során összemegy a szíj (v. "kiszárad") és vizet nem tud felvenni :arrow: ezért a szilikon. Olyan, mint a testednek a víz, csak nem olyan százalékban. A legtöbb gumialkatrészt fel lehet így újítani :D Próbáld ki: sprézz vmi gumira és tapizd egy kicsit. Egy darabig síkos, aztán ragad. Mivel a szíjfeszítés az első, amit megcsinál az ember, ezért nem is említettem... Nem sértődtem meg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Köszönöm uhuhu! A gumi "természetes" "töltőanyaga" a szilikon. Nem kenésről van szó, hogy csússzon, hanem az elöregedés során összemegy a szíj (v. "kiszárad") és vizet nem tud felvenni :arrow: ezért a szilikon. Olyan, mint a testednek a víz, csak nem olyan százalékban. A legtöbb gumialkatrészt fel lehet így újítani :P Mivel a szíjfeszítés az első, amit megcsinál az ember, ezért nem is említettem... Nem sértődtem meg... :D vazzeg, te okos gyerek vagy, milyé kérdezel akkó hülyeségeket??? vágod ezt nélkülünk is! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Te meg nem olvasol vissza, mert nem én kérdeztem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Te meg nem olvasol vissza, mert nem én kérdeztem... :) :prayer: jóvanna! mindenki hibázik... :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 De legalább abban a tudatban, hogy okosak vagyunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 De legalább abban a tudatban, hogy okosak vagyunk... akkó most harag van :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Ákos! Lófütyit van harag! Nem mindig egyértelműek a humorjaim, sajna... Ez rád+rám vonatkozott. Efelejtettem ilyeneket beszúrni, hogy :D :D :) 8) :wink: :twisted: Örültem, hogy alátámasztottál, jó arc vagy. Üdv, Sanyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts